Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Παπαματθαίου επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου τσιγκούνη της λογοτεχνίας.

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Καλόγριες σατανίστριες

❱❱ Αποκαλύψεις-σοκ για τελετές στις οποίες βιάζονταν ανήλικα κορίτσια και θάβονταν ζωντανά σε καθολικό ορφανοτροφείο της ΣκοτίαςΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Σατανιστικές τελετές κατά τις οποίες μικρά κορίτσια βιάζονταν, θάβονταν ζωντανά και πλένονταν με αίμα έκαναν οι καλόγριες καθολικού ορφανοτροφείου της Σκοτίας, το οποίο έκλεισε το 1981 ύστερα από μια σειρά μυστηριωδών θανάτων παιδιών.

Αυτό κατέθεσε την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της έρευνας των Αρχών για την κακοποίηση των παιδιών του Smyllum Park, μια γυναίκα η οποία υπήρξε και η ίδια θύμα με βιαστή έναν άντρα τον οποίο οι μοναχές αποκαλούσαν «ο διάβολος».

Η έρευνα ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ύστερα από καταγγελία ότι τουλάχιστον 400 παιδιά του ορφανοτροφείου που βρίσκεται στο Νότιο Λάνκασιρ είχαν ταφεί σε μαζικό τάφο. Η γυναίκα, με το ψευδώνυμο «Τζένι», δήλωσε στους δικαστές του Εδιμβούργου ότι μεταφέρθηκε στο Smyllum Park το 1965 σε ηλικία τεσσάρων ετών.

«Μια βραδιά οι καλόγριες μας σήκωσαν από τα κρεβάτια μας για να μας πάνε σε ένα μεγάλο λιβάδι έξω από το ορφανοτροφείο» κατέθεσε, χωρίς να προσδιορίσει με ακρίβεια την ηλικία που είχε, προσθέτοντας ότι εκεί πέντε ή έξι από αυτές έβαλαν τα παιδιά να χορέψουν σε κύκλο, γύρω από ένα δέντρο.

Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε, οδήγησαν όλα τα παιδιά σε ένα παρεκκλήσι και τα κατέβασαν στο υπόγειο, το οποίο ήταν φωτισμένο με κεριά. «Κάθισα στα γόνατα μιας μοναχής, η οποία μου έδωσε ένα γλειφιτζούρι και μου είπε ότι τώρα έρχεται ο διάβολος» ανέφερε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι ακολούθως την έβαλαν να ξαπλώσει πάνω σε μια τετράγωνη πέτρινη πλάκα. Τότε εμφανίστηκε ένας άντρας που φορούσε κουκούλα και, αφού τη βίασε, την οδήγησαν έξω από το παρεκκλήσι. «Με έθαψαν ζωντανή και με άφησαν εκεί όλη τη νύχτα» περιέγραψε η Τζένι, προσθέτοντας ότι την επόμενη ημέρα την ξέθαψαν και την οδήγησαν στο ορφανοτροφείο, όπου την ανάγκασαν να κάνει μπάνιο μέσα σε αίμα.

Αλλη φορά οι καλόγριες την έδεσαν στο κρεβάτι και προσπάθησαν να την πνίξουν με μαξιλάρι. Κατέθεσε, τέλος, ότι συχνά της φορούσαν ζουρλομανδύα και τη μετέφεραν με βανάκι μακριά από το Smyllum Park, όπου τους περίμεναν «αρκετοί άντρες». Εκεί τη νάρκωναν και έχανε τις αισθήσεις της.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.




Μποζουκια Αθηνα