Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Ερχεται ο Ανανιάδης jr

❱❱ Ο ηθοποιός αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι η σύντροφός του Μαρία Νεφέλη είναι έξι μηνών έγκυος και περιμένει αγοράκιΑπό την
Κλάρα Ασημακοπούλου

«Δεν περιγράφεται αυτή η ευτυχία! Νιώθω πολύ τυχερός που θα αποκτήσω το δικό μου παιδί!» Δυνάμει… χαζομπαμπάς στα 32 του, ο Ανθιμος Ανανιάδης μιλάει στην «Espresso» για το πιο ευτυχές γεγονός στη ζωή του.

«Είναι υπέροχο! Είναι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει» μας λέει και συνεχίζει με λεπτομέρειες. «Η Μαρία Νεφέλη μού έκανε έκπληξη όταν μου το ανακοίνωσε. Το γνωρίζαμε καιρό, αλλά το πρώτο διάστημα δεν θέλαμε να το πούμε. Ξέρετε πώς είναι… Δεν το λέγαμε μέχρι να σιγουρευτούμε. Είχαμε και ένα μικρό άγχος… Πλέον η Μαρία Νεφέλη βρίσκεται στον έκτο μήνα και ξέρουμε και το φύλο. Περιμένουμε αγοράκι! Τον έχουμε δει στους υπερήχους και είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα. Θα τον βαπτίσουμε Τιμόθεο. Θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου» αναφέρει ο ηθοποιός με περίσσιο ενθουσιασμό!

Σε ερώτησή μας αν το χαρμόσυνο γεγονός «έτυχε ή πέτυχε» ο Ανθιμος είναι ξεκάθαρος: «Το επιδιώξαμε, δεν έτυχε! Το ήθελα πάρα πολύ και πολύ καιρό να κάνω παιδί. Θεωρώ τα παιδιά πηγή ζωής. Ζήλευα τους άλλους που είχαν παιδιά. Τώρα νιώθω πολύ τυχερός που θα αποκτήσω το δικό μου. Με τη σύντροφό μου αγαπιόμαστε τόσο πολύ και τόσο αληθινά, που ήρθε φυσικά. Μέσα από την αγάπη μας όλα γίνονται σωστά!»

Με τον ίδιο ενθουσιασμό υποδέχτηκε το νέο και η μητέρα του ηθοποιού, η επίσης ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά, η Εύη Καραγιάννη. «Από εδώ και πέρα θα με λέτε μόνο γιαγιά Εύη! Με κάνατε την πιο χαρούμενη γυναίκα στον κόσμο!» είπε στον γιο της, όταν της ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της 19χρονης Μαρίας Νεφέλης Γαζή.

Εν αναμονή της άφιξης του πελαργού, το ζευγάρι κάνει σχέδια γάμου: «Θα κάνουμε γάμο σύντομα! Αν είναι πολιτικός ή θρησκευτικός, θα σας το κρατήσουμε για έκπληξη. Αλλωστε, είμαστε όλο εκπλήξεις σαν ζευγάρι από την αρχή!» αναφέρει ο ηθοποιός. Η γνωριμία τους έγινε στις πρόβες του θεατρικού έργου «Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι» πριν από περίπου έναν χρόνο και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...







Μποζουκια Αθηνα