Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Μοντέλο ετών 20 στην αγκαλιά του Ντι Κάπριο!

❱❱ Ο 43χρονος και η καλλονή Καμίλα Μορόνε πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα στο ΚολοράντοO Λεονάρντο ντι Κάπριο εξασφάλισε νέο… μοντέλο για τις αρχές του 2018, καθώς φέρεται ότι έχει στο πλευρό του καλλονή που έχει λιγότερα από τα μισά χρόνια του. Ο 43χρονος καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της Page Six, βγαίνει με την 20χρονη Αργεντινή καλλονή Καμίλα Μορόνε. 

Αυτό το ειδύλλιο, εκτός από την πολλοστή επιβεβαίωση της αδυναμίας του πρωταγωνιστή του «Τιτανικού» στις επαγγελματίες καλλονές, είναι και απόδειξη ότι η Καμίλα έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της την έλξη προς μεγαλύτερης ηλικίας ηθοποιούς. Η 38χρονη μαμά της, η Λουσίλα Σολά, είναι η σύντροφος του 77χρονου Αλ Πατσίνο.

Ο Λεονάρντο και η Καμίλα πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα στο Κολοράντο και μάλιστα η νεαρή ανέβασε μια selfie της στο Instagram, την οποία μοιράστηκε με τους 1.000.000 followers της. Επίσης, ο φακός είχε συλλάβει πριν από τα Χριστούγεννα τον πρωταγωνιστή να φεύγει από το σπίτι της στο Λος Αντζελες.

Η Καμίλα, που είναι δύο χρόνια μικρότερη από την τελευταία φερόμενη ως σύντροφο του Ντι Κάπριο, τη Σάρα Σνάιντερ, έχει ήδη κάνει τα πρώτα βήματά της στη μεγάλη οθόνη.

Στις 22 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Sundance η ταινία «Never Goin’ Back», στην οποία η νεαρή υποδύεται την Τζέσι, σερβιτόρα που παράτησε το γυμνάσιο, ενώ συμμετέχει και σε ακόμα μία ταινία που αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 2 Μαρτίου. Πρόκειται για την ταινία «Death Wish», στην οποία υποδύεται την κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ελίζαμπεθ Σου.

Ο Ντι Κάπριο, που έχει στο ερωτικό ενεργητικό του διάσημες και πανέμορφες γυναίκες, όπως η Νίνα Αγκντάλ, η Μπλέικ Λάιβλι, η Ριάνα, η Ζιζέλ Μπούντχεν και η Μπαρ Ρεφαέλι, αν και τα τελευταία χρόνια έχει εστιάσει στο οικολογικό έργο του, αναμένεται στη νέα χρονιά να πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του αστυνομικού μυθιστορήματος «The Black Hand», στο οποίο θα υποδύεται τον αξιωματικό της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Τζο Πετροσίνο.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα