Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Γιάννης Σπαλιάρας: Στο «Survivor» φτάσαμε κοντά στην παράνοια!

❱❱ Ο «MR. 4.000» ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ REALITYΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Εξομολογήσεις από τον «Mr 4.000»! Ο Γιάννης Σπαλιάρας, έξι μήνες μετά το τέλος του «Survivor» που του χάρισε έξτρα δημοσιότητα, φωτογραφίζεται σε φόντο γιορτινό στο στέκι του, το CasCa στη Μαρίνα Ζέας, και μιλάει από καρδιάς για όλα: το reality επιβίωσης, την απώλεια του πατέρα του, τις γυναίκες, την τηλεόραση!

«Το “Survivor” είναι τεράστια εμπειρία που μου άλλαξε τη ζωή! Προσπαθώ να μην αφήνω τον χρόνο να περνάει χωρίς να κάνω πράγματα, στενοχωριέμαι να πετάξω φαγητό όταν περισσεύει. Γενικά αποζητώ την ποιότητα και στην καθημερινότητά μου και στις σχέσεις μου γενικά» αναφέρει, κάνοντας τον απολογισμό του, και συνεχίζει περιγράφοντας στην «Espresso» τις δύσκολες συνθήκες που έζησε στον Αγιο Δομίνικο.

spaliaras 2

«Εχασα 20 κιλά. Η πείνα συνηθίζεται. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά από κάποια στιγμή και μετά κλείνει το στομάχι. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η έλλειψη επικοινωνίας με τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι κάτι που δεν συνηθίζεται. Πραγματικά υπήρχαν στιγμές που όλοι φτάσαμε πολύ κοντά στην παράνοια! Ολοι περάσαμε από αυτό το στάδιο. Αλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Ο χρόνος ήταν ατελείωτος όταν δεν είχαμε αγωνίσματα» τονίζει.

Είμαι αυθόρμητος

Σε ό,τι αφορά το μοντάζ και όσα επέλεγε η παραγωγή να δείχνει στους τηλεθεατές, ο «Σφάχτης της Καρύδας»… σφάζει με το γάντι: «Η αλήθεια βγήκε! Δεν είδατε κάποιον να βγάζει μια εικόνα εντελώς διαφορετική από την πραγματικότητα. Και λίγο πολύ αυτά που είδατε έγιναν και κάπως έτσι ήταν και οι χαρακτήρες! Εγώ προσπαθούσα να είμαι ο εαυτός μου και αυτό μου στοίχισε μέσα στο παιχνίδι. Ο δρόμος που πήρα ήταν μοναχικός. Και δεν ήξερα ότι ο κόσμος με στηρίζει. Αν το ήξερα, θα ήταν πολύ πιο εύκολο… Ενιωθα πολύ απομονωμένος, αλλά, από την άλλη, όταν δεν ταίριαζα με κάποιον, δεν μπορούσα να κάνω παρέα. Είμαι αυθόρμητος και αυτό κάποιες φορές ενοχλεί. Το ότι ήμουν πιο αναγνωρίσιμος από τους άλλους και γι’ αυτό οι συμπαίκτες μου αντιδρούσαν το έχω δει να το γράφουν πολλοί στο twitter. Οτι, δηλαδή, με ζήλευαν και με έβλεπαν ανταγωνιστικά. Το έχω σκεφτεί. Μπορεί να έπαιξε τον ρόλο του, αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά» αναφέρει. Ολοκληρώνοντας το κεφάλαιο «Survivor», ο Spal συνοψίζει: «Δεν θα ξαναπήγαινα. Αυτές οι εμπειρίες είναι για μία φορά στη ζωή. Δεύτερη φορά και αφού δεν θα υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης, δεν θα είναι τόσο συναρπαστικό. Η αγάπη που πήρα από τον κόσμο μετά το «Survivor» είναι ό,τι πιο συγκλονιστικό έχω ζήσει στη ζωή μου και την καριέρα μου! Αυτό κρατάω».

survivor spaliaras

Στη συνέχεια της κουβέντας μας ανοίγουμε το κεφάλαιο «γυναίκες» και τις εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί από το ωραίο φύλο όλα αυτά τα χρόνια. Διαπιστώνουμε ότι άνετα θα μπορούσε να γράψει βιβλίο! «Μια φορά στην Κυψέλη με είδε μια κοπέλα και άρχισε να φωνάζει σε κατάσταση αμόκ! Ούρλιαζε! Στην αρχή τρόμαξα, νόμισα ότι έπαθε κρίση επιληψίας ή κάτι τέτοιο! Πήγα κοντά της να δω αν είναι καλά. Την πλησίασα για να τη βοηθήσω και η κατάσταση επιδεινώθηκε. Τότε κατάλαβα ότι ήταν αντίδραση που με είδε!» περιγράφει στην «Espresso».

Στο ίδιο κλίμα ήρθε και η ερώτηση για την περιβόητη ατάκα του για τις 4.000 γυναίκες. Εχει μετανιώσει που την είπε; «Δεν μετανιώνω για πράγματα που κάνω! Ο αυθορμητισμός είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου που δεν μου βγαίνει πάντα σε καλό, αλλά αυτός είμαι!» μας λέει.

spaliaras3Ωστόσο, υπάρχει κάτι που θα ήθελε να αλλάξει στη ζωή του και το εξέφρασε, με υγρά μάτια, σαν παιδική ευχή: «Το 2016 μου πήρε τον μπαμπά μου! Μόνο αυτό θα ήθελα να αλλάξω. Να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να έχω τον πατέρα μου κοντά μου, αλλά είναι κάτι που δεν γίνεται… “Εφυγε” ξαφνικά. Νιώθω ότι δεν πρόλαβα να τον αποχαιρετήσω!»

Το 2017 που τελειώνει ήταν μια καλή χρονιά για εκείνον σε όλους τους τομείς, όπως παραδέχεται, αφού κυκλοφόρησε το άρωμά του, που πηγαίνει πολύ καλά, και δέχεται πολλές προτάσεις τόσο στη μόδα όσο και στην τηλεόραση. Για το 2018 θέλει απλώς… υγεία!

ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ, ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Στην προσωπική του ζωή ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι σε σχέση με την 23χρονη γυμνάστρια Ζωή Τζάνη περίπου δύο χρόνια! Η γνωριμία τους έγινε σε γυμναστήριο και ο έρωτάς τους είναι θυελλώδης! Συχνά έχουν σκαμπανεβάσματα και έχουν γραφτεί πολλά για χωρισμούς και επανασυνδέσεις σε αυτό το διάστημα.

«Οταν είσαι σε μία σχέση που βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας, είσαι συνέχεια αναγκασμένος να επιβεβαιώνεις ή να διαψεύδεις γάμο ή χωρισμό. Δεν με ενοχλεί. Το έχω συνηθίσει» μας λέει και επιβεβαιώνει ότι είναι καλά ευτυχισμένος σε αυτή τη σχέση. «Είμαι πολύ καλά με τη σχέση μου!» αποκαλύπτει στην «Espresso» και συνεχίζει με το πώς αντιμετωπίζει τη ζήλια: «Ζηλεύω, αλλά σε λογικό πλαίσιο. Νομίζω ότι η ζήλια σε υπέρμετρο βαθμό καταστρέφει μια σχέση, αλλά και η αδιαφορία δεν αρέσει σε κανέναν! Μου έχει συμβεί να με ζηλεύουν πολύ. Είναι λογικό γιατί είμαι σε έναν χώρο γεμάτο όμορφες γυναίκες. Είναι δύσκολο για μια κοπέλα να είναι μαζί μου. Ομως δεν δίνω δικαιώματα, όταν είμαι καλά σε μία σχέση».

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...