Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Στα κορτ της πολιτικής

❱❱ Η όμορφη δικηγόρος Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει βάλει στόχο να κατέβει ως υποψήφια με τη Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη στις επόμενες εκλογές Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Αν και μόλις 26 ετών, η δικηγόρος Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει βάλει στόχο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προέδρου της Ν.Δ Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε στις επόμενες βουλευτικές εκλογές να τη συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για την περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης.

Η γοητευτική νομικός, που υπήρξε στο παρελθόν «χρυσό» κορίτσι του τένις, είναι μέλος της τριμελούς Γραμματείας Επαρχιακού της νέας ΟΝΝΕΔ και δηλώνει έτοιμη να δώσει σκληρή μάχη για μια θέση στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο, μέσα από πολιτικό όραμα και προτάσεις, τις οποίες έχει ξεκινήσει να μελετά εδώ και καιρό.

Οπως αναφέρει στην «Espresso» η μάχιμη Θεσσαλονικιά, έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον για μια μελλοντική υποψηφιότητα σε ανθρώπους-κλειδιά του κόμματος και είναι αποφασισμένη να παλέψει σκληρά για να την κατακτήσει. Αλλωστε, αυτό έκανε και στα κορτ του τένις, όπου ανακηρύχτηκε 17 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος και 12 φορές φιναλίστ στο open!

«Η αλήθεια είναι πως έχω κάνει κάποιες συζητήσεις, ωστόσο ο πρόεδρός μας θα είναι αυτός που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις. Για μένα, η ενασχόληση με την πολιτική είναι ένα όνειρο ζωής, το οποίο είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί» λέει.

Ιδανική αφορμή

Η ανάγκη για πολιτική διάκριση δεν προέκυψε τυχαία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, καθώς η πρόθεση του προέδρου της Ν.Δ. να δημιουργήσει τη νεότερη Κοινοβουλευτική Ομάδα για τις επόμενες εκλογές αποτέλεσε ιδανική αφορμή.

qrgr 2

«Το μικρόβιο της πολιτικής έχει μπει εδώ και αρκετό διάστημα στη ζωή μου και αισθάνομαι πως οδηγούμαι προς αυτή την κατεύθυνση μέσα από τις δράσεις μου όλα αυτά τα χρόνια. Αλλωστε, όπως φαίνεται και στην παγκόσμια πολιτική σκηνή, η τάση θέλει πλέον νέους ανθρώπους να καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις στα Κοινοβούλια. Αυτό έχει αρχίσει ξεκάθαρα να επηρεάζει και τη χώρα μας, και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη, γιατί αισθάνομαι πως ήρθε η στιγμή που οι νέοι θα αποτελέσουν την πολιτική ελπίδα για το μέλλον του τόπου. Είναι ο μόνος τρόπος όχι μόνο για να αλλάξει κάτι, αλλά και για να καταφέρουν τα κόμματα να προσεγγίσουν το ενδιαφέρον της νεολαίας, μέσα από νέες και καινοτόμες ιδέες. Ολα αυτά τα χρόνια, όσες συνταγές κι αν δοκιμάστηκαν, δεν βρήκαν ανταπόκριση, γι’ αυτό οι νέοι εγκαταλείπουν τη χώρα για ένα καλύτερο αύριο. Αν αγαπούσαμε περισσότερο την πατρίδα μας, θα παλεύαμε όλοι μαζί για το μέλλον» υποστηρίζει.

Η 26χρονη Αφροδίτη εργάζεται ως δικηγόρος, προπονήτρια τένις και στο τμήμα marketing της ομάδας Αγροτικός Αστέρας στη συμπρωτεύουσα. Εκτός από την επάρκειά της στις επαγγελματικές της ασχολίες, ξεχωρίζει και για την εντυπωσιακή μεσογειακή της εμφάνιση.

«Για μένα μια περιποιημένη εικόνα έχει μεγαλύτερη σημασία από την ομορφιά, που δυστυχώς μοιάζει με παγίδα. Στις μέρες μας μια όμορφη παρουσία πρέπει να εργαστεί πολύ πιο σκληρά για να αποδείξει ότι πίσω από την εμφάνιση υπάρχει υπόβαθρο. Αυτό θέλω να αποδείξω εγώ μέσα από τις σπουδές και τη δουλειά μου, είτε ως νομικός είτε ως προπονήτρια τένις, ότι μια παρουσία είναι πολλά περισσότερα από ένα ωραίο πρόσωπο ή σώμα. Γι’ αυτό έχω ως πρότυπο γυναίκας πολιτικού τη Μάργκαρετ Θάτσερ, η οποία, αν και δεν υπήρξε όμορφη, κατάφερε με το έργο της να επιβληθεί και να αφήσει τη δική της πολιτική σφραγίδα. Και στην Ελλάδα έχουμε πραγματικά ωραίες γυναίκες στο Κοινοβούλιο, που δεν προβάλλουν την εικόνα τους, αλλά το έργο τους. Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ» αποκαλύπτει.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...