Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Η Χρονοπούλου μπήκε στη μηχανή του χρόνου

❱❱ Συγκινητικές στιγμές με την κυρία του ελληνικού κινηματογράφου στην πρεμιέρα του «Γοργόνες και μάγκες»Ορθια η Μαίρη Χρονοπούλου στην επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ «Γοργόνες και μάγκες»! Η αγαπημένη ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, η οποία άφησε εποχή με τον ρόλο της Φλώρας στην ομώνυμη ταινία της Φίνος Φιλμ, ήταν ανάμεσα στους θεατές της ξεχωριστής αυτής βραδιάς που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο θέατρο Μπρόντγουαιη.

Υποβασταζόμενη από τον Μάκη Δελαπόρτα -καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια-, η Μαίρη παρακολούθησε την παράσταση από την πρώτη σειρά και φάνηκε να απολαμβάνει κάθε στιγμή.

5386 zeta doyka 04122017

Το βλέμμα της, καθηλωμένο στους πρωταγωνιστές και στα τεκταινόμενα επί σκηνής, έμοιαζε πολλές φορές να ταξιδεύει στο παρελθόν, όταν βρισκόταν εκείνη στα γυρίσματα του θρυλικού φιλμ στην κοσμοπολίτικη Υδρα και χόρευε με τον κινηματογραφικό παρτενέρ της Λάκη Κομνηνό την ερωτική μπαλάντα «Τόσα καλοκαίρια», Κάποια στιγμή η δημοφιλής ηθοποιός σηκώθηκε από το καροτσάκι όπου καθόταν και με ενθουσιασμό χαιρέτησε και υποκλίθηκε στο κοινό που την αποθέωνε!

Από τη σκηνή την παρακολουθούσαν οι πρωταγωνιστές, καθώς και ο Μίμης Πλέσσας, δημιουργός των τραγουδιών του φημισμένου μιούζικαλ, ο οποίος εισέπραξε και εκείνος θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο. Η πιο συγκινητική στιγμή, ωστόσο, ήταν στο τέλος της παράστασης, όταν η Ζέτα Δούκα και ο Γιάννης Πλούταρχος διέκοψαν τη ροή του έργου, κατέβηκαν από το θεατρικό σανίδι και της έδωσαν το μικρόφωνο για να τραγουδήσουν μαζί το διαχρονικό κομμάτι «Καμαρούλα μια σταλιά».

Αργότερα, στο φουαγιέ, η Μαίρη Χρονοπούλου, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ύμνησε την ηθοποιό που υποδύεται τη Φλώρα, τον χαρακτήρα δηλαδή που είχε ενσαρκώσει η ίδια πριν από περίπου μισό αιώνα στην κινηματογραφική παραγωγή του Γιάννη Δαλιανίδη. «Τη Ζέτα Δούκα θα διάλεγα και εγώ αν έκανα κάστινγκ» είπε χαρακτηριστικά, δίνοντας τα εύσημά της στην επιλογή του σκηνοθέτη της αξιόλογης δουλειάς Γιώργου Βάλαρη, για τον οποίο είπε ότι της θύμισε κάτι από τον Λάκη Κομνηνό.

Η θρυλική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε και στη Μαρία Κορινθίου, που αποτέλεσε θετική έκπληξη για εκείνη. «Δεν την περίμενα τόσο καλή. Επειδή είναι καρακουκλάρα, πληθωρική, δεν την περίμενα να σουμπρετίζει τόσο καλά» πρόσθεσε και δεν δίστασε να τη συγκρίνει σε τσαχπινιά και νάζι με την πρώτη διδάξασα «γοργόνα» Μάρθα Καραγιάννη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...