Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Στέλιος Ρόκκος: Την πήρε τη Λελέ

❱❱ Ρόκκος και Γκόφα παντρεύτηκαν (ύστερα από επτά χρόνια σχέση) στη Λήμνο! Στην ψαροταβέρνα του αδελφού του έγινε το γαμήλιο γλέντιΓαμπρός για τέταρτη φορά ντύθηκε χθες ο Στέλιος Ρόκκος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λήμνο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την εδώ και επτά χρόνια σύντροφό του Ελένη Γκόφα (ή Λελέ, όπως την αποκαλεί χαϊδευτικά) με καλεσμένους λίγους καλούς φίλους, συγγενείς και, φυσικά, τα τέσσερα παιδιά του. 

Χθες το βράδυ αναρτήθηκαν στα τοπικά sites οι πρώτες εικόνες από τον στολισμένο χώρο, όπου έλαβε χώρα το γαμήλιο γλέντι. Πρόκειται για την ψαροταβέρνα SeaRokkos που βρίσκεται στην περιοχή Κότσινα και ανήκει στον αδελφό του τραγουδιστή Κώστα Ρόκκο.

Αλλωστε, ο ίδιος κοινοποίησε εικόνες και βίντεο από το άδειο μαγαζί λίγο πριν υποδεχτεί τους καλεσμένους τού Στέλιου και της Ελένης. Η τελευταία, όπως αποκάλυψε η «Espresso» πριν από λίγες μέρες, επέλεξε για την όμορφη γαμήλια στιγμή της μια νυφική δημιουργία που σχεδίασε η Υβόννη Μπόσνιακ.

Ωστόσο, έως την ώρα που γράφονταν αυτές οι αράδες δεν είχε γίνει γνωστό αν η σχεδιάστρια και ο αγαπημένος της Αντώνης Ρέμος βρίσκονταν μεταξύ εκείνων που παρευρέθηκαν στον γάμο.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι διατηρεί λίγα μέτρα μακριά από την παραλία Κέρος, ανατολικά του νησιού, ένα υπέροχο σπίτι διακοσμημένο σύμφωνα με το γούστο του, με ξυλόγλυπτα αντικείμενα φτιαγμένα από τον ίδιο τον τραγουδιστή. Η γνωριμία του Στέλιου με τη Λελέ έγινε το 2010 σε ένα live του τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη και από τότε εκείνη βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό του.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»



Μποζουκια Αθηνα