Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

«Lifting» στον Λιάγκα

❱❱ Ο ΑΝΤ1 τον προετοιμάζει για ενημερωτική ειδησεογραφική εκπομπή με κοινωνικά θέματαΕπιστρέφει άρον άρον στην ενημερωτική ειδησεογραφία ο Γιώργος Λιάγκας! Μετά τον ξαφνικό… θάνατο της «Late Night» εκπομπής του, η οποία προκάλεσε διάφορα παρατράγουδα με κόντρες, εντάσεις και νομικά θέματα όσο υπήρχε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ο σταθμός ανέλαβε το τηλεοπτικό «λίφτινγκ» του παρουσιαστή και δημοσιογράφου.

Οι πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν ότι ο πρώην σύζυγος της Φαίης Σκορδά δέχτηκε πρόταση να ενταχθεί στο δυναμικό του ειδησεογραφικού τμήματος του καναλιού επιστρέφοντας on air με καθημερινή κοινωνική εκπομπή.

Ενα κοινωνικό δελτίο δηλαδή, που θα προβάλλεται πριν από τις βραδινές ειδήσεις με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Με αυτήν την αλλαγή (ή αλλιώς επιστροφή στα παλιά, αφού ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε την καριέρα του ως άνκορμαν) η διοίκηση του καναλιού φιλοδοξεί να «σενιάρει» το προφίλ του τηλεαστέρα, προσφέροντάς του ένα νέο ωριαίο ανταγωνιστικό concept με ενημερωτικά, κοινωνικοπολιτικά και ορισμένα καλλιτεχνικά θέματα.

Ενα πρότζεκτ, δηλαδή, σαν αυτό που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά πιο συγκεντρωτικό και μικρότερης χρονικής διάρκειας. Σε περίπτωση που ο παρουσιαστής δεχτεί, τότε θα αλλάξει τμήμα. Επίσης, δεν θα ανήκει στην ομάδα του γενικού διευθυντή Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιου, αλλά σ’ εκείνη του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος -κατά τις πληροφορίες μας από αξιόπιστη πηγή- υπήρξε απόλυτα σύμφωνος με την προοπτική αυτής της «τράμπας».

Πάντως, η διαδικασία εξεύρεσης ιδανικού concept εκπομπής για τον Γιώργο Λιάγκα είναι σε εξέλιξη, μια και ο ίδιος επιθυμεί μια πιο light εκπομπή με μπόλικη ψυχαγωγία και να έχει έναν ή δύο συμπαρουσιαστές.

Plan B

Υπάρχει όμως και plan B για τον παρουσιαστή. Η δυνατή πρόταση που δέχτηκε πρόσφατα από την Αλκηστη Μαραγκουδάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος του Ε πρότεινε στον δημοσιογράφο να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, προσφέροντάς του τη βραδινή ζώνη στο… πιάτο αλλά και μια σημαντική επιτελική θέση!

Κι επειδή το «μυστικό» ραντεβού τους συνέπεσε με την αγορά μιας φρέσκιας και «προχωρημένης» βερσιόν της εκπομπής «Ραντεβού στα τυφλά» από το Ε, όλοι πίστεψαν ότι ο Λιάγκας -αν αποδεχόταν την πρόταση της πρώην ισχυρής κυρίας του Σκάι- θα έκανε πρεμιέρα το δεύτερο μισό της σεζόν σε νέα στέγη και με τηλεπαιχνίδι.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....