Στο Ασυλο Ανιάτων ο ηθοποιός Γιώργος Μεσσάλας

❱❱  «Τιμητική αποστολή»!Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Στο Ασυλο Ανιάτων θα βρεθεί για έναν ολόκληρο χρόνο ο Γιώργος Μεσσάλας. Ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να αφιερωθεί στην ψυχαγωγία των ασθενών του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων, με παραστάσεις που θα ανεβάζει και θα παίζει ο ίδιος.

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Μινωτή βρέθηκε προσκεκλημένος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος στην Κυψέλη και τα δάκρυα έτρεξαν… ποτάμι από τα μάτια του όταν μίλησε στην «Espresso» για όλα όσα είδε.

«Δεν ήταν μόνο τα πρόσωπα των ασθενών που με κοιτούσαν με τόση αγάπη, αλλά και το ηρωικό προσωπικό που δίνει ψυχή για να εξασφαλίσει καλύτερη ποιότητας ζωής και περίθαλψης στους καθηλωμένους στα καροτσάκια, τους άπορους και βαριά αρρώστους» μας είπε φανερά συγκινημένος. Οι ώρες που πέρασε ως «φιλοξενούμενος» ήταν μοναδικές, πρωτόγνωρες κι αξέχαστες.

19f1

«Τραγουδήσαμε όλοι μαζί, είπαμε τα κάλαντα και κατόπιν τους μοίρασα δωράκια και εικόνες της Παναγιάς, που μου παραχώρησε ο μητροπολίτης Νικαίας Αλέξιος. Ετσι, πήγα με γεμάτα χέρια και ενθουσιάστηκαν» συνέχισε.

Οσο για τη νέα θεατρική προσωρινή στέγη του εντός του ιδρύματος; Ο τελευταίος θεατράνθρωπος μιας σημαντικής γενιάς του Εθνικού Θεάτρου νιώθει πως κέρδισε ακόμα μία σημαντική διάκριση: «Είναι η πιο τιμητική αποστολή που μου ανατέθηκε από την πρόεδρο Ιωάννα Ηλιάδη στα πολλά χρόνια της καριέρας μου: να προσφέρω χαρά και αγάπη μέσω της τέχνης σε παραμελημένους ασθενείς» δήλωσε, προσθέτοντας.

«Μετά από 125 χρόνια σιωπηλής προσφοράς στον συνάνθρωπο, πρέπει να στηρίξουμε αυτό το σημαντικό μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό σωματείο. Μη μιμηθούμε το άκαρδο και στυγνό αδιάφορο κράτος» εξήγησε ο Γιώργος Μεσσάλας, που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου με τον «Φιλάργυρο».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ