Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Στην υγειά μας, ρε παιδιά: Ρεβεγιόν με γλέντι και εκπλήξεις!

❱❱ Ζεϊμπέκικο από Βασάλο, ευχές και κάλαντα στο μενού του «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» (στον Σκάι), τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Καλήν εσπέραν άρχοντες» κι «Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά» με Σπύρο Παπαδόπουλο, «Survivor» και μεγάλα κέφια! Μπορεί να μην έχουν φτάσει ακόμη οι παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όμως η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», στον Σκάι, φόρεσε ήδη τα γιορτινά της, πραγματοποιώντας τα πρώτα γυρίσματα για τα επεισόδια που θα δούμε στη μικρή οθόνη τις χρονιάρες μέρες.

Οπως μάθαμε, το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν του Σπύρου Παπαδόπουλου γυρίστηκε το βράδυ της Τρίτης και θα προβληθεί εκτάκτως την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, στις 22.15, δηλαδή άλλη μέρα και ώρα απ’ ό,τι προβάλλεται συνήθως η εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το εν λόγω γύρισμα κράτησε μέχρι τις 04.00 και είχε πολλές εκπλήξεις. Το συγκρότημα MΕΛΙSSES, η Τάμτα, ο Δημήτρης Μπάσης, η Γιώτα Νέγκα και ο νικητής του «Rising Star» είναι οι καλλιτέχνες που πήραν μέρος σε αυτό. Οσο για τους λαμπερούς καλεσμένους weryer 2του Σπύρου Παπαδόπουλου οι οποίοι του τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων, ήταν οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη, Αθηνά Οικονομάκου, Ρένος Ρώτας, αλλά και οι δημοφιλείς πρώην παίκτες του «Survivor», ο μεγάλος νικητής Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κ.ά. Οπως μας μετέφερε έγκυρη πηγή, ανάμεσα στα «πικάντικα» στιγμιότυπα που θα δούμε στις οθόνες μας την παραμονή των Χριστουγέννων είναι το λεβέντικο ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Βασάλος, το «καυτό» τσιφτετέλι της Βαλαβάνη, που ξεσήκωσε τους πάντες, και βέβαια η παρουσία του Ντάνου, που «τρελαίνει» τα μηχανάκια της Nielsen σε κάθε τηλεοπτική εμφάνισή του! Ο περιζήτητος Ελληνας εργένης έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς εμφανίστηκε με παπιγιόν και ένα σικ σακάκι. Ωστόσο, δεν χόρεψε. Πάντως, από τα στελέχη του σταθμού που παρευρέθηκαν στο γύρισμα ενημερωθήκαμε ότι «όλα τα λεφτά» ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Χρήστο Μάστορα, οι οποίοι τραγούδησαν το κομμάτι «Αναπάντητες κλήσεις παντού» κι έγινε χαμός στο στούντιο.

Τώρα, σε ό,τι αφορά το γύρισμα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, με τον παρουσιαστή της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» να λέει λιγάκι πρόωρα την ευχή «ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος», με τους δύο βασικούς καλεσμένους του, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τους οποίους ο τηλεοπτικός σταθμός του Σκάι θα υποδεχτεί το 2018. Οι τηλεθεατές το συγκεκριμένο επεισόδιο θα το παρακολουθήσουν εκτάκτως την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, στις 22.15. Ακόμη μία φορά, η παραγωγός της πιο αγαπημένης μουσικής εκπομπής Βίκυ Λάσκαρη έχει βάλει τη φαντασία της αλλά και τη δημιουργική ενέργειά της, για να δώσει στο κοινό, σε αυτές τις δύσκολες εποχές, δύο ρεβεγιόν αντάξια του κεφιού και της γενναιοδωρίας που έχουν οι Ελληνες.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...