Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Zέτα Μακρυπούλια: «Δεν καταλαβαίνω γιατί οι gay πρέπει να είναι δακτυλοδεικτούμενοι»

❱❱ Η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε αποκαλυπτική συνέντευξη στο LGBT διαδικτυακό περιοδικό «Antivirus»Σε μαζικό coming out παρακινεί η Ζέτα Μακρυπούλια την ελληνική gay κοινότητα μέσω μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο LGBT διαδικτυακό περιοδικό «Antivirus», εκφράζοντας την πεποίθησή της ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να κερδίσουν πιο γρήγορα έδαφος σε ό,τι αφορά τα δικαιώματά τους.

«Επειδή έχω ζήσει τέτοιες σχέσεις (σ.σ.: ομόφυλες) μέσα από το φιλικό μου περιβάλλον, θα σου πω ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές. Ας μην ξεχνάμε ότι το θέμα δεν είναι αν έχουμε να κάνουμε με δύο άντρες ή δύο γυναίκες ή με έναν άνδρα και μία γυναίκα κ.λπ.
Το θέμα είναι ο έρωτας. Κι αυτός είναι ο ίδιος παντού» σημείωσε η λαμπερή παρουσιάστρια μιλώντας στον δημοσιογράφο Βασίλη Θανόπουλο, ο οποίος της επισήμανε ότι η άποψή της, δυστυχώς, δεν είναι αποδεκτή από το σύνολο της κοινωνίας μας.

Ευθύνες

«Γενικά, εγώ δεν μπορώ να διανοηθώ ότι εν έτει 2017 αυτά τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαριστεί. Δεν μου αρέσει όταν οι άνθρωποι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Σαφέστατα και πιστεύω ότι στη ζωή του ο καθένας πρέπει να είναι αυτός που είναι και δεν πρέπει να κρίνεται γι’ αυτό» σχολίασε με τη σειρά της η Ζέτα, επιρρίπτοντας ωστόσο ένα μερίδιο ευθύνης στην LGBT κοινότητα για το γεγονός ότι στην κοινωνία μας κάποια πράγματα δεν είναι αποδεκτά.

«Δεν μιλάω για όλους αλλά για μια μεγάλη μερίδα που κρύβεται. Οχι ότι δεν το καταλαβαίνω και αυτό, γιατί είναι λογικό να υπάρχει μεγάλη φοβία και πολλές φορές σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε άμυνες γι’ αυτές τις φοβίες. Το καταλαβαίνω. Απλώς αισθάνομαι ότι, αν αυτό το coming ουt ήταν μαζικό, η κοινότητα θα κέρδιζε πιο γρήγορα όλο αυτό το έδαφος που προσπαθεί να κερδίσει» εξήγησε.

«Ομοφυλόφιλοι υπάρχουν, ας το δεχτούμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι δακτυλοδεικτούμενοι, όπως δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ζουν στην επαρχία πρέπει να ζουν με τον φόβο ή να αναγκάζονται να το παίζουν straight, μέχρι και να παντρεύονται γυναίκες. Να ζουν, δηλαδή, μια κατεστραμμένη ζωή» ανέφερε παρακάτω.

Η Ζέτα, τέλος, δήλωσε υπέρ της παιδοθεσίας από ομόφυλα και ετερόφυλα ζευγάρια, με την προϋπόθεση να υπάρχει αγάπη, ενώ σε υποθετική ερώτηση που της έγινε αν θα το παραδεχόταν η ίδια αν ήταν λεσβία, απάντησε θετικά.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...