Σάπισαν στο ξύλο την Πολύνα Γκιωνάκη

❱❱ Η σκοτεινή περίοδος που η Πολύνα Γκιωνάκη κακοποιήθηκε από πρώην σύντροφό της γίνεται παράσταση από την ίδια, με τίτλο «Κόκκινη μνήμη»Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Σοκάρει η εικόνα της Πολύνας Γκιωνάκη για τις ανάγκες της νέας παράστασής της με τον τίτλο «Κόκκινη μνήμη», η οποία θα ανέβει στις 19 Ιανουαρίου στο θέατρο «Αλκμήνη». Πρόκειται για ένα αυτοβιογραφικό έργο, το οποίο αναφέρεται σε μια άγρια περίοδο της ζωής της, κατά τη διάρκεια της οποίας υπέστη βάναυση σωματική κακοποίηση από πρώην σύντροφό της.

«Πήγε να με στραγγαλίσει, με χτύπησε πολύ άσχημα στο κεφάλι και τρεις μέρες βρισκόμουν στα νοσοκομεία. Εχω χαρτιά και από τον Ερυθρό Σταυρό και από το Ιπποκράτειο, όπου νοσηλεύτηκα» είχε εξομολογηθεί η Πολύνα σε συνέντευξή της στην «Espresso» τον περασμένο Απρίλιο.

Η ίδια απέφυγε τότε να αποκαλύψει το όνομά του, σημειώνοντας ότι επειδή ο άνθρωπος που την κακοποίησε είναι επώνυμος, μόνο σκάνδαλο θα προκαλούσε η δημοσιοποίηση του ονόματός του. «Ξέρει αυτός ποιος είναι. Προτίμησα ό,τι έζησα να το κάνω θεατρικό έργο, που ήταν μια ψυχοθεραπεία για εμένα και όχι μόνο. Το έκανα έργο και μιλάω δημόσια για ό,τι μου συνέβη, επειδή θέλω να βοηθήσω άλλες γυναίκες που βρίσκονται στη θέση μου να μην κάνουν τα λάθη που έκανα εγώ» είχε εξηγήσει στη συνέντευξή της.

Πλέον η Πολύνα Γκιωνάκη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική ζωή της. Μάλιστα, τη σκηνοθεσία και τη μουσική επιμέλεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης θεατρικής δουλειάς έχει αναλάβει -σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso»– ο νυν σύντροφός της Γιάννης Βαμβακάς. Σκοπός της ηθοποιού είναι μέσα από την παράσταση που εμπνεύστηκε από το προσωπικό δράμα της να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις κακοποιημένες γυναίκες προκειμένου να σπάσουν τη σιωπή τους, γιατί η βία είναι έγκλημα.

Στη διάρκεια της παράστασης, που είναι αφιερωμένη στην Κική Δημουλά, θα ακούγονται δύο ποιήματα της μεγάλης ποιήτριας και ακαδημαϊκού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Ναταλία Λιονάκη: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τα χρήματα που δικαιούται από το ΣΕΗ

Η πρώτη αντίδραση της Ναταλίας Λιονάκη για τα χρήματα...