Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

Ο Μπιμπίλας πάει στα δικαστήρια τον Λιάγκα για τις… gay σπόντες!

❱❱ Αγωγή Μπιμπίλα σε Λιάγκα • Ο ηθοποιός στέλνει τον παρουσιαστή στα δικαστήρια για τις gay σπόντεςΟ Σπύρος Μπιμπίλας σέρνει στα δικαστήρια τον Γιώργο Λιάγκα! Νέοι δικαστικοί μπελάδες για τον παρουσιαστή, μετά τη ραδιοφωνική φάρσα στην οποία υποδύθηκε τον gay χρησιμοποιώντας το όνομα του ηθοποιού.

Η… άκομψη παρωδία έγινε στον «αέρα» του ραδιοφωνικού σταθμού Λάμψη 92,3, με τον Λιάγκα να εύχεται σε «ομοφοβικό φαναρτζή» για τα γενέθλιά του, ισχυριζόμενος πως είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας και δηλώνοντας ομοφυλόφιλος.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που ο γνωστός δημοσιογράφος προσέβαλε τον πρωταγωνιστή, απλά τώρα ο καλλιτέχνης δεν του τη… χάρισε, όπως αποκάλυψε στην «Espresso»: «Πριν από πέντε χρόνια είχε αφήσει υπονοούμενα για γκέι ηθοποιούς και ως μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΗ και εκπροσωπώντας το σύνολο των επαγγελματιών συναδέλφων μου του έκανα τηλεφωνικά τη σύσταση να μη βάζει ταμπέλες σε κόσμο που δεν δίνει δικαιώματα. Τότε μου είχε ζητήσει συγγνώμη και οι σχέσεις μας μέχρι και… προχθές ήταν μια χαρά» δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ και μέλος έξι καλλιτεχνικών σωματείων και συνέχισε: «Αυτήν τη στιγμή με τη δικηγόρο Ελλη Ρούσσου συντάσσουμε την αγωγή κατά του Γιώργου Λιάγκα μετά την απρεπή, ακραία και χυδαία συμπεριφορά στο πρόσωπό μου. Είμαι καταρρακωμένος. Ισοπεδώθηκα απ’ αυτό που συνέβη. Εχω αδέλφια, ανίψια, συναδέλφους και φίλους που έπαθαν το ίδιο ισχυρό σοκ με μένα για όσα είπε ο δημοσιογράφος από μικροφώνου».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε εντολή στη δικηγόρο να προχωρήσουν νομικά προκειμένου να αποκατασταθεί η ηθική βλάβη που του προκάλεσε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν είναι ο μόνος εναγόμενος, καθώς και ο ραδιοφωνικός σταθμός φέρει επίσης ευθύνη, αφού έδωσε βήμα στον παραγωγό του να «εκτοξεύσει» τις προσβολές.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωνε πως σταματάει την εκπομπή του στον Λάμψη 92,3 αυτή την Παρασκευή. «Είναι η τελευταία μου εκπομπή. Παραιτήθηκα» είπε.

17f3 0ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΕΤΣΑ ΣΤΟ «LATE NIGHT» 

Ο Γιώργος Λιάγκας τα «τσούγκρισε» και με τη Χριστίνα Κολέτσα στα γυρίσματα της εκπομπής του «Late Night». Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό, αλλά γρήγορα διέκοψε το γύρισμα και αποχώρησε, μόλις τρία λεπτά αφότου άρχισε η συνέντευξη. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο οικοδεσπότης του σόου χθες το πρωί, μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο, «καρφώνοντας» την τραγουδίστρια, την οποία… φωτογράφισε δίχως να αναφέρει το όνομά της.

Ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε πως η παίκτρια του «Nomads» πήγε στο πλατό «με τρεις μανατζαρέους και δύο κομμωτές» και κατόπιν τη… στόλισε κανονικά, λέγοντας πως δεν έχει φωνή και πως δεν θέλησε να μιλήσει για τα προσωπικά της, «ενώ ο κ@λος της είναι σε όλα τα περιοδικά», όπως είπε με νόημα.

Σύμφωνα με άνθρωπο του ΑΝΤ1 που μίλησε στην «Εspresso», η Χριστίνα Κολέτσα ένιωσε ιδιαίτερα άβολα από την αρχή της συνέντευξης και ζήτησε από τον Γιώργο Λιάγκα να μην εστιάσει μόνο στην προσωπική της ζωή. Εκείνος από την πλευρά του ισχυρίστηκε πως το σόου που παρουσιάζει έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα και οι κουβέντες με τους καλεσμένους είναι… πιπεράτες. Η τραγουδίστρια έκανε μια προσπάθεια, απάντησε σε τέσσερις ερωτήσεις, αλλά στη συνέχεια τα βρόντηξε κι έφυγε. Πάντως, ο τηλεοπτικός σταθμός στηρίζει τον παρουσιαστή της prime time ζώνης και αποφάσισε να μη βγάλει στον αέρα -στο επεισόδιο του «Late Night» που προβλήθηκε χθες το βράδυ- την κουτσουρεμένη συνέντευξη της τραγουδίστριας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...