Ο Γιώργος Θεοφάνους στέλνει τον Σκάι στα δικαστήρια

❱❱ «Δεν πέρασα καλά στον Σκάι. Θα πάμε στα δικαστήρια» είπε ο Γιώργος Θεοφάνους μπροστά στις κάμερες, αποκαλύπτοντας την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά εναντίον του σταθμού του Φαλήρου.Ο μουσικοσυνθέτης απέφυγε να αποκαλύψει τους λόγους για τους οποίους θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη και αρκέστηκε να δηλώσει πως δεν πέρασε καλά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, λέγοντας:

«Δεν είναι σωστό εκεί όπου τρώμε ψωμί, όπως λέει ο λαός, εκεί να φτύνουμε. Δεν είναι σωστό. Αλλά δεν πέρασα καλά στον Σκάι. Και δεν περνάω και τώρα, δυστυχώς, γιατί θα πάμε δικαστήρια σε λίγο» είπε και συνέχισε: «Είναι λίγο μπλεγμένο το πράγμα μεταξύ μας, ελπίζω ότι θα λυθεί… με καλή θέληση τουλάχιστον, γιατί δεν γίνεται να συνεχίζεται αυτό».

Τalent show

Ο Γιώργος Θεοφάνους ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό παρουσιάζοντας το παιδικό talent show «Junior Music Stars», το οποίο άρχισε να προβάλλεται με επιτυχία τον Νοέμβριο του 2016. Φαίνεται όμως πως το όμορφο κλίμα που βλέπαμε μπροστά από τις κάμερες κατά τη διάρκεια προβολής του προγράμματος δεν ίσχυε και πίσω απ’ αυτές.

«Μίλησα πρόσφατα και με την Ελεονώρα, που περνάει όλο αυτό που πέρασε, διαφορετικό πράγμα βέβαια από το δικό μου… Εγώ έχω πάρα πολύ κόσμο που συνεργάζεται, οπότε, όταν βάζω την υπογραφή μου κάπου, θεωρώ ότι και ο άλλος πρέπει να τηρήσει την υπογραφή του. Ας το αφήσουμε εδώ για να μην ανοίξουμε μεγάλο θέμα. Ελπίζω ότι θα λυθεί» τόνισε ο συνθέτης.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ