Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

Ο παπάς που τα βράδια πάει στα μπουζούκια έγινε πρώτη είδηση στη γαλλική τηλεόραση

❱❱ H πλούσια φιλανθρωπική δράση του φτάνει ως τα μπουζούκιαΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Πρόσωπο της ημέρας έγινε στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο France 2 ο πατήρ Θωμάς Τσόης, ο οποίος από εκεί που μοίραζε… γροθιές ως πυγμάχος έγινε ιερέας με πλούσια φιλανθρωπική δράση που φτάνει ως τα… μπουζούκια!

Ο 62χρονος ιερωμένος, που δεν πτοείται από το «ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς», επελέγη από το φημισμένο κανάλι για το αφιέρωμα που έκανε στις 19 Νοεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Ανδρα!

Οταν οι υπόλοιποι ρασοφόροι ξεκουράζονται, ο συγκεκριμένος δεν διστάζει να χτυπάει την πόρτα των επιχειρηματιών νυχτερινών κέντρων αλλά και γνωστών καλλιτεχνών (!) προκειμένου να μαζέψει χρήματα για να βοηθήσει συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Μάλιστα, με τη δράση του έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

f2 dsc 1342 0

Ομως, αυτή τη φορά η φήμη του βγήκε… εκτός συνόρων, καθώς η κάμερα της πρωινής εκπομπής «C’ est un monde» του γαλλικού δικτύου τον ακολούθησε σε κάθε βήμα του και κατέγραψε τις κινήσεις του! Οση ώρα κράτησε το αφιέρωμα, η δημοσιογράφος του καναλιού Αλεξία Κεφαλά δεν σταμάτησε να επισημαίνει ότι ο παπα-Θωμάς, όπως τον αποκαλούν οι ενορίτες του Αγίου Ανδρέα στα Ανω Πατήσια όπου λειτουργεί, δεν είναι σαν τους άλλους ιερείς. Κάθε πρωί διοργανώνει συσσίτια για άπορες οικογένειες αλλά και δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας για τις γυναίκες. Με την ίδια θέρμη ο ακούραστος ρασοφόρος επισκέπτεται τα βράδια τα μπουζούκια και κάνει έρανο! Την… τιμητική του είχε ο 62χρονος ιερέας και στην εκπομπή «Télématin» του ίδιου δικτύου, η οποία έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο κοινωνικό έργο του.

«Στην αρχή τούς κάνει εντύπωση ένας ρασοφόρος στα μπουζούκια, αλλά οι περισσότεροι έρχονται αμέσως κοντά μου να μου μιλήσουν. Χαίρονται όταν με βλέπουν!» είχε δηλώσει πριν από μερικά χρόνια στην «Espresso» ο πατήρ Θωμάς Τσόης, ο οποίος προτού φορέσει τα ράσα ήταν αθλητής του kick boxing, με αρκετές διακρίσεις στο άθλημα.

Τότε είχε ξεκινήσει το φιλανθρωπικό έργο του μοιράζοντας κουπόνια εράνου αγάπης για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.
Ωστόσο, αρκετοί ήταν και οι καλλιτέχνες που είχαν επιλέξει να βοηθήσουν σε… είδος δίνοντας τρόφιμα! Ανάμεσά τους ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος είχε στείλει 200 κιλά λάδι της δικής του σοδειάς μαζί με δύο αυτοκίνητα γεμάτα τρόφιμα, και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος είχε προσφέρει 2.000 κουτιά γάλα για να τραφούν φτωχές οικογένειες.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...