Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Στόκας- Ρουβάς: Stop λόγω «κουρέματος»

❱❱ Ο λόγος για το επαγγελματικό διαζύγιο Στόκα – Ρουβά σε γνωστό νυχτερινό κέντροΗ δραματική μείωση του χρόνου του πάνω στη σκηνή είναι ο λόγος που ο Μπάμπης Στόκας τα βρόντηξε και έφυγε από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν με τον Σάκη Ρουβά! 

Μόλις λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του σχήματος ο πρώην Πυξ Λαξ ενημερώθηκε ότι το guest πρόγραμμά του από κάτι περισσότερο από μία ώρα θα περιοριζόταν στα 40 λεπτά, με το «κούρεμα» του χρόνου να μην τον βρίσκει σύμφωνο. Ετσι, προτίμησε να αποχωρήσει!

«Συμβαίνουν αυτά. Καλύτερα όταν ξεκινάει κάτι και δεν πηγαίνει όπως θέλεις να σταματάει στην αρχή. Είναι διάφοροι οι λόγοι, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα, έτσι γίνονται τα πράγματα» απάντησε στους δημοσιογράφους, λίγες ώρες αργότερα, ο καλλιτέχνης, που παρευρέθηκε σε μουσική εκδήλωση, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες για το πρόωρο τέλος της συνεργασίας του με τον κορυφαίο Ελληνα σταρ, με τον οποίο μάλιστα είχαν συνεργαστεί άψογα -εκείνος ως κριτής και ο Σάκης ως παρουσιαστής- στον τελευταίο κύκλο του «X-Factor», στον Σκάι. «Εγώ δεν έχω τίποτα ούτε με τον Σάκη ούτε με το μαγαζί… Ο,τι γίνεται γίνεται για καλό, δεν γίνεται για κακό. Είναι όλα μια χαρά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το σχήμα θα συνεχιστεί και τους εύχομαι και καλή επιτυχία» τόνισε.

Την ίδια ώρα η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα Φωτεινή Ψυχίδου έχει άλλη άποψη για το τι οδήγησε στο… διαζύγιο των δύο καλλιτεχνών: «Ο Στόκας και ο Σάκης αποτελούν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες εκβολές. Τα νερά τους δεν μπορούν να συνυπάρξουν στον ίδιο ποταμό και γι’ αυτό τούς πήρε το ποτάμι» αναφέρει μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος, η οποία με ένα μακροσκελές κείμενο στα social media παρομοιάζει τους δύο τραγουδιστές με τους θεούς του Ολύμπου Διόνυσο και Απόλλωνα και εξηγεί το σκεπτικό της καταλήγοντας ότι ο ένας είναι διασκεδαστής και ο άλλος ψυχαγωγός. Ο Σάκης Ρουβάς, πάντως, συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις του έχοντας στο πλευρό του την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ενώ ακούγεται έντονα ότι στην παρέα τους θα προστεθεί η Ελλη Κοκκίνου.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....