Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Show» Ψινάκη στο «meeting» των δημάρχων στα Γιάννενα!

❱❱ Η συνάντηση των δημοτικών αρχόντων, στο πλαίσιο της πρώτης μέρας του συνεδρίου της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ)… … που διεξάγεται στα Ιωάννινα, εξελίχθηκε σε «Ψινάκης show», αφού ο δήμαρχος Μαραθώνα έδειξε με το δικό του χαρακτηριστικό στιλ τον ενθουσιασμό του για την επίσκεψή του στην ηπειρώτικη πόλη, «βομβαρδίζοντας» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με στιγμιότυπα από τις δραστηριότητές του.

Ο Ηλίας Ψινάκης δίνει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για το πού βρίσκεται και τι κάνει κι έτσι οι φωτογράφοι τον ακολουθούν κατά πόδας, για να καταγράψουν ακόμα και τις επισκέψεις του σε εστιατόρια!

«Με τον δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, αφού τσιμπήσαμε κάτι, πήγαμε να βοηθήσουμε και να εμψυχώσουμε τους υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που κάνουν για να κρατήσουν την πόλη καθαρή, εν όψει του συνεδρίου της ΚΕΔΕ» έγραψε στο Ιnstagram ο δήμαρχος Μαραθώνα. Αθελά του άφησε έτσι εκτεθειμένο τον κ. Μπέγκα, αφού, αν διαβάσει κανείς προσεκτικά την ανάρτηση, θα αναρωτηθεί: Μα, καλά, τώρα έπιασε προκοπή τους εργαζομένους να καθαρίσουν την πόλη; Το κείμενο συνόδευε τη σχετική φωτογραφία, με τον Ηλία Ψινάκη να ποζάρει με εργαζομένους της καθαριότητας με φόντο το απορριμματοφόρο, φορώντας ένα γούνινο πανωφόρι για να αντιμετωπίσει την παγωνιά των Ιωαννίνων. Παράλληλα δεν έκρυψε και την ικανοποίησή του για τις άψογες υπηρεσίες του ξενοδοχείου όπου έχει καταλύσει.

aergr

Αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών πήγε… πανέτοιμος στο συνέδριο, αφού πρώτα γέμισε τις μπαταρίες του (και όχι μόνο) στην ταβέρνα «Λισγάρας» στον Κατσικά, όπου απόλαυσε ηπειρώτικους μεζέδες, όπως καλοψημένα παϊδάκια και συκωταριά. Ο Πάνος Σκουρλέτης φαίνεται ότι ικανοποιήθηκε ιδιαίτερα με τα εδέσματα αλλά και το συντροφικό κλίμα, λίγες ώρες πριν από την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου με τίτλο «Αλλάζουμε το κράτος, τις ζωές μας, την Ελλάδα», που πραγματοποιείται στο πολυτελές ξενοδοχείο «Grand Serai».

Στις αίθουσες των εργασιών ξεχειλίζει η πολυτέλεια, με τους ομιλητές και τους ακροατές να λούζονται από το άπλετο φως τεράστιων πολυελαίων σε ένα σκηνικό που παραπέμπει σε παλάτι. Αυτό, βέβαια, δεν απέτρεψε να φανεί η διάσταση δημάρχων και κυβέρνησης αλλά και της διοίκησης της ΚΕΔΕ με τους περιφερειάρχες. Η πρώτη μετωπική αφορά την καθιέρωση της απλής αναλογικής από τις ερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που ανακοίνωσε ο υπουργός, ενώ ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης έβαλε κατά των περιφερειαρχών, χαρακτηρίζοντάς τους «εμίρηδες» και «πασάδες»!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...