Οι όροι του Χέφνερ για τα 36.200.000 €

❱❱ Τι προβλέπεται στη διαθήκη του ιδρυτή  του «Playboy» για τη χήρα και τα παιδιά τουΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Αυστηρούς όρους έβαλε στη χήρα του και στα τέσσερα παιδιά του ο Χιου Χέφνερ, για να κληρονομήσουν τα 36.200.000 ευρώ της περιουσίας του. Σε περίπτωση που κάποιους από αυτούς γίνει σπάταλος ή μπλέξει με ναρκωτικά και αλκοόλ, θα διακόπτεται η χρηματοδότησή του και θα μπορεί να αποκτήσει ξανά πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς μόνο αν παραμείνει νηφάλιος για 12 μήνες.

Πριν πεθάνει (τον περασμένο Σεπτέμβριο), ο 91χρονος Χέφνερ όρισε ως δικαιούχους στην κληρονομιά του την τελευταία σύζυγό του Κρίσταλ και τα παιδιά του Κρίστι, Ντέιβιντ, Μάρστον και Κούπερ.
Πριν από χρόνια ο ιδρυτής του «Playboy» είχε ορίσει ως διαχειρίστρια της κληρονομιάς τη γραμματέα του Μέρι Ο’Κόνορ, όμως μετά τον θάνατό της το 2013 όρισε ως διαχειριστές την Κρίσταλ και τα παιδιά του, όταν γίνουν 30 ετών. Αυτό σημαίνει ότι ο Μάρστον και ο Κούπερ θα γίνουν συνδιαχειριστές της περιουσίας σε τρία και τέσσερα χρόνια.

Τι αναφέρεται

Το περιεχόμενο των επίσημων νομικών εγγράφων για τη διαχείριση της περιουσίας έφερε στο φως η ιστοσελίδα The Blast. Σε αυτά αναφέρεται ότι, αν οι πέντε κληρονόμοι, που είναι ταυτόχρονα και διαχειριστές, έχουν αποδείξεις ότι κάποιος από αυτούς δεν διαχειρίζεται σωστά τα χρήματά του, θα μπορούν να αναστείλουν την πρόσβασή του στην περιουσία. Η χρηματοδότηση θα αποκαθίσταται, αν συμμορφωθεί και αποδείξει ότι σταμάτησε να είναι σπάταλος.

Σε περίπτωση που οι κληρονόμοι πιστεύουν ότι κάποιος από αυτούς κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, μπορούν να τον υποβάλουν σε τεστ για την ανίχνευση παράνομων ουσιών. Αν το αποτέλεσμα είναι θετικό, τα έγγραφα ορίζουν ότι θα αναστέλλεται η πρόσβασή του στην περιουσία, η οποία θα αποκαθίσταται αν παραμείνει «καθαρός» για έναν χρόνο. Το ίδιο ισχύει για την περίπτωση της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης για τις οικονομικές δυσκολίες: «Παλεύουμε πολλές φορές για τα προς το ζην» (video)

Στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop Up» βρέθηκε καλεσμένος ο Θανάσης...

Big Brother spoiler: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση (video)

Ενώ στο live της Παρασκευής είδαμε τους παίκτες του Big Brother...

Η άλλοτε σιδηρά κυρία των ειδήσεων Όλγα Τρέμη αρνήθηκε πρόταση του Κοκλώνη για εμφάνιση στο «JT2U»

Ακούγεται απίστευτο, αλλά θα το ζούσαμε και αυτό στην ελληνική τηλεόραση...

Η Κόνι Μεταξά βρίσκεται εκτός από το πάνελ του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1

H κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά δεν έτρεξε...

Η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα συμπλήρωσε δύο χρόνια έγγαμου βίου με τον σύζυγό της Άκη Πάντο

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 η Λένα Παπαληγούρα ανέβηκε τα σκαλιά της...