Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η sexy Αγγελική Κοκαλίτσα στο «Survivor 2»!

❱❱ Aσχολείται με το kick boxing και  ετοιμάζεται να βγάλει τους πάντες νοκ άουτΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η σέξι Αγγελική Κοκαλίτσα, η οποία φιλοξενήθηκε τον Δεκέμβριο στη στήλη της «Espresso» όπου προβάλλονται τα πιο όμορφα κορίτσια από τον χώρο της showbiz και όχι μόνο, φεύγει για Αγιο Δομίνικο, προκειμένου να αναστατώσει την ομάδα των «Μαχητών»!
Η Αγγελική είναι ένα θηλυκό αλλιώτικο από τα άλλα, καθώς η εξωτερική της εμφάνιση παραπέμπει σε «γατούλα», όταν όμως μπαίνει στο ρινγκ του kick boxing μεταμορφώνεται σε… τίγρη!

Είναι πτυχιούχος νηπιαγωγός, διαπρέπει ως αθλήτρια, ασχολείται με το μόντελινγκ σε εταιρίες αθλητικών ειδών και επιθυμεί να εξελιχθεί επαγγελματικά στο κομμάτι της διαφήμισης και στον τομέα των δημοσίων σχέσεων. Αρχισε το kick boxing στα 19 της, όταν παρακολουθώντας αγώνες διαπίστωσε ότι πρόκειται για ένα άθλημα που της ταιριάζει.

20729712 872507442926680 962222833829776635 n

Από τη στιγμή που αποφάσισε ότι παράλληλα με το άθλημά της ήθελε να ασχοληθεί και με το μόντελινγκ, συμμετείχε στα Καλλιστεία Αττικής 2014, που τα διοργάνωσε με επιτυχία ο Κυριάκος Κερανόπουλος, κερδίζοντας τον τίτλο Miss Body 2014. Η αλήθεια είναι ότι παρά την εντυπωσιακή εμφάνισή της η Αγγελική ήταν από μικρή «αγοροκόριτσο». Η ίδια δηλώνει δυναμικός χαρακτήρας και, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, δεν μπορούσε να βρίσκεται συνεχώς με γυναίκες.

Σπιτόγατα

Σημειώνεται ότι έχει πέντε αδερφές -με τη μία μάλιστα είναι δίδυμες- και έναν αδερφό. Στον ελεύθερο χρόνο της -όταν δεν βρίσκεται στα γυμναστήρια- η Αγγελική παρακολουθεί ταινίες περιπέτειας και δράσης στους κινηματογράφους, ενώ δεν λέει «όχι» και για έναν καφέ με τις φίλες της, αν και κατά βάση δηλώνει σπιτόγατα.

Λατρεύει τις μικρές αποδράσεις ακόμη και τον χειμώνα στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Είναι θετική στο φλερτ, αρκεί να γίνεται με εκλεπτυσμένο τρόπο, καθώς είναι γυναίκα που προσέχει τις λεπτομέρειες των κινήσεων και όχι των ωραίων λόγων. Για εκείνη ιδανικός άντρας είναι αυτός που έχει αυτοπεποίθηση, κύρος και δύναμη!

Οι διάσημοι που πετάνε για τον Αγιο Δομίνικο με στοχο να επιβιωσουν στο reality

3 189

Το reality επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 21.00 και «Μαχητές» και «Διάσημοι» από μέρα σε μέρα αναμένεται να αναχωρήσουν για την Καραϊβική. Με δύο διαφορετικά τρέιλερ -που έχουν κάνει αίσθηση για τις ατάκες που χρησιμοποιούν οι παίκτες- οι 12 «Διάσημοι» και οι 12 «Μαχητές» συστήνονται στο τηλεοπτικό κοινό!

Στους «Διασήμους» θα δούμε την πρωταθλήτρια 400 μ. μετ’ εμποδίων Κατερίνα Δαλάκα, τον επιχειρηματία και ηθοποιό Νάσο Παπαργυρόπουλο, τη fashion blogger Ολγα Φαρμάκη, τον ολυμπιονίκη κωπηλασίας Γιάννη Τσίλη, τον ηθοποιό Στέλιο Κρητικό, την τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, τον πρωταθλητή κολύμβησης Γιάννη Δρυμωνάκο, την τραγουδίστρια των REC Ξένια, τον χρυσό ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο Μιχάλη Μουρούτσο -που φαίνεται ότι ζήλεψε τα χνάρια της αγαπημένης του Λάουρα Νάργες-, την πρωταθλήτρια αλπικού σκι Μαρία Σαμαρίνου, τον ηθοποιό και μοντέλο Αλέξανδρο Παρθένη -αντικατέστησε τον Πάνο Βλάχο- και την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μπάσκετ Κατερίνα Χαλικιά. Το ίδιο ενδιαφέρουσα είναι και η λίστα με τους «Μαχητές» καθώς, αν και μη επώνυμοι, έχουν όλα τα εχέγγυα για να γίνουν!

Ο Σκάι έχει κάνει προσεκτικό κάστινγκ, επιλέγοντας πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Πρόκειται για το μοντέλο Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, την αθλήτρια βόλεϊ Βιργινία Δικαιούλια, τον κινηματογραφιστή Νίκο Θωμά, τον personal trainer Ηλία Γκότση, τη γυμνάστρια Μαρίνα Πήχου, τον επιχειρηματία Χάρη Γιακουμάτο, τη φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ Ροδάνθη Καπαρού, τον μετρ σε κέντρο εστίασης Νικόλα Αγορού, το μοντέλο Ντάρια Τουρόβνικ, τη χορεύτρια Μελίνα Μεταξά, τον πρωταθλητή πάλης και υδραυλικό Κωνσταντίνο Τσεπάνη και φυσικά την kick boxer
Αγγελική Κοκαλίτσα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...