Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

«Είναι αργά για δάκρυα, Λιάγκα»

❱❱ Με συγγνώμες και μηνύματα μετάνοιας, ο παρουσιαστής προσπαθεί να πείσει τον ηθοποιό να μην κάνει αγωγή Την παραδειγματική τιμωρία του γνωστού παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα ζητούν επίμονα τα μέλη του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, τραγουδιστές αλλά και δημοσιογράφοι. 

Ο σάλος που προκάλεσε η ραδιοφωνική φάρσα του Γιώργου Λιάγκα, στην οποία υποδύθηκε τον gay χρησιμοποιώντας το όνομα του Σπύρου Μπιμπίλα, δεν λέει να κοπάσει, αφού το θέμα θα συζητηθεί στις δικαστικές αίθουσες. Μάλιστα, ο ηθοποιός αναμένεται να καταθέσει αγωγή πριν από την εκπνοή του χρόνου.

Οι ανεξέλεγκτες διαστάσεις που πήρε η αποτυχημένη παρωδία, η οποία χαρακτηρίστηκε από πολλούς ομοφοβική, συνέπεσε με την παραίτηση του Λιάγκα από τον ραδιοφωνικό σταθμό – από το μικρόφωνο του οποίου έκανε τη φάρσα. Ο ίδιος επιδόθηκε παράλληλα σε έναν ετεροχρονισμένο αγώνα συμφιλίωσης με το… θύμα του. Με συγγνώμες και τηλεφωνικά μηνύματα μετάνοιας, ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθεί, σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα τελευταία 24ωρα να πείσει -ανεπιτυχώς- τον Σπύρο Μπιμπίλα να μην προχωρήσει νομικά την υπόθεση. Μάλιστα, έγκυρη πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού αποκάλυψε στην «Espresso» πως ακόμα και μέσα στη νύχτα το τηλέφωνο του προέδρου του Σωματείου δέχεται μηνύματα με συγγνώμες από τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

«Να επιμείνεις»

«Στη σελίδα του ηθοποιού στο facebook συνάδελφοί του, δημοσιογράφοι αλλά και απλός κόσμος τον συμβουλεύουν να μην κάνει πίσω και να στείλει στα δικαστικά έδρανα τον δημοσιογράφο, όχι μόνο για να σωφρονιστεί επιτέλους, αλλά και για να σταματήσουν οποιονδήποτε άλλο θελήσει να τον μιμηθεί και να “παίξει” με την υπόληψη, την ηθική και την ιδιωτική ζωή των ηθοποιών» ανέφερε στενός συνεργάτης του Μπιμπίλα, προσθέτοντας πως στα sms μετάνοιας ο Λιάγκας κάνει λόγο για κακή στιγμή και δικαιολογεί το λάθος του ως «αυθόρμητη χαζομάρα».

Ο Γιάννης Βούρος, η Βέρα Κρούσκα, η Σεμίνα Διγενή, η Χαρά Αγγελούση, ο σκηνοθέτης της ταινίας «Τζαμάικα» Ανδρέας Μορφονιός, η Λιζέτα Νικολάου, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Δημήτρης Γιώτης, ο Πάνος Σταθακόπουλος και μια σειρά άλλων γνωστών προσώπων είναι ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον ηθοποιό.

Με τους δικαστικούς μπελάδες εν όψει της νέας χρονιάς, ο παρουσιαστής του «Late Night» έκανε γιορτές στην Αθήνα κάνοντας βουτιές στα παγωμένα νερά της Βουλιαγμένης, σε αντίθεση με τα προηγούμενα Χριστούγεννα, που έφευγε εκτός Αθηνών ή και εκτός Ελλάδας.

skordaΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΡΔΑ

Η Φαίη Σκορδά πήρε εμμέσως πλην σαφώς αποστάσεις από τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα στο θέμα του Σπύρου Μπιμπίλα και την Τρίτη φιλοξένησε στην εκπομπή της ένα τρυφερό βίντεο, με τον ηθοποιό να θυμάται τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ιστορίες της ζωής του.

«Θυμάμαι που έκανα αλλαγή μέσα στο αυτοκίνητο γιατί είχα εγκλωβιστεί στη Συγγρού και δεν μπορούσα να φτάσω από το ένα σπίτι στο άλλο. Τις πιο πολλές Πρωτοχρονιές τις περνάω από σπίτι σε σπίτι. Και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Περιμένουν να μπω εγώ πρώτος. Πάω σε 15-20 σπίτια» αποκάλυψε ο ηθοποιός, ενώ όταν ρωτήθηκε τι δώρο θα ήθελε να του φέρει ο Αγιος Βασίλης εκείνος απάντησε έναν μεγάλο έρωτα. Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Λιάγκα με τη συμμετοχή του πάνελ της έπλεξε το εγκώμιο στον πρωταγωνιστή χαρακτηρίζοντάς τον γουρλή, ενώ του ευχήθηκε να βρει τον μεγάλο έρωτα που αναζητά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...