Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

«Καθάρισε» ο Χατζηγιάννης!

❱❱ Με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών απαλλάχθηκε από την κατηγορία νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα Από την
Ντέμη Ντάβαρη

Επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, μετά το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, που ρίχνει οριστικά την αυλαία στον δικαστικό γολγοθά που τον ταλαιπώρησε την τελευταία πενταετία. Μόλις μία ημέρα μετά την αυτοπρόσωπη εμφάνισή του ενώπιον των δικαστών του αρμόδιου συμβουλίου, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για τα εμβάσματα ύψους 5.300.000 ευρώ που φέρεται ότι έστειλε στην Κύπρο τη διετία 2010-2011, οι εφέτες με το υπ’ αριθμόν 2325/2017 βούλευμά τους «σφύριξαν» τη λήξη της ποινικής περιπέτειας του τραγουδιστή!

Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο Εφετών απαλλάσσει τον γνωστό καλλιτέχνη από την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, καθώς έκρινε ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι για την παραπομπή του στο εδώλιο, όπως είχε διατάξει προγενέστερο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Είχε προηγηθεί η πρόταση της εισαγγελέως Εφετών, που ζητούσε την απαλλαγή του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την κατηγορία του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, μετά και την αθωωτική απόφαση που εξέδωσε πριν από περίπου έναν χρόνο το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, στο εδώλιο του οποίου είχε παραπεμφθεί ο τραγουδιστής για το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Παρότι οι δικαστές είχαν αποφανθεί ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο (2010-2011) ο καλλιτέχνης δεν απέκρυπτε εισοδήματα από την Εφορία και τα ποσά «μαμούθ» των εμβασμάτων προέρχονταν από εισοδήματα περασμένων ετών, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών τον παρέπεμψε σε δίκη για το αδίκημα του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος.

Εφεση

Από τότε ξεκίνησε για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ένα ανελέητο δικαστικό «μπρα ντε φερ» με τη Δικαιοσύνη, με τον τραγουδιστή να ασκεί έφεση κατά του βουλεύματος. Η εισαγγελέας Εφετών πρότεινε απόρριψη της έφεσης για τυπικούς λόγους, όμως στη συνέχεια το Συμβούλιο Εφετών διαφώνησε και της επέστρεψε τη δικογραφία, προκειμένου να εξετάσει την ουσία της υπόθεσης και να προτείνει την παραπομπή ή μη του τραγουδιστή για ξέπλυμα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Τον περασμένο Ιούνιο η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε να μην αποδοθεί κατηγορία σε βάρος του, πρόταση που υιοθέτησε χθες το Συμβούλιο Εφετών.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...