Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η Μικαέλα Iωνά μιλά στην «Espresso» για τα πάντα ΟΛΑ.

❱❱ Η παρουσιάστρια που αναστάτωνε το πλατό της εκπομπής του Αναστασιάδη «μετακόμισε» στην Κύπρο και μιλά για τους άντρες και το «πέσιμο» από το ίντερνετΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Από το πλατό του «ΟΛΑ» σε εκπομπή της Κύπρου! Η σέξι Μικαέλα Ιωνά πηγαινοέρχεται στη Μεγαλόνησο, καθώς εκεί βρήκε τον… Πρίγκιπά της!

Και μη βιαστείτε να χρεώσετε σχέση στην όμορφη παρουσιάστρια, καθώς αυτό είναι το όνομα του συμπαρουσιαστή της στην εκπομπή «Saturday Night» στο κανάλι Σίγμα. Το νεαρό κορίτσι που γνωρίσαμε ως μοντέλο μέσα από το πρωινό «Μega με μία» και στη συνέχεια βρέθηκε για δύο χρόνια στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη κατάγεται από το Κερατσίνι, όπου η οικογένειά της διατηρεί κατάστημα με σφολιατοειδή!

mazi me themo 3

Η Μικαέλα φωτογραφήθηκε για την «Espresso» και μας μίλησε για όλα: από την τηλεόραση και το μόντελινγκ μέχρι την προσωπική της ζωή! «Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη δουλειά μου και ενθουσιασμένη με την Κύπρο! Εδώ οι μισθοί είναι καλύτεροι από ό,τι στην Ελλάδα. Βέβαια δεν ήταν αυτός ο λόγος που πήγα… Αγαπάω την τηλεόραση πολύ!» δηλώνει. Οσον αφορά τη σχέση της με τον Θέμο; «Εχουμε επικοινωνία στις γιορτές. Στενοχωρήθηκα όταν σταμάτησε η εκπομπή… Θεωρώ ότι ο Θέμος λείπει από την τηλεόραση, αλλά θα έχει τους λόγους του» λέει.

Στη συνέχεια της κουβέντας μας η όμορφη Μικαέλα αναφέρεται στο κεφάλαιο «άντρες». «Δεν είναι πια κυνηγοί όπως παλιά, αλλά δεν φταίνε! Υπάρχουν γυναίκες που είναι χύμα κι επιθετικές. Αυτό λογικό είναι να τους έχει δημιουργήσει φόβο!» τονίζει. Την ίδια πάντως δεν τη φλερτάρουν πολύ στον δρόμο.

dsc1931a

«Πιο πολύ μέσω internet… μου την πέφτουν! Μάλιστα, έχω αντιμετωπίσει και στόκερ, κάποιον που με βομβάρδιζε διαρκώς με μηνύματα. Γενικά σε μηνύματα που είναι ευγενικά και κόσμια, απαντώ. Στα υπόλοιπα όχι! Στις ακραίες περιπτώσεις μπλοκάρω!» μας λέει και κατόπιν εξομολογείται πώς αντιμετώπισε το φλερτ από γυναίκα! «Μου έχει συμβεί να με προσεγγίσει γυναίκα ερωτικά. Της απάντησα ευγενικά ότι προτιμώ τους άντρες!».

Αλλωστε, η καρδιά της όμορφης παρουσιάστριας είναι δοσμένη αλλού… «Είμαι σε σχέση αρκετά χρονάκια! Είναι από την περιοχή μου κι αυτός, από το Κερατσίνι, και δεν έχουμε διαφορά ηλικίας. Είμαι πολύ καλά γιατί μου προσφέρει ασφάλεια. Συναισθηματική ασφάλεια εννοώ, όχι οικονομική! Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η οικονομική άνεση δεν αποτελεί προϋπόθεση για μένα!» δηλώνει.

«Δεν προκαλώ»

Οσο για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του μόντελινγκ, είναι απόλυτη: «Οταν αποφάσισα να ξεκινήσω ως μοντέλο, είχα ακούσει πάρα πολλά! Αλλά πέντε χρόνια που ασχολούμαι, δεν μου έχει τύχει το παραμικρό… Ούτε καν ανήθικο υπονοούμενο. Δεν ξέρω αν είμαι τυχερή ή αν οφείλεται στο γεγονός ότι δεν προκαλώ!» αναφέρει.

Ως παιδί της τηλεόρασης, την παρακολουθεί και δηλώνει φανατική του «My Style Rocks»: «Είμαι από τους λίγους που θα σου πουν ότι το reality μόδας του Σκάι μού αρέσει πάρα πολύ! Ξεχωρίζω την Ιωάννα Τούνη, γιατί ξεχωρίζει από μόνη της! Εχει καταπληκτικό στιλ! Μου αρέσει και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, γιατί τυχαίνει να τη γνωρίζω και προσωπικά και ξέρω ότι κι αυτή διαθέτει ιδιαίτερο στιλ!».

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...