Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πού θα υποδεχθεί η high society το νέο έτος

❱❱ Οι rich and famous στα πιο ακριβά parties που θα γίνουν σε Αθήνα, Αράχοβα και ελβετικά θέρετρα

 Από τον
Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Ανέκαθεν, από τα δοξασμένα 50s και 60s, τα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία «Grande Bretagne» και «King George» της πλατείας Συντάγματος, με οικοδέσποινες τις μυθικές παρουσίες Νάντια Ριζ, Καίτη Καλκάνη, Τούλα Λεβίδη και Λητώ Κατακουζηνού, αποτελούσαν τα πιο μεγαλοπρεπή γεγονότα της χρονιάς. Αν και οι εποχές έχουν αλλάξει, καθώς και η κλασική γραβάτα κοντεύει να καταργηθεί, η πιο λαμπερή νύχτα της χρονιάς επιβάλλει ένδυμα black tie, δηλαδή σμόκιν για τους κυρίους και μακρύ φόρεμα για τις κυρίες.

Κατά παράδοση, το πιο famous και το πιο ακριβό ρεβεγιόν οργανώνεται στο ξενοδοχείο «Grande Bretagne» και το πιο νεανικό New Year’s Eve partiy στο Galaxy του ξενοδοχείου «Hilton», με special guest dj τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο, ενώ τα τελευταία χρόνια την παράσταση κλέβει, όσον αφορά τη λάμψη του και τους εκλεκτούς παρευρισκομένους, το ρεβεγιόν στο Τατόι club, με πυροτεχνήματα, ορχήστρες και βασιλικό μενού, το οποίο προτιμούν μέλη των οικογενειών Βαρδινογιάννη και Μυτιληναίου.

Στο κέντρο της πόλης το πιο χαρούμενο NYE party, της 31ης Δεκεμβρίου, οργανώνεται για δεύτερη χρονιά στη στοά Σπυρομήλιου, στο City Link, με την υπογραφή των Σπύρου και Χρύσανθου Πανά. Τα πιο glam ρεβεγιόν, πάντως, γίνονται πριβέ και μακριά από τα φλας, σε στολισμένες και φωταγωγημένες επαύλεις των βορείων προαστίων.

Φέτος την τιμητική του θα έχει το ρεβεγιόν – χορευτικό πάρτι της οικογένειας του εφοπλιστή της Cyprus Maritime Ανδρέα Χατζηγιάννη και των παιδιών του Βάνιας και Τάκη Τσακίρογλου, που το οργανώνουν στο υπερπολυτελές σπίτι τους στην Εκάλη, με καλεσμένα τα πιο γνωστά ονόματα της ναυτιλίας (όσοι φυσικά βρίσκονται στην Αθήνα και δεν έχουν «ξενιτευτεί» στο Gstaad).

Σε πιο στενό κύκλο θα δοθεί το ultra chic δείπνο της Μαρίτσας Τραουλού στο κτήμα της στο Καπανδρίτι, όπως και του Βασίλη και της Μαρίνας Θεοχαράκη στην οικία τους στο Π. Ψυχικό, με τον εορτάζοντα επιχειρηματία και ζωγράφο να κλέβει την παράσταση όταν παίρνει το μικρόφωνο και τραγουδάει. Θεσμό τα τελευταία χρόνια, παρά την κρίση, εξακολουθεί να αποτελεί το glam ρεβεγιόν του Γιώργου και της Τατιάνας Κορωνιά στο ντιζαϊνάτο σπίτι τους στην περιοχή της Φιλοθέης, που συνεχίζεται έως το πρωί της νέας χρονιάς, με πολύ σασπένς γύρω από τη… ρουλέτα!

ertgertg

Φιλανθρωπικός σκοπός

Οσο για το ρεβεγιόν που οργανώνουν για καλό σκοπό ο Δημήτρης και η Καίτη Κουτσολιούτσου, τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στον οργανισμό ΕΛΙΖΑ που μάχεται κατά της κακοποίησης παιδιών.

Λίγοι αλλά εκλεκτοί, όπως φημολογείται στα πηγαδάκια της high society, είναι οι συμπατριώτες μας που θα υποδεχθούν το ελπιδοφόρο 2018 στα glamorous ski resorts των γαλλοελβετικών Αλπεων και σε εξωτικούς παραδείσους.

Οι περισσότεροι επιλέγουν Ελλάδα χωρίς χιόνι, καθώς δεν θέλουν να προκαλούν. Η Αράχοβα έχει την τιμητική της, καθώς στα ιδιόκτητα σαλέ τους έκαναν Χριστούγεννα πολλές γνωστές οικογένειες, όπως ο Βασίλης και η Ρόη Αποστολοπούλου, ο Ανδρέας και η Αννυ Πετράκη, ο εφοπλιστής Γιάννης Μαυρής με τη σύζυγό του Πηνελόπη και την κόρη τους Ντίμη. Εκεί θα υποδεχθούν και το νέο έτος, ενώ στην ελληνική εκδοχή του Aspen το ωραιότερο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν θα δοθεί στο ξενοδοχείο «Santa Marina» της Χριστιάνας Παπαγεωργίου.

q34t

Ραντεβού στις Αλπεις

Η ελίτ της αθηναϊκής society θεωρεί υποχρέωσή της να «γλιστρήσει» στο πιο φημισμένο θέρετρο των ελβετικών Αλπεων για να της πάει γούρι η χρονιά. Αλλωστε, τα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο «Gstaad Palace» έχουν αφήσει ιστορία για τη χλιδή τους, αλλά κυρίως για το name dropping των καλεσμένων τους. Αλλοι πάνε κι άλλοι έρχονται τις τελευταίες ημέρες στο διάσημο ελβετικό χωριό, ώστε κανείς να μη βαριέται, ειδικά όσοι επιδίδονται στο ευγενές σπορ του gossip.

Εκεί -μεταξύ άλλων- πέρασαν τα Χριστούγεννα η Μαριάννα Λάτση με τη μητέρα της και τα παιδιά της, η οικογένεια της Χριστίνα Μήτση, ο Μπάμπος Οικονομίδης και η καλλονή σύζυγός του Αντζελα Βαγιωνή, ενώ στους νέους επισκέπτες που θα κάνουν ρεβεγιόν στο «Palace» προστέθηκαν ο εφοπλιστής Πόλυς Χατζηιωάννου με τη σύζυγό του Ρόζμαρι και τις όμορφες κόρες τους, και η οικογένεια του Χάρη Βαφειά. Στο σπίτι τους στο χωριό του Gstaad θα υποδεχθούν, εξάλλου, το νέο έτος ο Νίκος Τσάκος, η Σήλια Κριθαριώτη και τα παιδιά τους.

Ευγενία Νιάρχου: Η «βασίλισσα» του St. Moritz

qertr

Ρεβεγιόν σαν παραμύθι, με έλκηθρα, φτερά και πούπουλα, μυθικά κοσμήματα και μακριές τουαλέτες, ετοιμάζεται στο μυθικό ξενοδοχείο «Badrutt’s Palace» του αριστοκρατικού St. Moritz, που χάρη στη νέα γενιά του jet set παίρνει τη ρεβάνς από το boring και ολίγον γεροντίστικο «Gstaad Palace». Στο πάλαι ποτέ ήσυχο ελβετικό θέρετρο, αγαπημένο πολλών διασημοτήτων, όπως ο Τζιάνι Ανιέλι, και γαλαζοαίματων, όπως οι Γκριμάλντι του Μονακό και Φαρούκ της Αιγύπτου, την παράσταση κλέβει η jetsetter κληρονόμος και σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Νιάρχου.

Ηδη η Ευγενία από την παραμονή των Χριστουγέννων «βομβαρδίζει» τα social media με φωτογραφίες της μαζί με την κολλητή φίλη της Margherita Missoni, της διάσημης ιταλικής οικογένειας, από τη σουίτα της στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Kulm», αλλά και τις βραδινές τους εξορμήσεις στα Kings (μικρή φωτό) και Dracula club.

Στο St. Moritz επιδίδεται σε σκι στην πίστα Corviglia και ο μικρότερος αδερφός της Ευγενίας, ο Theo Νιάρχος, ενώ αναμένεται και ο μεγαλύτερος Σταύρος Νιάρχος, πιθανότατα με τη νέα αγαπημένη του Ντάσα Ζούκοβα, πρώην σύζυγο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Οι Ελληνες, πάντως, όπως ο επιχειρηματίας Σάμυ Φάις και η Σούλα Λιάκου, μαζί με τους billionaires Λιβανέζους, μέλη των οικογενειών Ζέιν και Γκαντούρ, όχι μόνο θα υποδεχθούν το 2018 στην παγωμένη Κουρσεβέλ, αλλά χθες Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου το γλέντησαν αλά ελληνικά στο πάρτι του 1850 Courchevel – Nammos, στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

offer

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...