Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πόσο θα πληρώσετε αν το ρίξετε έξω τις ημέρες των γιορτών

❱❱ Οι κρατήσεις κινούνται και φέτος σε υψηλά επίπεδα • Οι top καλλιτέχνες που εμφανίζονται στα live stages!Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Οι μεγάλες πίστες και οι μουσικές σκηνές της πόλης έχουν στολιστεί, έχουν μπει στο πνεύμα των γιορτών και είναι έτοιμες να υποδεχτούν όλους όσοι τις επιλέξουν για να κάνουν ρεβεγιόν… live!

25y24y5y 0

Διότι μπορεί να διανύουμε ημέρες -και νύχτες- οικονομικής κρίσης, αλλά, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, η φτώχεια θέλει καλοπέραση! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι κρατήσεις σε μπουζούκια, μουσικές σκηνές, αλλά και στα live clubs, που είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια, κινούνται και φέτος σε υψηλά επίπεδα. Οσο για τις τιμές; Ως επί το πλείστον τα Χριστούγεννα παραμένουν ίδιες, με μικρές αυξήσεις προς τα πάνω. Εξαίρεση αποτελεί η παραμονή της έλευσης του νέου έτους, οπότε σε αρκετά μαγαζιά οι χρεώσεις… τραβούν την ανηφόρα! Αν και το περίφημο table d’ hôte, που ήταν κανόνας στο παρελθόν, δεν υφίσταται πλέον ως όρος, σε κάποια νυχτερινά κέντρα θα υπάρχει extra χρέωση, κυρίως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ σε κάποια θα υπάρχει και εορταστικό μενού. Εξάλλου, στην πλειονότητα των νυχτερινών κέντρων ισχύουν, έτσι κι αλλιώς, διαφορετικές τιμές ανάλογα με τη φιάλη (απλή, σπέσιαλ) ή και τη θέση του τραπεζιού. Η «Espresso» έκανε ρεπορτάζ για τις τιμές και τις χρεώσεις στα κέντρα διασκέδασης τις ημέρες των γιορτών… Η επιλογή, δική σας!

Προκαταβολή

Στον «Βοτανικό» με τους Σταμάτη Γονίδη και Μάκη Δημάκη δεν υπάρχει έξτρα χρέωση, εκτός από το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όπου η φιάλη ποτού ανά τέσσερα άτομα θα ξεκινάει από 200 ευρώ.  Μαζί με τη φιάλη σερβίρεται και ποικιλία, αλλά θα χρειαστεί 20% προκαταβολή ανά άτομο και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τραπεζιού! Οσοι επιλέξουν να κάνουν πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο Club 22 με τους Πάνο Κιάμο και Αντύπα θα δώσουν 200 ευρώ για την απλή φιάλη στα τέσσερα άτομα και 230 για τη special. Και εδώ απαιτείται προκαταβολή 20% της κράτησης. Οι θαυμαστές του Γιώργου Μαζωνάκη, της Πάολας και του Στέλιου Ρόκκου που θα αποφασίσουν να αλλάξουν τη χρονιά με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες στο Εναστρον θα πληρώσουν 180 ευρώ την απλή φιάλη ανά τέσσερα άτομα και 50 ευρώ για μια πιατέλα με ζεστά και κρύα ορεκτικά.

f4tw4t

Ωστόσο, για να ισχύει η κράτηση, θα πρέπει να προκαταβάλουν το 50%. Στο Αθηνών Αρένα δεν θα υπάρξει καμία αύξηση στις τιμές και μία γιορτινή νύχτα υπό τους ήχους των τραγουδιών του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα θα κοστίσει από 120 ευρώ η φιάλη! Στο Fantasia με τον Κωνσταντίνο Αργυρό η τιμή του μπουκαλιού ανέρχεται στα 200 ευρώ, με πιατέλα τυριών ή αλλαντικών, ενώ προσφέρεται και μενού με 75 ευρώ ανά άτομο. Επίσης θα χρειαστεί προκαταβολή αναλόγως της κράτησης – και εδώ μπορεί κάποιος να επιλέξει το τραπέζι του.

Εκείνοι που θα προτιμήσουν να κάνουν ρεβεγιόν με τους Νίκο Μακρόπουλο, Αμαρυλλίδα και Σάκη Αρσενίου στο Frangelico παραμονή Πρωτοχρονιάς η τιμή της απλής φιάλης ανέρχεται στα 200 ευρώ ανά τέσσερα άτομα και το μενού κοστίζει 40 ευρώ το άτομο και 150 η φιάλη συνδυαστικά. Για τα Χριστούγεννα, η φιάλη από 170 ευρώ και 160 ευρώ, αν συνδυαστεί με μενού 40 ευρώ έκαστος.

Στην «Ιερά Οδό» η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις μελωδίες τους για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με την τιμή της φιάλης ανά τέσσερα άτομα να αρχίζει από τα 200 ευρώ. Διατίθεται και μενού με 70 ευρώ το άτομο! Η προκαταβολή κρίνεται απαραίτητη και αγγίζει το 50%. Το Κέντρο Αθηνών, που φέτος φιλοξενεί τον Νίκο Οικονομόπουλο και τους Onirama, παραμονή και ανήμερα τα Χριστούγεννα θα χρεώσει λίγο παραπάνω τη φιάλη -170 ευρώ- και μία ποικιλία των 50 ευρώ υποχρεωτικά.

Στις 31/12 το κέντρο θα χωριστεί σε τρεις ζώνες. Μία των 60 ευρώ, μία των 75 ευρώ και μία των 100 ευρώ ανά άτομο. Με προκαταβολή το μισό της κράτησης, οι ενδιαφερόμενοι βλέπουν και διαλέγουν τραπέζι! Στο… βασίλειο του Νίκου Βέρτη, το YTON, η παραπάνω χρέωση ισχύει μόνο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ανέρχεται στα 15 ευρώ το άτομο και μαζί με το μπουκάλι θα υπάρχει πλατό τυριών ή αλλαντικών. Στο Posidonio, που λίγες εβδομάδες πριν ξεκίνησε ο Χρήστος Χολίδης, μόνο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η φιάλη θα στοιχίζει από 180 ευρώ. Οσοι θέλουν Γιάννη Πλούταρχο και Ηλία Βρεττό για τις χρονιάρες νύχτες τους το Φωταέριο χρεώνει 170 ευρώ την απλή και 190 τη σπέσιαλ φιάλη για παραμονή και ανήμερα τα Χριστούγεννα και οι τιμές… ανεβαίνουν λίγο ακόμη -200 ευρώ η απλή, 220 ευρώ η σπέσιαλ- για την παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Οι φαν των Νότη Σφακιανάκη και Πέγκυς Ζήνα θα κάνουν ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο FEVER με 60 ευρώ το άτομο στη σάλα και 50 ευρώ το άτομο στον εξώστη. Πιο οικονομικά θα διασκεδάσουν όσοι επιλέξουν την Πύλη Αθηνών με τον Λευτέρη Βαζαίο, αφού δεν θα υπάρξει καμία αύξηση στις τιμές και θα παραμείνουν ως έχουν, δηλαδή 130 ευρώ η απλή φιάλη και 150 η σπέσιαλ. Στα ίδια οικονομικά επίπεδα θα κινηθεί και το North Live Stage με τον Θέμη Αδαμαντίδη, δηλαδή από 150 ευρώ η φιάλη. Στο
25y24y5y copyPremiera με τους Βασίλη Τερλέγκα και Αλέκο Ζαζόπουλο παραμονή Χριστουγέννων θα πληρώσετε από 130 ευρώ το μπουκάλι στα έξι άτομα και τα ίδια θα πληρώσετε και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά για τέσσερα άτομα. Απαιτείται προκαταβολή 50 ευρώ και για τις δύο γιορτινές ημέρες.

Οι τιμές που αναφέρονται στο ρεπορτάζ δόθηκαν από τα νυχτερινά κέντρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες ή διευκρινίσεις επικοινωνήστε με το μαγαζί της επιλογής σας.

Οι top καλλιτέχνες που εμφανίζονται στα live stages!

Δεν είναι λίγοι και φέτος οι μεγάλοι καλλιτέχνες που επέλεξαν να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους σε live stages, μια τάση που ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια και συνεχίζεται δυναμικά και φέτος. Στο Hotel Ερμού τα γιορτινά lives της Αννας Βίσση, παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, θα στοιχίσουν από 150 ευρώ στα τέσσερα άτομα η απλή φιάλη και από 220 η σπέσιαλ και θα ανεβαίνουν αναλόγως με τη θέση του τραπεζιού. Το Estate, όπου και φέτος εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς, για τις 31/12 έχει χωριστεί σε τρεις ζώνες. Η πιο οικονομική θα ξεκινάει από τα 75 ευρώ το άτομο, ακολουθεί η ζώνη με 100 ευρώ το άτομο και τέλος τα τραπέζια πίστας που κοστίζουν 1.500 ευρώ και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 10 άτομα. Επίσης θα διατίθεται ποικιλία ορεκτικών αξίας 40 ευρώ, ενώ απαιτείται προκαταβολή 50% και υπάρχει δυνατότητα επιλογής τραπεζιού. Το ρεβεγιόν με τον Γιώργο Σαμπάνη στο Acro κοστίζει 180 ευρώ η απλή φιάλη για τέσσερα άτομα και 210 η σπέσιαλ, επίσης για τέσσερα άτομα, και 90 το κρασί ανά δύο άτομα. Στο 4711 με τον Διονύση Σχοινά την παραμονή των Χριστουγέννων το τραπέζι μπορεί να κοστίσει 200, 600 και 800 ευρώ, αναλόγως της θέσης στην οποία βρίσκεται, και την παραμονή Πρωτοχρονιάς η χρέωση ανεβαίνει στα 700 το πιο οικονομικό, 1.000 και 1.500 ευρώ. Επίσης, στον χώρο του εστιατορίου θα υπάρχει μενού προς 100 ευρώ την Πρωτοχρονιά και 70 ευρώ τα Χριστούγεννα το άτομο. Η Αυτοκίνηση με τον Χρήστο Δάντη και τον Stan για την παραμονή Πρωτοχρονιάς θα χρεώσει τη φιάλη 140 ευρώ στα τέσσερα άτομα υποχρεωτικά, ενώ στο ΟΧ με τις MEΛΙSSES η απλή φιάλη κοστίζει 140 ευρώ, η σπέσιαλ 170 ευρώ και η premium 210 ευρώ.

Μουσικές σκηνές για όλα τα βαλάντια

Για μία εναλλακτική και αξέχαστη μορφή διασκέδασης ο Τόνι Σφήνος περιμένει στον Βοτανικό plus τους φαν του, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν 180 ευρώ τη φιάλη στα τέσσερα άτομα και τις δύο γιορτινές μέρες. Στην Ακτή Πειραιώς, όπου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Γιάννης Ζουγανέλης ξανασυναντιούνται στη σκηνή, οι τιμές για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχουν διαμορφωθεί στα 150 ευρώ η φιάλη και στα 50 ευρώ μία πιατέλα με ζεστά και κρύα ορεκτικά. Στο ΦΩΣ με τους Μιχάλη Χατζηγιάννη και Θανάση Αλευρά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η απλή φιάλη θα κοστίζει 170 ευρώ, η σπέσιαλ 200 και θα προσφέρεται και μενού με 60 ευρώ το άτομο.

qereqrt

Και το Passport Κεραμεικός, που φέτος φιλοξενεί τη Γιώτα Νέγκα, θα χωριστεί σε δύο επίπεδα: Α και Β. Στο Α επίπεδο η φιάλη θα κοστίζει 130 ευρώ στα τέσσερα άτομα και στο Β επίπεδο θα μπορεί να μπει κόσμος χωρίς μπουκάλι, με ποτό, μόνο στα 20 ευρώ. Το Baraonda με τους Τάκη Ζαχαράτο και Γιώργο Θεοφάνους για τις 24/12 έχει μενού 125 ευρώ το άτομο και 270 με σαμπάνια και απλή φιάλη και στις 31/12 το μενού διαμορφώνεται στα 135 ευρώ το άτομο και 300 ευρώ με σαμπάνια και απλή φιάλη. Για σπέσιαλ φιάλες θα πληρώσετε συν 20 ευρώ. Στο ΔΙΟΓΕΝΗΣ studio όπου εμφανίζεται η Νατάσσα Μποφίλιου δεν θα υπάρξει αλλαγή στις τιμές.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...