Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Όταν μου έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός μου φορούσα τα πιτζαμάκια μου

❱❱ Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκαλύπτει στην «Εspresso» λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου που της έκανε ο πλαστικός Αριστομένης ΓιαννόπουλοςΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη, όμως όταν ήρθε στην Αθήνα ως φοιτήτρια λάτρεψε τη ζωή εδώ και αποφάσισε να μείνει. Το μόντελινγκ δεν ήταν το όνειρό της, αλλά προέκυψε από προτάσεις που της γίνονταν κατά καιρούς.

Η μεγαλύτερη αγάπη της είναι η τηλεόραση και το κομμάτι της παρουσίασης, αλλά προσεχώς θα… φρενάρει τα επαγγελματικά σχέδιά της για να ασχοληθεί με τον γάμο της, που θα γίνει το καλοκαίρι. Η «Μπάρμπι» του «My style rocks» Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλάει στην «Espresso» για όλα χωρίς… φόβο, αλλά με πάθος!

Με σπουδές Κοινωνιολογίας στο Πάντειο, πώς βρέθηκες στον χώρο της μόδας;
Πάντα μου άρεσε η μόδα και να περιποιούμαι τον εαυτό μου, και πλέον αυτή είναι η δουλειά μου. Το «My style rocks» ήταν μια ευκαιρία να κάνω βήματα παρακάτω.

Ηταν και η τηλεόραση που μου άρεσε ανέκαθεν, και σε συνδυασμό με τα ρούχα… ήρθε κι έδεσε. Δεν σκόπευα να ασκήσω το επάγγελμα της κοινωνιολόγου, γιατί όταν πέρασα στη σχολή ήμουν μικρή και δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Οσον αφορά τον χώρο του θεάματος, μου είχαν κάνει διάφορες προτάσεις για φωτογραφίσεις, βιντεοκλίπ, διαφημιστικά, οπότε είπα «γιατί όχι;».

Ενιωσες αδικημένη από το αποτέλεσμα του show; Ενώ ήσουν από τις πιο δημοφιλείς συμμετέχουσες, τελικά νικήτρια βγήκε η Ραμόνα, που δεν είχε και τις καλύτερες κριτικές…
Το αποτέλεσμα το κρίνει ο κόσμος. Η Ραμόνα ήταν από τα κορίτσια που δήλωναν πολλές φορές αδικημένα. Ο κόσμος, λοιπόν, πάντα συμπαθεί και παίρνει το μέρος του αδικημένου, ταυτίζεται. Από την άλλη, ένιωσα και εγώ ότι αδικούμαι! Είχα δοκιμάσει πολλά στιλ, είχα πάει με όλους τους τρόπους που μου πρότειναν και ποτέ δεν έβρισκα ανταπόκριση.

Εβλεπα στο τέλος τα βιντεάκια και ήμουν η μοναδική που δεν είχα πάρει ούτε πεντάρι, αλλά ούτε είχα βγει και πρώτη σε κάποιο επεισόδιο, και παρ’ όλα αυτά ήμουν φιναλίστ.

f3 0

Με ποιες από τις συμπαίκτριές σου θα έκανες παρέα και εκτός παιχνιδιού;
Καθεμιά έχει τη δική της προσωπικότητα και όλες διαφέρουμε πολύ μεταξύ μας, αλλά και στις ζωές μας. Ωστόσο, νομίζω ότι με όλες μπορώ να βρεθώ σε κάποιο τραπέζι ή για ένα ποτό, αλλά με καμιά δεν θα ήμουν κολλητή. Δεν έτυχε να ταυτιστώ με καμία απόλυτα και να πω ότι βρήκα την αδερφή ψυχή μου.

Μετά το «My style rocks» τι;
Σκοπεύω να συνεχίσω να ασχολούμαι με το e-shop μου και μάλιστα πιο επαγγελματικά, καθώς τώρα με το παιχνίδι και το πιεστικό πρόγραμμα που είχα δεν ασχολούμουν όσο θα έπρεπε. Μέχρι στιγμής το SandraStyles, με ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ, υπάρχει στο facebook. Μάλιστα, σκέφτομαι προς το καλοκαίρι να οργανωθώ και πιθανά να δημιουργήσω έναν δικό μου χώρο που θα έχει κομμάτια νέων σχεδιαστών και ίσως και κάποια που θα σχεδιάζω εγώ.

Θα έπαιρνες μέρος στο «Survivor»;
Δεν νομίζω, γιατί είμαι πολύ αδύνατη και παρόλο που τρώω, προσπαθώ να παχύνω. Είμαι 52 κιλά, αλλά είμαι άνθρωπος που αδυνατίζω πολύ εύκολα. Αν δεν φάω για δυο μέρες, αδυνατίζω.

Θα σε ενδιέφερε να κάνεις κάποιο άλλο reality, ίσως ένα σαν των Kardashians;
Θα μου άρεσε! Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται δύσκολο, να εισβάλει κάποιος στην προσωπική ζωή σου, αλλά εκεί φαίνεται ο πραγματικός χαρακτήρας σου και θεωρώ ότι θα είχε ενδιαφέρον.

Εχεις μετανιώσει που έχεις μιλήσει ανοιχτά για τις δύο πλαστικές επεμβάσεις που έχεις κάνει στη μύτη και στο στήθος σου;
Επειδή ο σύντροφός μου είναι πλαστικός χειρουργός, πιστεύω ότι οποιαδήποτε γυναίκα ήταν εμφανίσιμη και είχε μια όμορφη εικόνα θα της χρέωναν διάφορα πράγματα. Είναι λογικό και επόμενο, από τη στιγμή που είναι ο σύντροφός σου στον χώρο, να έχεις ασχοληθεί έστω και λίγο. Θεωρώ χαζό το 2018 να κρυβόμαστε!

Νιώθω πολύ άνετα με τον εαυτό μου. Δεν με έχει αλλάξει ως άνθρωπο. Αν είσαι όμορφη γυναίκα, έχεις μια καλή βάση, δεν θα αλλάξεις με τις πλαστικές. Απλώς δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται με τη σύγκριση του πώς ήμουν πριν και μετά και παραδέχτηκα τις πλαστικές, γιατί δεν είχα τίποτα να κρύψω.

Πώς γνωρίστηκες με τον σύντροφό σου, τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο;
Γνωριστήκαμε στο Κολωνάκι, σε ένα μαγαζί όπου δούλευα υποδοχή και αυτός είχε έρθει ως πελάτης. Εγώ τότε ήμουν σε άλλη σχέση, αλλά ύστερα από περίπου έναν χρόνο χώρισα. Βγήκαμε, λοιπόν, δυο τρία ραντεβού και στη συνέχεια τα φτιάξαμε.

f5

Και η πρόταση γάμου πώς έγινε;
Ημασταν στη Μονεμβάσια για το περσινό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, που συνέπεφτε με τα γενέθλιά μου. Στο ξενοδοχείο που μέναμε του ζήτησα το δώρο το γενεθλίων μου, γιατί ήμουν ανυπόμονη, και την ώρα που φανταζόμουν κάτι άλλο, μου έβγαλε το δαχτυλίδι. Ηταν σοκ γιατί ήμασταν στο δωμάτιο εγώ με τα πιτζαμάκια μου και όχι καλά ντυμένη, σε δείπνο. Αυτό έγινε στα δυόμισι χρόνια σχέσης.

Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι;
Ετσι λέμε, γιατί όλα είναι στον αέρα. Εχουμε κλείσει ένα κτήμα στο Τατόι, ένα ρομαντικό μέρος, όπου θα γίνει και το γλέντι. Υπολογίζουμε τον Ιούλιο, γιατί συνεχώς προκύπτουν δουλειές και δεν έχω προλάβει ακόμη να οργανωθώ. Στο παιχνίδι είχα διάφορες προτάσεις από σχεδιαστές για να μου ράψουν το νυφικό, οπότε έχω διάφορα στο μυαλό μου, αλλά ακόμη δεν έχω καταλήξει σε κάποιον, γιατί θα είναι δικό μου το σχέδιο. Θα το φανταστώ και θα το σχεδιάσω με τη βοήθεια του σχεδιαστή που θα επιλέξω.

Ποιοι θα σας παντρέψουν;
Κουμπάροι μας θα είναι ο κολλητός μου από την Τρίπολη, που λέγεται Ηλίας Παπαδημητρίου, και μια φίλη μας, συμφοιτήτρια του συντρόφου μου, η Ελενα Μαρκοπούλου, που είναι οδοντίατρος, με τον σύζυγό της Νίκο Τρομπούκη.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...