Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Μαρία Ανδρούτσου: «Πάντα ήμουν ροκ»

❱❱ Η Ξανθίππη του «50-50» Μαρία Ανδρούτσου μιλάει για τη νέα καριέρα της ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος Marian rock BandΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η Μαρία Ανδρούτσου τα… σπάει επί σκηνής! Η τηλεοπτική Ξανθίππη στο «50-50» απέκτησε το δικό της ροκ συγκρότημα, ξεκινώντας νέα καριέρα -παράλληλα με αυτήν της υποκριτικής- στο τραγούδι. 

Οι Marian rock Band, όπως ονομάζεται το γκρουπ, άρχισαν τις εμφανίσεις τους λίγο πριν από την άφιξη του νέου χρόνου και… χάλασαν κόσμο! Στην πρεμιέρα η ηθοποιός ανέβηκε στο stage γνωστής μουσικής σκηνής και ως wild girl ξεσήκωσε τα πλήθη που την αποθέωσαν.

«Αυτή ήμουν πάντα κατά βάθος. Ροκ! Η Ξανθίππη ήταν απλώς ένας ρόλος και αντίστοιχα η Τάμμυ στις “Σαββατογεννημένες”. Οσο περνάει ο καιρός και με γνωρίζω καλύτερα, νιώθω πως όλο αυτό που είμαι τώρα δεν είναι ένα look καλλιτεχνικό. Είμαι εγώ» δήλωσε με αυτοπεποίθηση στην «Espresso» η αρχηγός του γκρουπ που φέρει το όνομά της.

Ανάμεσα στο κοινό ήταν και η αδελφή της Θωμαΐς Ανδρούτσου, επίσης ηθοποιός, με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. «Ηταν η πρώτη φορά που με είδε live στη σκηνή. Επαθε σοκ! Η έκπληξή της ήταν μεγάλη. Οταν είδα τον ενθουσιασμό της, πέταξα κι εγώ από χαρά. Είμαστε πολύ αγαπημένες αδελφές. Στηρίζουμε η μια την άλλη και μεταξύ μας λέμε μόνο αλήθειες. Μου είπε ότι της άρεσα και η γνώμη της μέτρησε πολύ μέσα μου!»

Μαθήματα πιάνου

Η αλήθεια είναι ότι η Μαρία δεν ασχολήθηκε από σπόντα με τη μουσική, καθώς διαθέτει εξαιρετική μουσική παιδεία. Από μικρή λάτρευε την κλασική μουσική και έκανε μαθήματα πιάνου, ολοκληρώνοντας τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Παρίσι. Η υποκριτική τής προέκυψε σαν κεραυνοβόλος έρωτας και δεν αντιστάθηκε. Ομως οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται!

«Πάντα ήταν το όνειρό μου να τραγουδήσω. Το δούλευα για καιρό στο μυαλό μου και πριν από δύο χρόνια αποφάσισα να φτιάξω την μπάντα. Με τη βοήθεια του Τάσου Σωτηράκη, που παίζει πλήκτρα στο γκρουπ, εντοπίσαμε τους υπόλοιπους καταπληκτικούς μουσικούς, τον Τόνι Μιχαλακόπουλο στα ντραμς, τον Γιώργο Μάνο στην κιθάρα και τον Παντελή Μπακογεώργο στο μπάσο.

Επειτα από μήνες σκληρής προετοιμασίας, αναζήτησης τραγουδιών και ατελείωτες πρόβες βγήκαμε στον… αέρα δυνατά, το χαρήκαμε και τώρα αναζητούμε νέους χώρους για τις εμφανίσεις μας» δήλωσε με ενθουσιασμό και συνέχισε λέγοντας ότι δεν προτίθεται να αφήσει την καριέρα της στο θέατρο ή στην τηλεόραση. «Αν υπάρξει σοβαρή πρόταση, θα τα συνδυάσω και τα δύο!» τονίζει.

Πάλι in love μετά τον χωρισμό της

Υστερα από μία θυελλώδη πολύχρονη σχέση με τον συνάδελφό της Χρήστο Μπάτζιο, η οποία έληξε το 2014, η Μαρία Ανδρούτσου απόλαυσε μία περίοδο μοναξιάς γεμάτη ταξίδια, βόλτες και βραδινές εξόδους με τις φίλες της. Η νέα χρονιά όμως δεν τη βρήκε μόνη! Αποφεύγοντας ευγενικά οποιαδήποτε δήλωση για την προσωπική της ζωή, αρκέστηκε σε μια αόριστη απάντηση. «Αυτά δεν πρέπει να τα συζητάμε! Πάντως είμαι πολύ καλά γενικά και όλα γύρω μου είναι πολύ ωραία. Απολαμβάνω όλα όσα μου προσφέρει απλόχερα η ζωή και είμαι ευχαριστημένη» είπε γελώντας, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι πάλι ερωτευμένη!

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...