Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Αγωγή 12.700.000 € στον εραστή της

❱❱ Πρώην «βασίλισσα της ομορφιάς» κόλλησε αφροδίσιο από στέλεχος fund του Μανχάταν και τον τρέχει στα δικαστήρια ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο παράνομος δεσμός πρώην «βασίλισσας της ομορφιάς» και κορυφαίου στελέχους οικονομικού fund του Μανχάταν κατέληξε στα δικαστήρια. Η καλλονή ζητάει να της καταβάλει 12.700.000 ευρώ κατηγορώντας τον ότι της μετέδωσε αφροδίσιο νόσημα και ότι την πίεσε να κάνει έκτρωση.

Στην αγωγή που κατέθεσε, η 31χρονη πρώην Miss International Germany Αλίν-Μαρί Μάσελ υποστηρίζει ότι γνώρισε τον 47χρονο διευθύνοντα σύμβουλο του Autonomy Capital Ρόμπερτ Τσαρλς Γκίμπινς τον Ιούνιο του 2014 σε γαλλικό εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

Η Μάσελ υποστηρίζει ότι ο Γκίμπινς δεν της αποκάλυψε ότι ήταν παντρεμένος και ότι τα επόμενα δύο χρόνια διατηρούσαν ερωτικό δεσμό.

Εκείνος τής έκανε ακριβά δώρα, όπως πορτοφόλι Faberge, της πρόσφερε χαλαρωτικές συνεδρίες με ιαπωνικό μασάζ στο Μανχάταν και ταξίδεψε μαζί της για να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Της υποσχέθηκε δε ότι θα αγόραζε για τους δυο τους «μεγάλο ακίνητο στον Καναδά και μια φάρμα με στρουθοκαμήλους στην Ουγκάντα», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η «New York Post».

Η 31χρονη, που τώρα εργάζεται ως μοντέλο διαφημίζοντας τα οχήματα της Tesla, ανακάλυψε ότι ο Γκίμπινς ήταν παντρεμένος λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της σχέσης τους, όταν της το αποκάλυψε μέσω μηνύματος η γυναίκα του. Ωστόσο, συνέχισε να είναι η ερωμένη του, διότι, όπως υποστηρίζει, ο Γκίμπινς υποσχόταν ότι θα χώριζε.

Χωρίς προφυλάξεις

Η Μάσελ αναφέρει στην αγωγή της ότι ο 47χρονος επέμενε να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις, δίχως να της αποκαλύψει ότι ήταν μολυσμένος με τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων HPV. Αν και της μετέδωσε τον ιό, η Μάσελ συνέχισε να είναι μαζί του διότι, όπως παραδέχεται, ο Γκίμπινς πλήρωνε το ενοίκιο του διαμερίσματός της στο Μανχάταν και πήγαιναν μαζί ταξίδια.

Οταν η 31χρονη έμεινε έγκυος, σύμφωνα με την αγωγή, ο Γκίμπινς απαίτησε να κάνει έκτρωση, λέγοντάς της ότι δεν θα αναγνώριζε το παιδί και ότι θα ήταν αναγκασμένη να το μεγαλώσει μόνη της. Φέρεται, μάλιστα, ότι προσέλαβε ιδιωτικό ντετέκτιβ για να την παρακολουθεί μέχρι να κάνει την έκτρωση.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...