Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Θρίλερ (!) με το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

❱❱ Οι καραμπόλες του Αρναούτογλου με Μακρυπούλια και Μουτσινά κάνουν άνω κάτω τον σχεδιασμό του ΑΝΤ1!Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες έχει εξελιχθεί το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για το 2018 και πίσω απ’ όλο αυτό παίζει δυνατά το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Γιατί μπορεί ο δημοφιλής παρουσιαστής να βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το reality επιβίωσης του σταθμού, αλλά, όπως φαίνεται, όσα λέγονται, γράφονται και αποφασίζονται γι’ αυτόν δεν έχουν και τη δική του σύμφωνη γνώμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής δεν καλοβλέπει τη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά στο «Sunday live show» και ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να πείσει ξανά -σε έναν τελικό κύκλο συζητήσεων- τη Ζέτα Μακρυπούλια, ώστε να συμπράξει με τον φίλο της στην παρουσίαση του εν λόγω κυριακάτικου βραδινού σόου.

Δεδομένου όμως ότι το κανάλι έχει ήδη ανακοινώσει για το 2018 το «Dancing with the stars», το θέμα της οικοδέσποινας μένει στον αέρα. Αν η Ζέτα αναλάβει το «Sunday live show», δεν θα μπορεί να κάνει παράλληλα και το χορευτικό talent show. Στελέχη της διοίκησης του σταθμού, λοιπόν, βλέπουν στο πρόσωπο της Δέσποινας Βανδή την καλύτερη δυνατή επιλογή για να αναλάβει το «DWTS». Η δημοφιλής ερμηνεύτρια έχει διαγράψει μια μικρή, πλην όμως επιτυχημένη πορεία στην παρουσίαση (στα βραβεία του MAD και στον ελληνικό τελικό της Εurovision), ενώ έχει πάρει και πολύ θετικές κριτικές τόσο για τις εύστοχες τοποθετήσεις της όσο και για τις κομψές εμφανίσεις της ως κριτής στα δύο talent shows του ΑΝΤ1, «The Voice» και «Rising Star». Το μόνο που απομένει μεταξύ του καναλιού και της ερμηνεύτριας είναι να τα βρουν και στα οικονομικά.

Reality

Τι θα κάνει όμως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1; Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι θα εντάξει στο πρόγραμμά του την παραγωγή «Βρείτε μου γυναίκα». Οπως λέγεται, ο πρωταγωνιστής θα είναι ένας εργένης που θα αναζητεί σύντροφο ανάμεσα σε 10 υποψήφιες.

Ο «Bachelor», όπως είναι ο τίτλος της ξένης βερσιόν του reality, θα γνωρίσει καλύτερα τις κυρίες σε ένα πάρτι που θα γίνει στην πρεμιέρα της εκπομπής και θα δώσει τριαντάφυλλα σε όσες θέλει αυτός να συνεχίσουν να τον πολιορκούν on camera. Λίγο πριν από το τέλος της εκπομπής ο ίδιος καταλήγει σε δύο υποψήφιες και, αφού γνωρίσει τις οικογένειές τους, επιλέγει σε ποια θα κάνει πρόταση γάμου! Αυτό είναι το πρόγραμμα που θέλει να αναλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μετά τις λάσπες και τα κουνούπια των Φιλιππίνων επιθυμεί, επιτέλους, να κυκλοφορεί σε πλατό με κοστούμια!

Τέλος, από το στενό περιβάλλον του παρουσιαστή πληροφορηθήκαμε ότι θα «χτυπήσει» το 2018 και με την επαναφορά του «The 2night show» στη late night ζώνη, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, αλλά και με τη συνέχιση του ταξιδιωτικού μαγειρικού οδοιπορικού «My way» με τον Εκτορα Μποτρίνι. Βεβαίως, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πάλι ανατροπές.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...