Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Σώθηκε από θαύμα: Μια ανάσα από τον θάνατο ο Ηλίας Ψινάκης

❱❱ Το αυτοκίνητό του γλίστρησε λόγω ολισθηρότητας, έφυγε προς τον γκρεμό και σταμάτησε σε δέντρο που ανέκοψε την πορεία του! Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το 2018 για τον Ηλία Ψινάκη, καθώς τη δεύτερη κιόλας ημέρα του λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα! 

Το αυτοκίνητό του γλίστρησε στον πάγο στην περιοχή της Νάουσας, με αποτέλεσμα να φύγει προς τον γκρεμό και να καταλήξει σε δέντρο που ευτυχώς ανέκοψε την πορεία του. Ο δήμαρχος Μαραθώνα, που βρέθηκε μια ανάσα από τον θάνατο, σώθηκε την τελευταία στιγμή από θαύμα.

psinakis

«Ευτυχώς το αυτοκίνητό του χτύπησε στο δέντρο και το δικό μας σταμάτησε ακαριαία και δεν τον ακουμπήσαμε. Διαφορετικά, θα του δίναμε ώθηση και θα τον είχαμε ρίξει στον γκρεμό» περιγράφει στην «Espresso» ο Μάριος, στενός συνεργάτης του κ. Ψινάκη, που ακολουθούσε τον δήμαρχο Μαραθώνα με δεύτερο αυτοκίνητο, μαζί με άνδρες της ασφάλειάς του.

Στο Βέρμιο

Ο Ηλίας Ψινάκης άλλαξε τον χρόνο στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα. Στη συνέχεια πήγε για λίγες στιγμές χαλάρωσης στο σαλέ που διατηρεί στο χιονοδρομικό κέντρο Τρία Πέντε Πηγάδια, στο Βέρμιο.

Την Τρίτη είχε προγραμματισμένα ραντεβού με δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της προώθησης του πρότζεκτ «Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων», του οποίου είναι πρόεδρος. Καθώς κατέβαινε το βουνό για να συναντηθεί με τον δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη, το πολυτελές Ι.Χ. που οδηγούσε γλίστρησε στον πάγο που είχε καλύψει το οδόστρωμα, έφυγε προς τον γκρεμό και χτύπησε πάνω σε ένα δέντρο. Ευτυχώς, ο δήμαρχος Μαραθώνα δεν τραυματίστηκε. «Δεν είναι σοκαρισμένος και θα κάνει όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού του» διαβεβαίωσε ο συνεργάτης του.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ηλίας Ψινάκης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Στις 25 Οκτωβρίου 2009, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, έπεσε θύμα τροχαίου ενώ επέστρεφε και πάλι από τα Τρία Πέντε Πηγάδια μαζί με στενό συνεργάτη του.

Λίγο έξω από τη Θήβα έχασε τον έλεγχο από λάδια άλλου τροχαίου που είχε γίνει λίγη ώρα πριν και δεν είχαν καθαριστεί, με αποτέλεσμα η μαύρη Mercedes να χτυπάει δεξιά και αριστερά στις μπάρες του δρόμου ακολουθώντας ξέφρενη πορεία.

Τελικά, ο Ηλίας Ψινάκης κατόρθωσε να σταματήσει έπειτα από περίπου 600 μέτρα τρελής διαδρομής. Το σοβαρό τροχαίο, που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, είχε αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς η θωρακισμένη Mercedes του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...