Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

«Κουραμπιέδες από χιόνι» διά… χειρός Γιάννη Τσιμιτσέλη

Μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία, γεμάτη αγάπη, γέλιο και αθωότητα...

Οι παραστάσεις που θα μας συντροφεύουν κάτω από το θερινό φεγγάρι

Το καλοκαίρι είναι κατεξοχήν η περίοδος που τα θέατρα...

Μπήκε στην κουζίνα και μεγαλούργησε

Η γνωστή ηθοποιός λατρεύει το καλό φαγητό και της...

«Σασμός» spoiler: Η Βασιλική εξαφανίζεται προκαλώντας αναταραχές

Πολλές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Σασμός»....

Κώστας Βουτσάς: Και άλλο παιδί; Γιατί όχι…

❱❱ Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού μιλούν για τα Χριστούγεννα που θυμούνται, για τα μυστικά της κοινής ζωής τους και για τα σχέδιά τουςΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ 
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς 

Πολλά παιχνίδια και παιδικά γέλια γεμίζουν το διαμέρισμα του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού στο Κολωνάκι! Η «Espresso» μπήκε στο στολισμένο σπιτικό τους, μοιράστηκε λίγη από την οικογενειακή θαλπωρή τους και συνομίλησε μαζί τους για τα Χριστούγεννα που θυμούνται και αυτά που θέλουν να ξεχάσουν, ενώ έμαθε μυστικά της κοινής τους ζωής, όπως το ότι ο αγαπημένος ηθοποιός δεν κρύβει την επιθυμία του για ακόμη ένα παιδί και ότι η Αλίκη είναι μεγάλη φαν του Ρουβά! Φυσικά, την παράσταση έκλεψε ο μικρός Φοίβος Βουτσάς!

Τι θυμάστε από τα παιδικά σας Χριστούγεννα;
Κ.Β.: Δεν θέλω να τα θυμάμαι, γιατί ήταν δύσκολα. Οι γονείς μου ήρθαν από την Κωνσταντινούπολη, από όπου τους έδιωξαν, και μέναμε σε ένα μαγαζί όσο αυτό το δωμάτιο. Τα έχασαν όλα και εγώ πουλούσα τσιγάρα και κάρβουνα για να ζήσουμε.
Α.Κ.: Για μένα όλα τα Χριστούγεννα ήταν ωραία. Οι γονείς μου έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να είναι ιδιαίτερα για μας τα παιδιά.

Λέγατε τα κάλαντα;
Κ.Β.: Και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, και τα Φώτα. Ξυπνούσα πρωί πρωί και πήγαινα, και τα λεφτά που μάζευα τα έδινα στη μητέρα μου. Οπως και όταν πουλούσα τσιγάρα… Εκείνη κρατούσε το κέρδος και μου έδινε τα υπόλοιπα, για να πάω να αγοράσω εμπόρευμα.
Α.Κ.: Ιστορικές στιγμές! Ελεγα τα κάλαντα με τη Σαμάνθα και τον Νικολάκη εδώ στο Κολωνάκι, όπου μένω και τώρα, γιατί η μαμά μου είχε μπουτίκ ρούχων. Τα κέρδη τα μοιράζαμε διά τρία και αγοράζαμε παιχνίδια.

ertywe5y 2

Τα καλύτερα κοινά σας Χριστούγεννα;
Κ.Β.: Κάθε Χριστούγεννα με την Αλίκη είναι ωραία! Ολες οι γυναίκες μου είναι καλές… Φέτος είναι ακόμη πιο ξεχωριστά, όπως και πέρυσι, γιατί ο Φοίβος μάς δίνει ζωή. Οπως μου είχε πει κι ένας παρουσιαστής «Βρε Βουτσά, στα 85 έκανες παιδί; Πώς θα το ευχαριστηθείς;» και εγώ του απάντησα: «Μόλις γεννηθεί το παιδί θα πάρω άλλα 20 χρόνια ζωής και έχω καταψύξει και σπέρμα, για να πάρω άλλα 20 χρόνια! Σύνολο, έχω άλλα 40 χρόνια ζωής».
Α.Κ.: Τα Χριστούγεννα είναι πολύ όμορφα με τον Κώστα και επίσης, επειδή έχει τα γενέθλιά του την Πρωτοχρονιά, όλο αυτό καταλήγει σε πολύ γλέντι.

Θα θέλατε να κάνετε ακόμη ένα παιδί;
Κ.Β.: Την 1η Ιανουαρίου γίνομαι 87 χρόνων, δεν ξέρω, μπορεί και να το κάνω. Είμαι τρισευτυχισμένος τώρα.
Α.Κ.: Θα ήθελα μια ντουζίνα παιδιά σαν τον Φοίβο, είναι τέλειος, αλλά δεν τολμώ να ζητήσω τίποτα άλλο, γιατί η ευτυχία μου είναι ήδη πελώρια.

Τι θα αλλάζατε από το παρελθόν και τι θα ζητούσατε από το παρόν και το μέλλον, αν σας επισκεπτόταν το πνεύμα των Χριστουγέννων;
Κ.Β.: Από το παρελθόν δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα. Και το παρόν είναι πολύ ωραίο. Στο μέλλον θα ήθελα να δω μια καλύτερη κοινωνία. Τώρα δίνουν στα παιδιά 400 ευρώ και μετά θα τα κυνηγάνε για ψήφους. Εχουμε πολύ κακή κυβερνητική πολιτική. Οχι τώρα, ανέκαθεν!
Α.Κ.: Δεν θα άλλαζα κάτι, γιατί το παρελθόν με έκανε αυτό που είμαι. Στο παρόν είμαι πολύ ευτυχισμένη, αλλά για το μέλλον θα ήθελα να εξασφαλίσω μια ευτυχισμένη ζωή για τον Φοίβο.

Ποιος επώνυμος θα θέλατε να σας πει τα κάλαντα;
Κ.Β.: Οι φίλοι μου και, φυσικά, ο Φοίβος όταν μεγαλώσει.
Α.Κ.: Θα ήθελα να μου πει τα κάλαντα ο Σάκης Ρουβάς, που μου αρέσει πολύ!
Κ.Β.: Εχω αντίζηλο τον Ρουβά! (γέλια)

ertywe5y 1

Ποιον πολιτικό θα επιλέγατε να σας κάνει ποδαρικό;
Κ.Β.: Πολιτικό να βάλω εδώ; Αν μπει πολιτικός, θα πέσει το σπίτι, θα γκρεμιστεί! Θεός φυλάξοι. Τη Λιάνα Κανέλη την εκτιμώ, γιατί είναι αγωνίστρια, όπως εκτιμώ και τον Δημήτρη Κουτσούμπα. Αυτόν θα ήθελα να μου κάνει ποδαρικό.
Α.Κ.: Για ποδαρικό δεν θέλω κανέναν πολιτικό. Να μου κάνει κάποιος πιο αγαπησιάρης!

Τι δώρα θα ανταλλάξετε τα Χριστούγεννα;
Κ.Β.: Πάντα κάνω δώρα στις γυναίκες που είμαι παντρεμένος! Ακόμη δεν έχω σκεφτεί το δώρο της Αλίκης… Το μεγάλο δώρο που της έκανα είναι το παιδί. Την έβλεπα που κοιτούσε τα παιδιά και της είπα: «Ακουσε, Αλικούλα μου, σου κάνω δώρο τον εαυτό μου και το σπέρμα μου»! Και το προσπαθήσαμε και το πετύχαμε, και τη βλέπω τώρα πώς τρέχει με το παιδί και είμαι τρισευτυχισμένος. Ολες οι γυναίκες μου ήταν καλές. Εγώ έφευγα, γιατί ήμουν ο σκανταλιάρης, αλλά τους άφηνα την περιουσία μου και εγώ ξεκινούσα από την αρχή. Και έτσι οι γυναίκες μου ταλαιπωρούνται με φόρους, ΕΝΦΙΑ και τα πολλά που θέλει ο Τσίπρας. Εγώ είμαι ευτυχισμένος με το νοίκι.
Α.Κ.: Δεν θα το αποκαλύψω. Μου αρέσουν τα πρακτικά πράγματα, κάτι που μπορεί να φοράει.

Επαγγελματικά τι σας επιφυλάσσει το 2018;
Κ.Β.: Ετοιμάζω κάποια σκετσάκια στα social media, στο YouTube όπου θα έχω κανάλι, ενώ θα μιλάω με τον κόσμο στο facebook και στο Ιnstagram. Από τον Ιανουάριο ξεκινάω γυρίσματα για τη μεταφορά στον κινηματογράφο του έργου «Σμύρνη μου αγαπημένη» με γυρίσματα σε Μυτιλήνη και Αθήνα. Γι’ αυτό δεν μπορώ να κάνω θέατρο. Τη Μιμή (σ.σ.: Ντενίση) την εκτιμώ και τη θαυμάζω. Είναι ένα πλάσμα τέλειο και ό,τι γράφει έχει ουσία.
Α.Κ.: Συνεχίζουμε την «Ειρήνη» με τον Κώστα μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς και συζητάμε διάφορα για το καλοκαίρι.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Νία Βαρντάλος σπάει τη σιωπή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Η Νία Βαρντάλος, έσπασε την σιωπή της για την...

Τους τσακώσαμε στο λιμάνι της Αίγινας να περπατούν χεράκι χεράκι

Είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ!Ο ηθοποιός...

Ζηλιάρης ο Τάσος Ιορδανίδης

Ζηλιάρης μάς προέκυψε ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος βρέθηκε...

Τα δάκρυα του Λάκη Λαζόπουλου στον Άγιο των θαυμάτων!

Μεγάλη έκπληξη για τους προσκυνητές στο γυναικείο μοναστήρι του...

Τέσσερις κούκλες στα πόδια του Γιώργου Λιάγκα

Στικούδη, Παναγιώταρου, Χατζηθεοδώρου, Παναγιωτακοπούλου: Τέσσερις κούκλες στα πόδια του...

Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι ξανά κάτω από την ίδια στέγη

Κάτω από την ίδια στέγη διαμένουν πλέον η Εύα...

Ο «Κατήφορος» της Πατησίων! Ζούγκλα» με «πεταλούδες της νύχτας» εξ Αφρικής

Οδός Πατησίων, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Μια από...