Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Ο ΑΝΤ1 θέλει για παρουσιάστρια του «Dancing» την Αραβανή

❱❱ Ο Γιάννης Λάτσιος κατέληξε και στην κριτική επιτροπή του show! Το κανάλι διαψεύδει τις συζητήσεις με ΜπουλέΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Εκείνον τον όμορφο χορό στον ΑΝΤ1 ποια θα είναι τελικά αυτή που θα τον χορέψει; Από τη Ζέτα Μακρυπούλια στη Δέσποινα Βανδή και από εκεί -όπως φανερώνουν τα νέα δεδομένα- στην Ευαγγελία Αραβανή.

Μια ικανοποιητική συνάντηση έκανε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η όμορφη παρουσιάστρια με τη διοίκηση του σταθμού του Αμαρουσίου, ώστε να αναλάβει το… τιμόνι του νέου κύκλου του επιτυχημένου σόου «Dancing with the stars», το οποίο αναμένεται -εκτός απροόπτου- να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του μήνα που διανύουμε.

Η Ευαγγελία, η οποία αυτήν τη στιγμή δεν δεσμεύεται από τον Σκάι με κανένα συμβόλαιο καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο ριάλιτι μόδας «Μy styles rocks», κρίθηκε από τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ιδανική περίπτωση υποψήφιας παρουσιάστριας του νέου «DWTS». Βλέπετε, όλες οι μέχρι τώρα οικοδέσποινες του συγκεκριμένου σόου διαθέτουν κάτι από τη χάρη, τη λάμψη και τις… αναλογίες μιας κούκλας Barbie. Tόσο η Ζέτα Μακρυπούλια όσο και η Δούκισσα Νομικού, όταν παρουσίασαν τον εν λόγω διαγωνισμό χορού, ήταν και οι δύο ξανθομαλλούσες και… απαστράπτουσες.

Μήπως ήρθε, λοιπόν, η ώρα της Ευαγγελίας Αραβανή να πάρει τη σκυτάλη; Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια, μετά το backstage του μουσικού σόου ταλέντων «Χ-Factor» στον Σκάι, έκανε ένα μεγάλο βήμα τηλεοπτικής προόδου, παρουσιάζοντας το «My style rocks». Μάλιστα, για το reality μόδας εισέπραξε ιδιαίτερα θετικές κριτικές αναφορικά με τον τρόπο που χειριζόταν το εκρηκτικό κλίμα που επικρατούσε κάποιες φορές ανάμεσα στη γνωστή για τον εριστικό χαρακτήρα της παίκτρια (και τελικά νικήτρια της εκπομπής) Ραμόνα Βλαντή και στην ενδυματολόγο και μέλος της κριτικής επιτροπής Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Με όπλα της τη διπλωματία και το χιούμορ η οικοδέσποινα κατάφερνε κάθε φορά να ρίχνει τους τόνους.

Ηταν διαγωνιζόμενη

Για την ιστορία, η Ευαγγελία Αραβανή είχε πάρει μέρος και ως διαγωνιζόμενη στον τέταρτο κύκλο του «Dancing with the stars», που προβλήθηκε τη σεζόν 2013-2014 με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού καταφέρνοντας, μάλιστα, να αποχωρήσει όγδοη από το σόου με δάσκαλο-χορογράφο τον Βλαντιμίρ Μορότσκο. Νικητής τότε είχε βγει ο Ησαΐας Ματιάμπα. Αυτός είναι άλλος ένας λόγος που η Ευαγγελία ταιριάζει γάντι στο παιχνίδι. Γνωρίζει όλα τα είδη χορού αλλά και τη διαδικασία που περνούν κάθε εβδομάδα οι συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος έχει καταλήξει στα άτομα που θα απαρτίσουν την κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars». Πρόκειται για τη χορογράφο Γκαλένα Βελίκοβα, τον δημοσιογράφο Αλέξη Κωστάλα, την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη και τον χορογράφο Κωνσταντίνο Ρήγο. Ο ίδιος λέγεται ότι θα απέχει τούτη τη φορά από το πάνελ της επιτροπής, αν και τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο ακόμη. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Νάντια Μπουλέ δεν συζήτησε ποτέ με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του νέου -έκτου κατά σειρά- κύκλου του «Dancing With The Stars». Μπορεί να κυκλοφόρησε ως φήμη, ωστόσο διαψεύδεται από το κανάλι. Στέλεχος του ΑΝΤ1 μάς τόνισε ότι ουδέποτε έγινε ραντεβού ή οποιαδήποτε συζήτηση με τη γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιό.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...