Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Στο νοσοκομείο ο Μαυρίδης!

❱❱ Ο δημοφιλής παίκτης του «Νomads» παρουσίασε υψηλό πυρετό και είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσει στο realityΑπό τη

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Στον… αέρα η παραμονή του πιο δημοφιλούς παίκτη στο «Nomads»! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται από χθες σε νοσοκομείο του νησιού Παλαουάν στις Φιλιππίνες με υψηλό πυρετό.

Ο διάσημος παρουσιαστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ρίγη σε όλο το σώμα του. Γρήγορα διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι ο πυρετός του συνεχώς ανέβαινε και, παρά τα φάρμακα που του χορηγήθηκαν, το θερμόμετρο δεν έλεγε να πέσει κάτω από το 39! Πέρα από την εξάντληση στα αγωνίσματα, την πείνα, την ταλαιπωρία -σωματική και ψυχική- που βιώνει ο tattoo artist εδώ και μήνες -όπως άλλωστε και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του reality επιβίωσης-, δεν είναι απίθανο να αρρώστησε λόγω κάποιου μικροβίου.

H ανακοίνωση

Απόψε το βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ανακοινώσει στο τηλεοπτικό κοινό τη νοσηλεία του Γιώργου Μαυρίδη και θα αφήσει πολλά ερωτήματα για το αν ο παρουσιαστής είναι σε θέση να επιστρέψει στο παιχνίδι ή θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε μεγαλύτερη κλινική των Φιλιππίνων ή ακόμη και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αυτό θα ήταν μια βόμβα στα θεμέλια του ριάλιτι του 1.500.000 τηλεθεατών, καθώς ο Μαυρίδης είναι ένας από τους αγαπητούς παίκτες, γι’ αυτό συνεχίζει απτόητος παρά τις κατηγορίες που δέχεται από τους συμπαίκτες του για διπροσωπία, ηθελημένη απομόνωση, σκόπιμη υπερευαισθησία για τα ζώα, με σκοπό να συγκινήσει το κοινό και τελικά να είναι ο νικητής του reality.

giorgos mayridis

Ωστόσο για το κανάλι του Αμαρουσίου, την παραγωγή, αλλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που έχει επισκεφτεί τον Γιώργο Μαυρίδη στην κλινική, το μείζον θέμα είναι η υγεία του παίκτη και μετά η επιστροφή του στο παιχνίδι. Να σημειωθεί ότι ο Μαυρίδης είναι ένα από τα φαβορί για τον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου. Για την ιστορία, ο παρουσιαστής και tattoo artist πήρε μέρος στο «Nomads» με σκοπό όχι τη δημοσιότητα, την προβολή ή τα χρήματα, καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σε περίπτωση που είναι αυτός ο νικητής, όλα τα χρήματα θα τα δώσει για φιλανθρωπικό σκοπό και για μια συγκεκριμένη εκστρατεία. Αυτό είναι και το μυστικό του Γιώργου που έκρυψε πίσω από την απόφασή του να συμμετάσχει στο «Nomads».

Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο στόχος του επιτευχθεί, θα κλείσει πολλά στόματα. Ο 39χρονος Θεσσαλονικιός είναι μια αυτοδημιούργητη πολύπλευρη προσωπικότητα, με έντονη φιλανθρωπική δράση, κυρίως σε ό,τι αφορά τα παιδιά, καθώς και εκείνος έχει δύσκολα παιδικά βιώματα. Σε ηλικία 18 ετών άρχισε να «χτυπά» τατουάζ ως ερασιτέχνης και κατόπιν άνοιξε το πρώτο του tattoo στούντιο στον Πειραιά. Τα τελευταία χρόνια με μια βαλίτσα στο χέρι έζησε τη ζωή του σαν… νομάς, μια και στην ταξιδιωτική εκπομπή «World Party» του Alpha ταξίδεψε με τον Σάκη Τανιμανίδη σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια, επίσης στον Alpha, βρέθηκε «Στο δρόμο» με τον συνεργάτη του Γιώργο Λέντζα και το αγαπημένο του σκυλί, τη Μόλυ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...