Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Χρήστος Φερεντίνος: «Βλέπω μια τρελή ανάγκη για χρήματα»

❱❱ Ο παρουσιαστής Χρ. Φερεντίνος μιλάει για τη συνταγή επιτυχίας του «Deal» στον AlphaΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Το «Deal» μας για τη συνέντευξη με τον Χρήστο Φερεντίνο είχε γίνει εδώ και καιρό, καθώς το καθημερινό τηλεπαιχνίδι του στον Alpha «πετάει» όσον αφορά την τηλεθέαση, αλλά πραγματοποιήθηκε τελικά μέσα στις γιορτές κι αυτό ήταν μια ευτυχής συγκυρία. Η ωραία κουβέντα μας, λοιπόν, είχε δράκους και καλικάντζαρους, οι οποίοι όμως έρχονται από την… Ευρώπη με τη μορφή του «τραπεζίτη» – για να μην ξεχνάμε τους όρους του τηλεπαιχνιδιού!

Οταν τον ρωτάμε για τη συνταγή της επιτυχίας του «Deal», εκείνος αποκαλύπτει: «Ξέρεις πόσες χιλιάδες συμμετοχές έχουμε κάθε μήνα στο τηλεπαιχνίδι; Γίνεται χαμός. Γιατί; Γιατί από τον κόσμο λείπουν τα χρήματα. Μετά την… πυρηνική καταστροφή που μας βρήκε υπάρχουν χιλιάδες αιτήσεις στο παιχνίδι. Το “Deal” ναι μεν προσφέρει ψυχαγωγία στην ελληνική οικογένεια, γιατί είναι ένα παιχνίδι που δεν προάγει τον ανταγωνισμό αλλά το “όλοι μαζί”, αλλά κλείνει και… τρύπες στα νοικοκυριά και στα χρωστούμενα. Διότι με τα κέρδη τους οι παίκτες δεν παίρνουν καταναλωτικά αγαθά, τα κρατούν για να πληρώσουν χρέη. Βλέπω μια τρελή ανάγκη για χρήματα» λέει στην «Espresso» και καταλήγει σε μια δυσάρεστη διαπίστωση:

«Δεν ξέρω, αλλά με το που έλειψαν τα χρήματα από την αγορά οι άνθρωποι έγιναν αρπακτικά. Είναι σύμπτωμα της εποχής μας; Είναι το κόμπλεξ της φυλής μας να φθονούμε τον άνθρωπο που προσπαθεί; Μας αρέσουν η λασπολογία, ο λιθοβολισμός, ο κανιβαλισμός, οι λυκοφιλίες και μετά ξεχνιούνται όλα; Και πάλι θα τα ξαναβρούμε από συμφέρον; Δεν μπορεί κάποιος να βγει και να πει την άποψή του για την πολιτική, την κοινωνία, την τηλεόραση, θα πέσουν να τον φάνε. Γιατί, ρε παιδιά, τι μηχανισμός είναι αυτός; Τι σύστημα;» αναρωτιέται.

Φίλος με παίκτες

O δημοφιλής παρουσιαστής έχει καταφέρει να γίνει φίλος με αρκετούς παίκτες του «Deal», οι οποίοι πριν και μετά το παιχνίδι τού ανοίγουν την καρδιά τους: «Οι περισσότεροι μου αναφέρουν ότι δεν τους αρέσει να χρωστάνε. Τους έχει γίνει τεράστιο βάρος. Θέλουν να ξαλαφρώσουν. Οι Ελληνες δεν είναι ο λαός που επιθυμούν να δείξουν κάποια κακοπροαίρετα ξένα ΜΜΕ, ότι ως πολίτες τα έχουμε φορτώσει όλα στον κόκκορα. Οι Ελληνες θέλουν να κοιμούνται ήρεμα τα βράδια και δεν μπορούν να το κάνουν πια».

Λίγες ημέρες πριν φύγει το 2017 και προϋπαντήσουμε το 2018 ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει τις ευχές του: «Θα ήθελα τη νέα χρονιά να ξαλαφρώσουν οι Ελληνες από τα οικονομικά βάρη, γιατί σχεδόν οι περισσότεροι έχουν πάρει δάνεια για να αποκτήσουν αυτό το περίφημο κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους. Με αυτήν την ευχή μεγάλωσαν γενιές Ελλήνων και με αυτόν τον καημό τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να γλιτώσουν τη στέγη τους. Δεν κάνω πλάκα, αλλά για την εξαθλίωση του Ελληνα φταίνε οι… τραπεζίτες! Οπως έχουμε εμείς στο “Deal” τον τραπεζίτη, έτσι και στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα κάνουν κουμάντο οι τραπεζίτες» μας λέει.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...