Comeback στη σκηνή με καυτό μίνι!

❱❱ Πυροτεχνήματα και δάκρυα χαράς για τη Στέλλα Μπεζαντάκου. Η γνωστή τραγουδίστρια συνάντησε τους πιστούς της fans έπειτα από καιρό σ’ ένα live της σε γνωστό μαγαζί στον Νέο Κόσμο. Φορώντας σούπερ μίνι και πολύ sexy φορέματα, η Στέλλα εμφανίστηκε on stage τραγουδώντας το τελευταίο σουξέ της, το «Μόνοι μας», και συνέχισε με το αγαπημένο «Σαν μπλουζάκι».

Η εμφάνισή της σημείωσε τόσο μεγάλη επιτυχία, που πολύ σύντομα θα την επαναλάβει, ενώ έχει προγραμματίσει live και σε άλλους χώρους. Οπως πληροφορηθήκαμε, μάλιστα, μία θαυμάστριά της έβαλε τα κλάματα από χαρά γιατί είχε πολύ καιρό να τη δει, συγκινώντας έτσι και τη Στέλλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.