Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Με την πρώην πεθερά του ο πλανητάρχης

❱❱ Ο Ντόναλντ Τραμπ γιόρτασε τα Χριστούγεννα στο θέρετρο Mar-a-Lago με τη σύζυγό του Μελάνια, τα εγγόνια του αλλά και τη Μαρί Ζελνίκοβα, μητέρα της ΙβάναΑπό την
Κατερίνα Νικολοπούλου

Τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή υπόθεση και για τους διάσημους που, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες τους, δεν επιλέγουν πάντα να τα περάσουν με ταφτάδες και επισημότητες, αλλά κάνουν τα πάντα για να βρεθούν κάτω από την ίδια στέγη με τους δικούς τους ανθρώπους, κάτι που συνήθως δεν επιτρέπει η jet set καθημερινότητά τους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ γιόρτασε οικογενειακά στο θέρετρο Mar-a-Lago και μάλιστα με την ιδιαίτερα διευρυμένη έννοια του όρου. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της MailOnline, ο πλανητάρχης, που έβγαλε πολλές selfies με τα εγγόνια του, κινήθηκε στους ίδιους χώρους ακόμη και με την πρώην πεθερά του, τη Μαρί Ζελνίκοβα, μητέρα της πρώτης συζύγου του Ιβάνα. Η νυν σύζυγος και πρώτη κυρία Μελάνια, μη έχοντας προφανέστατα το άγχος της προετοιμασίας του εορταστικού τραπεζιού, ανέβασε μια selfie που πρόδιδε παιχνιδιάρικη διάθεση, αφού την έδειχνε να φοράει καπέλο του Αϊ-Βασίλη και γύρω της να χοροπηδούν ελαφάκια.

qrtr 4

Στη Βρετανία, την ίδια ώρα, μια άλλη οικογένεια που συνδέεται με τη διοίκηση της χώρας, βρέθηκε στο στόχαστρο των φλας την ώρα που προσερχόταν στη χριστουγεννιάτικη ακολουθία, αποδεικνύοντας ότι το νέο πρωτόκολλο απαιτεί την κατάργηση της σοβαροφάνειας!

qrtr 5

Η παράδοση που ακολουθεί η βασιλική οικογένεια φέτος διανθίστηκε, αν μη τι άλλο, από τις τσαχπινιές που έκανε η κατά τα άλλα σεμνά ντυμένη Μέγκαν Μαρκλ, που είναι πια επισήμως η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι.

qrtr 6

Η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε ακόμη και να βγάλει τη γλώσσα για να ικανοποιήσει τους συγκεντρωμένους που ήθελαν μια φωτογραφία της. Εξίσου παιχνιδιάρικη διάθεση είχε η πρωτόγνωρα χαμογελαστή Βικτόρια Μπέκαμ, που δεν δίστασε να φορέσει ακόμη και στέκα με κέρατα ταράνδου για να διασκεδάσει τα παιδιά και τον σύζυγό της γύρω από το γιορτινό τραπέζι, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram.

qrtr 3

Με πιο χουχουλιάρικη διάθεση πέρασαν τα φετινά Χριστούγεννα οι ερωτοχτυπημένοι Τζένιφερ Λόπεζ και Αλεξ Ροντρίγκεζ, καθώς στις φωτογραφίες που ανέβασε η πρώτη το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει το δέντρο και να χαζεύει στα κινητά του φορώντας τις πιτζάμες του. Τέλος, υπήρξαν και οι ταξιδιάρηδες.

qrtr 2

Η Σακίρα μαζί με τον άσο του ποδοσφαίρου Ζεράρ Πικέ και τους γιους τους ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη για να απολαύσουν από κοντά τον χριστουγεννιάτικο αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στους Philadelphia 76ers και τους New York Knicks.

qrtr 1

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...