Σπυροπούλου και Τσολάκη βγήκαν στη βροχή με τις ομπρέλες

❱❱ «Ζήλεψαν» τη Μαίρη Πόπινς και έπαιξαν με τον φακόΚωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ελένη Τσολάκη πήραν τις ομπρέλες τους και ξεχύθηκαν στη βροχή!

Η πρώτη, σαν άλλη Μαίρη Πόπινς, πέταξε μέχρι το βροχερό Λονδίνο συνεχίζοντας την dolce vita, ενώ η δεύτερη δεν χρειάστηκε να απομακρυνθεί πολύ για να απολαύσει ένα λονδρέζικο σκηνικό… Πετάχτηκε απλώς μέχρι τη γενέτειρά της, τη Θεσσαλονίκη, που τις προηγούμενες μέρες δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει -τουλάχιστον σε υγρασία και μουντάδα- τη βρετανική πρωτεύουσα.

Παρ’ όλα αυτά, η παρουσιάστρια του «Slam» δεν έχασε ούτε λεπτό το χαμόγελό της και την αισιόδοξη διάθεσή της, και με σχόλιό της στο Ιnstagram έκανε και τη σύγκριση: «Θεσσαλονίκη VS Λονδίνο: 1-0». Πάντως, κάνοντας μοιραία τη σύγκριση, η Κωνσταντίνα κερδίζει στα σημεία σε ό,τι αφορά την ομπρέλα της!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει τη «βόμβα»: «Αν ισχύει, είναι ο χωρισμός της 20ετίας»

Στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για...

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...