Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Ρένια Λουιζίδου: «Εχω βιώσει την αποτυχία»

❱❱ Η Ρένια Λουιζίδου μιλάει για τη «Χαρούλα» από το «Σόι σου»και τη σχέση της με τον «Βαγγέλη Χαμπέα»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι μας εύχονται «Καλά Χριστούγεννα» με ένα απολαυστικό εορταστικό επεισόδιο, που έρχεται στις οθόνες μας την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου!

Με αφορμή, λοιπόν, το γιορτινό επεισόδιο της σειράς «Το σόι σου», με το οποίο η αγαπημένη τηλεοπτική παρέα θα μας αποχαιρετήσει ως τα μέσα του Ιανουαρίου -οπότε θα επιστρέψει με νέα επεισόδια-, συναντήσαμε τη Ρένια Λουιζίδου και τα είπαμε… Αλλωστε, η ταλαντούχα ηθοποιός μέσα από τον ρόλο της Χαρούλας στη δημοφιλή σειρά του Alpha (κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00) έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι και της δικής μας φαμίλιας και η συζήτηση μαζί της είναι τόσο οικεία!

«Αυτή είναι η τέταρτη τηλεοπτική σεζόν της σειράς και ευελπιστούμε και για την πέμπτη (γέλια). Η ιδιαιτερότητα αυτής της σειράς είναι ότι είναι έτσι φτιαγμένη, που αναγνωρίζουμε στους ήρωες πρόσωπα της δικής μας οικογένειας. Μπορεί όχι με τις ίδιες ακρότητες ή την ίδια υπερβολή στην τρέλα, αλλά σίγουρα με παρόμοιες συμπεριφορές» αναφέρει η καλλιτέχνις, η οποία ωστόσο σπεύδει να διευκρινίσει ότι ως Ρένια δεν ταυτίζεται πολύ με την ηρωίδα της: «Ως χαρακτήρας δεν είμαι και πολύ των οικογενειακών τραπεζιών με τους συγγενείς. Για να σας δώσω να καταλάβετε, πιο πολύ έχω σχέση με την ανεξάρτητη Χαρά από τη σειρά “Το καφέ της Χαράς” από ό,τι με τη Χαρούλα από το “Σόι σου”. Είμαι περισσότερο Χαρά παρά Χαρούλα».

Οταν τη ρωτάμε αν υπάρχουν ζευγάρια σήμερα που να έχουν αυτή τη βαθιά σχέση αγάπης όπως ο Βαγγέλης και η Χαρούλα Χαμπέα, προβληματίζεται… «Αυτό είναι το ιδανικό ζευγάρι! Να υπάρχουν πόσα, άραγε; Μιλάμε για μια μακροχρόνια σχέση όπου ο έρωτας συνυπάρχει ακόμη με την αγάπη και τη στοργή. Μιλάμε ουσιαστικά για ένα αξιοζήλευτο ζευγάρι. Εχουν κολλήσει μεταξύ τους και δεν μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλον. Πρόκειται για μια σχέση βαθιάς αφοσίωσης κι αυτό δεν έχει να κάνει επειδή απέκτησαν μαζί παιδιά και είδαν να γεννιούνται εγγόνια» τονίζει η ηθοποιός και συνεχίζει παραλληλίζοντας τη σειρά του Alpha με την ταινία του Τάσου Μπουλμέτη «Πολίτικη κουζίνα», στην οποία επίσης πρωταγωνιστούσε. «Μία από τις πιο αγαπημένες μου καλλιτεχνικές δουλειές. Βεβαίως, στη σειρά, αυτή που μαγειρεύει με αγάπη για όλη την οικογένεια είναι η Χαρούλα.

Στην ταινία μαγείρευαν οι πάντες! Τα παιδιά, οι παππούδες, οι γονείς, οι συγγενείς. Τόση κανέλα, τόσο κύμινο, τόσο μπαχάρι. Ολη η ελληνική παροικία της Πόλης μαγείρευε και με αλάτι και ζάχαρη έβαζε νοστιμιά και γλύκα στη ζωή της» αναφέρει και στη συνέχεια μιλά για την επιτυχία αλλά και την αποτυχία: «Στη ζωή μου έχω βιώσει και τα δύο. Εχω πάρει τα μαθήματά μου, και από την έπαρση επιλέγω την απλότητα. Θα ήταν βλακώδες και κακό για τη σωματική και ψυχική μου υγεία να δρω αλλιώς. Εμένα με κρατά κάτι ουσιώδες: Είμαι αφοσιωμένη στο θέατρο και στην υποκριτική. Αυτό αγαπώ, αυτό κάνω».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...