Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

«Κλικ» της Ανδριολάτου με τον Παπακαλιάτη στην Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του...

Μαζί και «ερωτευμένοι» στη Βουδαπέστη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και...

Υστερα από 12 χρόνια, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επέστρεψε στο σανίδι

Υστερα από 12 χρόνια, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επέστρεψε στο...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι τρέχει με τον Παπασπηλιόπουλο και την Παπαδάκη

❱❱ Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, που υποδύεται τον μεγάλο λογοτέχνη στην ταινία του Σμαραγδή, έχει σοβαρά προβλήματα στον γάμο του«Σύννεφα» στον γάμο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και της Κατερίνας Παπαδάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο κινηματογραφικός Καζαντζάκης του Γιάννη Σμαραγδή και η γυναίκα του, που είναι μαζί αρκετά χρόνια κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, μάλιστα, μας μετέφερε με επιφύλαξη ότι τα προβλήματά τους φαντάζουν αξεπέραστα και ότι σκέφτονται ακόμη και το διαζύγιο. 

Σε κάθε περίπτωση, προτεραιότητα και των δύο συντρόφων -που πάνω από όλα είναι γονείς- είναι τα δύο παιδιά τους και η διασφάλιση της ψυχικής τους ηρεμίας. Με γνώμονα αυτό, λοιπόν, φροντίζουν οι όποιες διαφορές τους να μην παίρνουν διαστάσεις, αλλά ούτε και δημοσιότητα. Την ίδια ώρα, οι δικοί τους άνθρωποι προσπαθούν να συμβιβάσουν τα πράγματα, προκειμένου το ζευγάρι να τα ξαναβρεί. Ωστόσο, όπως αναφέρει στην «Espresso» η ίδια πηγή από το περιβάλλον τους, κάτι τέτοιο φαίνεται μάλλον δύσκολο.

Μακριά από τη δημοσιότητα

Οι δύο ηθοποιοί όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους ζωής φροντίζουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις ιδιωτικές τους στιγμές. Τις δυσκολίες, λοιπόν, που περνούν αυτή την περίοδο λίγοι τις γνωρίζουν. «Η κρίση είναι μεγάλη, τα προβλήματα περίπλοκα, αλλά υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές να το παλέψουν» είπε στην «Espresso» άνθρωπος από τον κύκλο του Οδυσσέα και της Κατερίνας.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει παίξει μαζί σε κινηματογραφικές παραγωγές, αλλά και στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «4», που προβλήθηκε από το Mega, ενώ φέτος θα συνυπάρξει και στο θέατρο, στην παράσταση «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ. Στο έργο η Κατερίνα Παπαδάκη θα κρατήσει πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Γιώργο Χρυσοστόμου, ενώ ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία. Η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο στο Μικρό Παλλάς, ωστόσο πήρε αναβολή και θα ανέβει στις αρχές Ιανουαρίου.

Να πούμε πως η τελευταία κοινή κοσμική εμφάνιση του ζευγαριού καταγράφηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Φάρος», όπου πρωταγωνιστεί ο Οδυσσέας, στο θέατρο Αθηνών.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.



Μποζουκια Αθηνα