Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Στο «Survivor Πανόραμα» η «αποκάλυψη» των παικτών

❱❱ Οι ιθύνοντες του Σκάι σκέφτονται να μη στείλουν δελτίο Τύπου με τα ονόματα των συμμετεχόντων στο reality επιβίωσηςΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ολη η προσοχή του Σκάι είναι στραμμένη στο «Survivor Πανόραμα»! Η εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου, η οποία θα είναι εσωτερική παραγωγή και όχι παραγωγή του Τούρκου Ατζούν Ιλιτζαλί, όπως πέρυσι, είναι αυτήν τη στιγμή το μεγαλύτερο «στοίχημα» για τον σταθμό.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του Σκάι σκέφτονται να μη στείλουν δελτίο Τύπου με τα ονόματα και το who is who των παικτών που θα λάβουν μέρος στο «Survivor 2» σε περιοδικά και εφημερίδες, αλλά να τους παρουσιάσουν για πρώτη φορά από το «Survivor Πανόραμα».

Ολα για την τηλεθέαση

Στόχος τους είναι να εκτινάξουν την τηλεθέαση του προγράμματος στα ύψη, παρότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου από την εκπομπή της έχει αρχίσει να ανακοινώνει κάποια ονόματα από την ομάδα των «διάσημων». Η πρεμιέρα της εκπομπής υπολογίζεται να γίνει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 17.00, δηλαδή λίγες ώρες προτού αρχίσει το πρώτο επεισόδιο του «Survivor 2». Να σημειωθεί ότι το sequel του reality επιβίωσης θα προβάλλεται από Κυριακή έως Τετάρτη στις 21.00 από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο και από την Κυριακή έως και την Πέμπτη και πάλι στις 21.00 από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούλιο, ενώ την ίδια ροή θα ακολουθεί και το «Survivor Πανόραμα».

esr 0501 027 cmyk

Ποιος θα παρουσιάσει το «Survivor Πανόραμα»; Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πολλά, ανάμεσά τους αυτά του Γιώργου Χρανιώτη, του Σάββα Πούμπουρα, της Μαρίας Μπακοδήμου και της Ευαγγελίας Αραβανή. Ο Γιώργος Χρανιώτης, εκτός του ότι έχει πάρει μέρος στο πρώτο «Survivor» και ξέρει τις συνθήκες, έχει πολύ καλό και δομημένο λόγο, η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στην κριτική επιτροπή τού «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», η πανέμορφη Ευαγγελία Αραβανή κέρδισε τις εντυπώσεις στο reality μόδας «Μy style rocks», ενώ ο Σάββας Πούμπουρας έχει άνεση στο γυαλί και έμφυτο χιούμορ. Τις τελευταίες μέρες ακούγεται πάντως έντονα και το όνομα της Ντορέττας Παπαδημητρίου!

Η «Espresso» μίλησε με την παρουσιάστρια της καθημερινής μεσημεριανής εκπομπής του Σκάι «Εδώ» για το θέμα: «Μέχρι σήμερα που μιλάμε δεν έχω καμία ενημέρωση ή κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι» μας είπε και συνέχισε: «Ωστόσο την επόμενη εβδομάδα πιστεύω θα έχω πλήρη γνώση για το το τι θα γίνει». Τι σημαίνει, όμως, αν η Ντορέττα Παπαδημτρίου μετακινηθεί από το μαγκαζίνο στο «Survivor Πανόραμα»; Σημαίνει ότι ο Δημήτρης Μηλιόγλου θα αναβαθμιστεί, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα παραμείνει σταθερά στο πάνελ, ενώ η τηλεοπτική παρέα θα ενισχυθεί με ακόμη ένα γυναικείο πρόσωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σταθμός βολιδοσκοπεί τη δεύτερη νικήτρια του «My style rocks» Ιωάννα Τούνη, η οποία είναι πολύ συμπαθής στο κοινό.

Η εκπομπή θα πάει έως τις 20 Ιουλίου, όπως άλλωστε και ο δεύτερος κύκλος του reality επιβίωσης, και θα φιλοξενηθούν ως καλεσμένοι όλοι οι παίκτες του πρώτου κύκλου, από τον δημοφιλή Ντάνο μέχρι τον Μάριο Πρίαμο, τη Σάρα Εσκενάζη και τον Ορέστη Τσανγκ. Ολοι θα σχολιάζουν τις επιδόσεις των νέων παικτών αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...