Τατσόπουλος: Νατάσσα γλυκιά μου, είσαι μια χαζοβιόλα

❱❱ «Θηρίο» ο Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή «επαναστατική» συνέντευξη της ΜποφίλιουΗ «επαναστατική» συνέντευξη της Νατάσσας Μποφίλιου, που έγινε talk of the town στα social media, έκανε «θηρίο» τον Πέτρο Τατσόπουλο!

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, θα τα παρατούσε όλα και θα ανέβαινε σαν αντάρτισσα στο βουνό, αν υπήρχε ένας ηγέτης να την εμπνεύσει! Δεν δίστασε, μάλιστα, να χαρακτηρίσει «δικτατορία» την Ευρωπαϊκή Ενωση και δήλωσε ότι «στα βάθη της ψυχής» της είναι «τροτσκίστρια». Σε αυτόν τον αυτοχαρακτηρισμό στάθηκε και ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής, ο οποίος σχολίασε στα social media: «Νατάσσα, γλυκιά μου. Δεν είσαι τροτσκίστρια. Μια χαζοβιόλα είσαι. Οι άνθρωποι που ανέβαιναν στο Βουνό ρίσκαραν τη ζωή τους. Εσύ δεν ρισκάρεις τίποτε. Μην σε κρατάμε όμως. Εάν νιώθεις τόσο άσχημα στη δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου κάπου αλλού. Τα σύνορα είναι ανοιχτά ακόμη. Εως τότε δεν χρειάζεται σώνει και καλά να ανέβεις στο Βουνό. Μπορείς να κάνεις και άλλες αντιδικτατορικές ενέργειες. Να σταματήσεις τις συναυλίες σου, ας πούμε. Τέτοιο χτύπημα δύσκολα η δικτατορία θα το αντέξει». Η τραγουδίστρια, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, έχει παραμείνει σιωπηλή στο «στόλισμα» που της έκανε!

Στην ίδια συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η νεαρή τραγουδίστρια υποστήριξε, επίσης, ότι «η επανάσταση γίνεται μόνο από τον λαό», ενώ έριξε… φως και στην ψήφο της: «Ψηφίζω ΚΚΕ, αν και διαφωνώ σε πολλά σημεία, για δύο λόγους: Επειδή το νιώθω ως τιμή για την οικογένειά μου και τους παππούδες μου που ήταν στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και σκοτώθηκαν στην Αντίσταση κι επειδή πιστεύω στην οργανωμένη πάλη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σημερινή κυβέρνηση: «Αυτό που με πληγώνει είναι που μπήκε στο στόμα καθενός, ακόμα και των αμόρφωτων, το “Ε, είδαμε και την πρώτη φορά Αριστερά τι έκανε”. Είναι μαχαίρι στην καρδιά. Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, είχα πάρα πολλές ανησυχίες». Επειτα περιέγραψε τι της συνέβη όταν πριν από κάποια χρόνια πήρε δημόσια θέση για τη Χρυσή Αυγή: «Μου είπαν διάφοροι, γνωστοί και φίλοι, “είσαι με τα καλά σου;”. Φυσικά και είμαι στα καλά μου. Δέχτηκα απειλές. Από το “θα σε κρεμάσουμε στο Σύνταγμα από τα άντερά σου” μέχρι που ένας με έφτυσε στον δρόμο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του έκανε γνωστός κύριος της σόουμπιζ!

Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» και μας πόζαραν αγκαλιά.

Πέθανε η αδελφή του Νότη Σφακιανάκη

Δύσκολες ώρες περνά τις τελευταίες ώρες ο Νότης Σφακιάνακης.Ο...