Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Ο σχεδιαστής Τάσος Τρανούλης είδε τον Χάρο με τα μάτια του στο Λονδίνο

❱❱ Είχαν άγιο φεύγοντας από το Λονδίνο ο Τάσος Τρανούλης, η αδελφή του Αθηνά, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη και η αντιπρόεδρος Εύη Μωραϊτίδου.Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Οι τέσσερίς τους επέβαιναν σε ένα βαν με προορισμό το αεροδρόμιο, το οποίο συγκρούστηκε με άλλο όχημα και παραλίγο να πέσει στον γκρεμό ενός επαρχιακού δρόμου της Βρετανίας, μια και ο κύριος δρόμος προς τον αερολιμένα είχε κλείσει από τα χιόνια.

Αφορμή για το ταξίδι τους στην Αγγλία -ευτυχώς, δεν κατέληξε σε τραγωδία- ήταν η υποψηφιότητα της Αθηνάς Τρανούλη στα «Greek International Women Awards» που δόθηκαν το Σάββατο στο Βρετανικό Μουσείο, στον τομέα «Fashion». Η σχεδιάστρια του οίκου Τρανούλη εμφανίστηκε με ένα ρούχο από τη συλλογή Athena by Tranoulis και κέρδισε τις εντυπώσεις. «Είναι εικαστικό κομμάτι, μέρος της συλλογής “Take Me Home”, και συμβόλιζε τη θεά Αθηνά» αναφέρει στην «Espresso».

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια ήταν μία από τις πέντε που έφτασαν στην τελική ευθεία και τις οποίες ψήφισε ο κόσμος διαδικτυακά. Τη βραδιά παρουσίασαν η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και ο Αλέξης Κωστάλας, ενώ ένας εκ των κριτών ήταν ο Λάκης Γαβαλάς. Ακολούθησε δεξίωση με ζωντανή ορχήστρα και dj τον Αυγουστίνο Γαλιάσο.

Νωρίτερα, το πρωί του Σαββάτου, η Αθηνά Τρανούλη, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη και η αντιπρόεδρος Εύη Μωραϊτίδου φόρεσαν ρούχα από τη συλλογή «Take Me Home» και περιηγήθηκαν στο Βρετανικό Μουσείο, κάνοντας τη δική τους διαμαρτυρία για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα