Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

«Τσακώσαμε» τον easy rider Πάνο Βλάχο στο κέντρο της Αθήνας

Ο Πάνος Βλάχος εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας με...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Ο μοναχός Επιφάνειος εμφανίζεται και όλα αλλάζουν

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, προκαλεί μια έντονη...

Κατερίνα Γερονικολού: «Ο Γιάννης προτιμάει να είμαι χαρούμενη παρά να είμαι σπίτι...

Η Κατερίνα Γερονικολού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και...

Σάλος με τη Νικόλ Κίντμαν – Ο λόγος που δέχτηκε διαδικτυακά πυρά

Διαδικτυακά πυρά δέχεται η Νικόλ Κίντμαν γιατί έγινε το...

Η σεξουαλική βία με τα μάτια της Έλλης

❱❱ Σε αποκαλύψεις για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στο παρελθόν προχωρεί αύριο το βράδυ η Ελλη Στάη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία», στις 23.50, στον Alpha.Η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία αναφέρθηκε πρώτη φορά σ’ αυτό το θέμα το 2014 σε συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα, ανοίγει τώρα τα χαρτιά της λέγοντας στον συνάδελφό της λεπτομέρειες από την προσωπική εμπειρία της στα πρώτα επαγγελματικά βήματά της, όταν έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, ενώ περιγράφει τις διαστάσεις του φαινομένου γενικότερα στον χώρο των MME.

Στην ίδια εκπομπή φιλοξενούνται ακόμη τρεις γνωστές γυναίκες, παίρνοντας θέση για το εν λόγω «καυτό» θέμα, το οποίο έλαβε τεράστια δημοσιότητα παγκοσμίως μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις σε βάρος του χολιγουντιανού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης Ελένη Αυλωνίτου, η οποία έχει πέσει δύο φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, μιλά στον Αντώνη Σρόιτερ για το τι συμβαίνει στον αθλητισμό αλλά και στον δημόσιο τομέα, όπου εργάστηκε. Η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, που πρωταγωνίστησε στα τηλεοπτικά σποτ της Γενικής Γραμματείας Ισότητας κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης, μιλά για την προσωπική εμπειρία της και απαντά στο ερώτημα αν υπάρχουν «Ελληνες Γουάινστιν». Τέλος, η πρωταθλήτρια στίβου Φανή Χαλκιά μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση στα γήπεδα και τα social media.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλη Στάη την προηγούμενη φορά που είχε μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση είχε περιγράψει άγριο περιστατικό που της συνέβη στα πρώτα βήματα της καριέρας της και αφορούσε έναν συνάδελφό της, ο οποίος της επιτέθηκε. «Κλείδωσε την πόρτα και μου την έπεσε. Ορμησε και εγώ άρχισα να φωνάζω» είχε πει χαρακτηριστικά το 2014.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πρεμιέρα με τα κορίτσια του στο πλευρό του

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Ο Θάνατος του εμποράκου»...

Όλα όσα δε ξέρετε για τον κουμπάρο των Ματσούκα – Κόκκαλη που τράβηξε τα βλέμματα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το πρωί της περασμένης...

«Μετακομίζει» σε νέο κανάλι ο «Έρωτας φυγάς;»

Τελικά, ρίχνει οριστικά και αμετάκλητα αυλαία στις αρχές Φεβρουαρίου...

Περιμένει τρίτο παιδάκι και το ανακοίνωσε στο instagram

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς θα γίνει για τρίτη φορά μανούλα. Πόζαρε με τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά ανακοινώνοντας τ

Η Πέγκυ Ζήνα εντελώς αγνώριστη όταν έπαιζε σε επιθεωρήσεις μερικά χρόνια πριν

Κι όμως είναι η Πέγκυ Ζήνα η όμορφη δεσποινίδα...