Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Κόντρες» μετά τα μεσάνυχτα!

❱❱ Γιώργος Λιάγκας και Γρηγόρης Αρναούτογλου θα δώσουν «μάχη» για να εξασφαλίσουν super καλεσμένους στα talk shows τους στον ΑΝΤ1Πόσοι καλεσμένοι μπορούν να βρεθούν, άραγε, για δύο μεταμεσονύχτια talk shows στον ΑΝΤ1 μέσα στο 2018; Προφανώς στην Ελλάδα οι εγχώριοι σταρ που είναι έτοιμοι για… εξομολογήσεις δεν είναι και πολλοί, γι’ αυτό μεταξύ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Γιώργου Λιάγκα θα υπάρξει ένας «άτυπος» ανταγωνισμός για την εξασφάλιση του πιο ενδιαφέροντος καλεσμένου, αφού και οι δύο θα κάνουν τα talk shows τους παράλληλα.

Βεβαίως, ο υγιής ανταγωνισμός δεν έβλαψε ποτέ τον τηλεθεατή, που θα βλέπει συνεντεύξεις με celebrities και θα μαθαίνει πράγματα για τη ζωή τους. Αλλωστε, στις παραγωγές που είναι παρόμοιες σε κόνσεπτ τη διαφορά την κάνει ο οικοδεσπότης και η τεχνική του στις συνεντεύξεις. Με λίγα λόγια, θα δούμε μέσα στο 2018 ποιος παρουσιαστής από τους δύο έχει τη μεγαλύτερη μαεστρία με τον εκάστοτε καλεσμένο του, ώστε να βγάλει τα… απόκρυφά του στο φως της δημοσιότητας και να γίνει την επόμενη ημέρα είδηση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

0494 grigoris arnaoytogloy 23122017

Ετσι, μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να πέρασε, μαζί με τον φίλο του Θέμη Γεωργαντά, μια αξέχαστη Πρωτοχρονιά στο Λος Αντζελες και στο Λας Βέγκας, αλλά τώρα θα αρχίσουν γι’ αυτόν τα δύσκολα, καθώς το κανάλι του Αμαρουσίου θα φιλοξενήσει εκτός από τη δική του εκπομπή «Late night» και την επιτυχημένη παραγωγή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show», προφανώς σε άλλες ημέρες προβολής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γρηγόρης επιστρέφοντας από τις Φιλιππίνες μίλησε με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο και για τη συνέχεια της εκπομπής του.

Κανένα πρόβλημα

Να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής, ερχόμενος από το «Nomads» και το εξωτικό Παλαουάν, δήλωσε στο αεροδρόμιο, όπου τον περίμεναν δημοσιογράφοι και κάμερες των καναλιών, ότι με τον Γιώργο Λιάγκα δεν έχει καμία επικοινωνία, δεν υπάρχει μεταξύ τους κανένα πρόβλημα και όλα είναι καλά.

Πρόβλημα είπε ότι έχει «με κάτι ανόητους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα βρουν στραβά στα νούμερα τηλεθέασης του “Nomads”, όταν πίσω από αυτήν την παραγωγή ζουν πάρα πολλές οικογένειες». Ωστόσο, είπε ότι τις εποικοδομητικές κριτικές, οι οποίες όμως μπορεί να είναι και κακές, τις χρειάζεται πάντα γιατί διορθώνεται.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας θα κάνει κίνηση… ματ φιλοξενώντας τον Αντώνη Ρέμο -την τελευταία στιγμή χάλασε η συνεργασία τους για το πρωτοχρονιάτικο σόου που θα έκαναν στον ΑΝΤ1- στο «Late night» του αμέσως μετά τα Θεοφάνια. Το «deal» κλείστηκε πριν από λίγες μέρες στο καμαρίνι του τραγουδιστή, στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται, όπου τον επισκέφτηκε ο οικοδεσπότης του «Late night». Πάντως, είναι απορίας άξιον πώς ο δημοφιλής τραγουδιστής προτίμησε να βγει στον Γιώργο Λιάγκα τη νέα χρονιά και όχι στον φίλο του Γρηγόρη Αρναούτογλου…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...