Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Τι τρέχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την «πριγκίπισσα των αλλαντικών»;

Τι τρέχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την 24χρονη...

Ξενοδοχείο το σχολείο της Κάλλας – Κραυγή αγωνίας για το Εθνικό Ωδείο...

Το ιστορικό κτίριο στην οδό Μάγερ 18, στο οποίο...

Πώς θα ήταν τα παιδιά αγαπημένων ζευγαριών σε ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές

Εχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς θα ήταν τα παιδιά των...

Με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής έκλεισε το Κέντρο στην Καλλιθέα

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τα...

Ο Μπιμπίλας πάει στα δικαστήρια τον Λιάγκα για τις… gay σπόντες!

❱❱ Αγωγή Μπιμπίλα σε Λιάγκα • Ο ηθοποιός στέλνει τον παρουσιαστή στα δικαστήρια για τις gay σπόντεςΟ Σπύρος Μπιμπίλας σέρνει στα δικαστήρια τον Γιώργο Λιάγκα! Νέοι δικαστικοί μπελάδες για τον παρουσιαστή, μετά τη ραδιοφωνική φάρσα στην οποία υποδύθηκε τον gay χρησιμοποιώντας το όνομα του ηθοποιού.

Η… άκομψη παρωδία έγινε στον «αέρα» του ραδιοφωνικού σταθμού Λάμψη 92,3, με τον Λιάγκα να εύχεται σε «ομοφοβικό φαναρτζή» για τα γενέθλιά του, ισχυριζόμενος πως είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας και δηλώνοντας ομοφυλόφιλος.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που ο γνωστός δημοσιογράφος προσέβαλε τον πρωταγωνιστή, απλά τώρα ο καλλιτέχνης δεν του τη… χάρισε, όπως αποκάλυψε στην «Espresso»: «Πριν από πέντε χρόνια είχε αφήσει υπονοούμενα για γκέι ηθοποιούς και ως μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΗ και εκπροσωπώντας το σύνολο των επαγγελματιών συναδέλφων μου του έκανα τηλεφωνικά τη σύσταση να μη βάζει ταμπέλες σε κόσμο που δεν δίνει δικαιώματα. Τότε μου είχε ζητήσει συγγνώμη και οι σχέσεις μας μέχρι και… προχθές ήταν μια χαρά» δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ και μέλος έξι καλλιτεχνικών σωματείων και συνέχισε: «Αυτήν τη στιγμή με τη δικηγόρο Ελλη Ρούσσου συντάσσουμε την αγωγή κατά του Γιώργου Λιάγκα μετά την απρεπή, ακραία και χυδαία συμπεριφορά στο πρόσωπό μου. Είμαι καταρρακωμένος. Ισοπεδώθηκα απ’ αυτό που συνέβη. Εχω αδέλφια, ανίψια, συναδέλφους και φίλους που έπαθαν το ίδιο ισχυρό σοκ με μένα για όσα είπε ο δημοσιογράφος από μικροφώνου».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε εντολή στη δικηγόρο να προχωρήσουν νομικά προκειμένου να αποκατασταθεί η ηθική βλάβη που του προκάλεσε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν είναι ο μόνος εναγόμενος, καθώς και ο ραδιοφωνικός σταθμός φέρει επίσης ευθύνη, αφού έδωσε βήμα στον παραγωγό του να «εκτοξεύσει» τις προσβολές.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωνε πως σταματάει την εκπομπή του στον Λάμψη 92,3 αυτή την Παρασκευή. «Είναι η τελευταία μου εκπομπή. Παραιτήθηκα» είπε.

17f3 0ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΕΤΣΑ ΣΤΟ «LATE NIGHT» 

Ο Γιώργος Λιάγκας τα «τσούγκρισε» και με τη Χριστίνα Κολέτσα στα γυρίσματα της εκπομπής του «Late Night». Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό, αλλά γρήγορα διέκοψε το γύρισμα και αποχώρησε, μόλις τρία λεπτά αφότου άρχισε η συνέντευξη. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο οικοδεσπότης του σόου χθες το πρωί, μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο, «καρφώνοντας» την τραγουδίστρια, την οποία… φωτογράφισε δίχως να αναφέρει το όνομά της.

Ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε πως η παίκτρια του «Nomads» πήγε στο πλατό «με τρεις μανατζαρέους και δύο κομμωτές» και κατόπιν τη… στόλισε κανονικά, λέγοντας πως δεν έχει φωνή και πως δεν θέλησε να μιλήσει για τα προσωπικά της, «ενώ ο κ@λος της είναι σε όλα τα περιοδικά», όπως είπε με νόημα.

Σύμφωνα με άνθρωπο του ΑΝΤ1 που μίλησε στην «Εspresso», η Χριστίνα Κολέτσα ένιωσε ιδιαίτερα άβολα από την αρχή της συνέντευξης και ζήτησε από τον Γιώργο Λιάγκα να μην εστιάσει μόνο στην προσωπική της ζωή. Εκείνος από την πλευρά του ισχυρίστηκε πως το σόου που παρουσιάζει έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα και οι κουβέντες με τους καλεσμένους είναι… πιπεράτες. Η τραγουδίστρια έκανε μια προσπάθεια, απάντησε σε τέσσερις ερωτήσεις, αλλά στη συνέχεια τα βρόντηξε κι έφυγε. Πάντως, ο τηλεοπτικός σταθμός στηρίζει τον παρουσιαστή της prime time ζώνης και αποφάσισε να μη βγάλει στον αέρα -στο επεισόδιο του «Late Night» που προβλήθηκε χθες το βράδυ- την κουτσουρεμένη συνέντευξη της τραγουδίστριας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εντυπωσιάζει στα 92 της μητέρα καταξιωμένης ηθοποιού

Η σικάτη κυρία της φωτογραφίας είναι 92 ετών ωστόσο...

Παντρεύτηκε ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου – Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο

Η Μελίνα Ασλανίδου υπήρξε ζευγάρι με τον κομμωτή, Βασίλη...

Χαμογελαστή και με διαπεραστικό βλέμμα από παιδί η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια

Το χαμόγελό της και το βλέμμα είναι ίδιο μέχρι...

«Πάντα η μαμά μου, μου έβαζε ωραία ρούχα, κοσμήματα και τσιμπιδάκια στα μαλλιά»

Το όμορφο κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή κυρία της...

Αυτή είναι η αντίδραση της Όλγας Τρέμη μετά τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου

Μετά τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο περιοδικό ΟΚ...

Δύσκολες ώρες για την Αγγελιδάκη και τη Δαρμουσλή – Κάηκε το εστιατόριο των συζύγων τους

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια της  Έλλης Αγγελιδάκη και...