Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Τάκης Σπυριδάκης: Έδωσα μάχη με τον καρκίνο

❱❱ H εξομολόγηση του Τάκη Σπυριδάκη για τον εφιάλτη που έζησε τον τελευταίο χρόνο Συγκίνησε ο Τάκης Σπυριδάκης μιλώντας για τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο! Με τα γκρίζα μαλλιά του αρκετά μακριά και φανερά αδυνατισμένος, o «αγαπούλας» της τηλεοπτικής διαφήμισης που έκανε πάταγο ξεκίνησε να περιγράφει στο «Late Night Show» το εφιαλτικό χρονικό, πίνοντας πότε πότε μια γουλιά ουίσκι. 

«Τις περασμένες γιορτές, τέτοιες ημέρες δηλαδή, ένιωσα ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά το αναιρούσα συνέχεια. Είχα κάποια συμπτώματα, με την έννοια του ότι δεν μπορούσα να φάω καλά. Πίστευα ότι ήταν ένα σύμπτωμα από τη δουλειά μας, το άγχος μας» ανέφερε ο ηθοποιός – σκηνοθέτης.

«Με την επιμονή της πρώην συζύγου μου, που διατηρούμε μια εξαιρετική σχέση, πήγα σε έναν γιατρό, που μου ανακοίνωσε ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει» είπε και σε εκείνο το σημείο σήκωσε το ποτήρι για ακόμη μία τζούρα αλκοόλ. Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Τάκης Σπυριδάκης αναγκάστηκε εκτάκτως να εγκαταλείψει την πετυχημένη παράσταση «Αγριος σπόρος» στο θέατρο Επί Κολωνώ και αντικαταστάθηκε από τον Στάθη Σταμουλακάτο.

«Θα λείψει για λίγο καιρό» ανέφεραν τότε συνεργάτες του, ωστόσο ο πρωταγωνιστής επανήλθε στο σανίδι -με το ίδιο έργο- φέτος τον Νοέμβριο. Στους καλλιτεχνικούς κύκλους -αλλά και στα γραφεία της «Espresso»– κυκλοφορούσε έντονα η φήμη ότι αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα, ωστόσο το θέμα δεν βγήκε ποτέ στη δημοσιότητα από σεβασμό στις δύσκολες ώρες που περνούσε.

Οι εξετάσεις

Στη συνέχεια της δραματικής εξομολόγησής του στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο ηθοποιός ανέφερε: «Ο γιατρός μού είπε ότι είναι καρκίνος. Κοιτάζοντας τις εξετάσεις μου στο κομπιούτερ, μου είπε πως ίσως και να αντιμετωπίζεται… Πήρα την πρώην γυναίκα μου και πήγαμε σε ένα μπαράκι. Χτύπησα τέσσερα ουίσκι απανωτά, κάπνισα και ένα πακέτο τσιγάρα και είπα από μέσα μου μερικά πράγματα – δεν τα εξομολογήθηκα σε κανέναν. Οταν πήγα σπίτι, ζήτησα απλώς να δω τα παιδιά μου, να κάνουμε μια κουβέντα για να μην τους έρθει απότομα».

Στις 52 ημέρες που νοσηλεύτηκε αρκετές φορές δάκρυσε. Οχι από απελπισία, αλλά από το κύμα αγάπης που δέχθηκε, όπως δήλωσε: «Τα είδα όλα! Εκείνο που με έκανε πολλές φορές να δακρύσω ήταν οι συνάδελφοι που ήταν δίπλα μου. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν συνέχεια εκεί, καθόταν σε μια καρέκλα ο άνθρωπος και ξενυχτούσε, που έως τότε είχαμε πει μόνο ένα γεια. Ηταν συγκινητικό, που μάλλον σημαίνει ότι όλα αυτά τα χρόνια κάτι καλό έχω κάνει σε αυτόν τον χώρο».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...