Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Κάτια Νικολαΐδου κατά Παπαγιάννη

❱❱ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ • Στο πλευρό της Σοφίας Παυλίδου η Κάτια Νικολαΐδου, που υπονοεί ότι είχε δεχτεί κι αυτή επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη«Θα στηρίξω τη Σοφία». Με το παραπάνω λακωνικό σχόλιο απάντησε η Κάτια Νικολαΐδου σε γραπτό μήνυμα που της στείλαμε χθες με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεση της διαμάχης της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη.

Οπως άρχισε να γίνεται γνωστό από προχθές το βράδυ, η Κάτια φέρεται ότι είχε δεχτεί κι αυτή στο παρελθόν επίθεση για ασήμαντη αφορμή από τον Μάνο Παπαγιάννη κατά τη διάρκεια περιοδείας τους με την παράσταση «Ποντικοπαγίδα».

Η ίδια μίλησε γι’ αυτό στο TL!fe λέγοντας πως το περιστατικό έγινε πριν από τρία χρόνια, μετά το τέλος μιας παράστασης που είχαν δώσει στον Βόλο. «Ημασταν όλοι μαζί και εγώ ένιωσα ότι εκείνη τη βραδιά δεν ήμασταν καλοί. Είπα λοιπόν τη εξής ατάκα: “Σήμερα κάναμε το έργο κωμωδία… Δεν ήμασταν καλοί”. Και το είπα γενικά… Τότε έγινε κάτι που δεν περίμενε κανείς, μπροστά σε όλους. Ο Μάνος άρχισε να φωνάζει και να με βρίζει χυδαία γι’ αυτό που είπα, θεωρώντας ίσως ότι το είπα για εκείνον… Κάποια στιγμή την ώρα που φώναζε έκανε μια κίνηση προς το μέρος μου, αλλά ευτυχώς τραβήχτηκα»…

Λίγη ώρα νωρίτερα η Κάτια μέσω μιας ανάρτησής της στο Instagram φρόντισε να επιβεβαιώσει όσα ακούγονταν ήδη σχετικά με το επεισόδιο του παρελθόντος. «Ηθελα να πιστεύω πως ήταν ένα τυχαίο περιστατικό τότε. Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να σωπάσω. Θα μιλήσω εκεί που πρέπει όταν μου ζητηθεί» έγραψε η ηθοποιός, φανερώνοντας τις προθέσεις της να στηρίξει τη Σοφία Παυλίδου, πιθανότατα ως μάρτυρας, όταν η υπόθεση φτάσει στις δικαστικές αίθουσες.

Στο μεταξύ, χθες υπήρξε και η πρώτη αντίδραση από την πλευρά της Αγγελικής Δαλιάνη για το περιστατικό στο θέατρο Χυτήριο. «Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις» ήταν ο τίτλος του κειμένου που δημοσίευσε η ηθοποιός στο facebook, δηλαδή «μη δικάσεις αν δεν ακούσεις και τις δύο πλευρές». Ο Χρήστος Φερεντίνος, από την άλλη, εξέφρασε τη στήριξή του στην πρώην γυναίκα του μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του και αναφερόμενος στον Μάνο Παπαγιάννη είπε χαρακτηριστικά: «Οταν ήρθε η Αστυνομία, δεν έκανε τον νταή. Σαν ποντικός έφυγε. Ετρεχε για να μην τον συλλάβουν».

Επιστολή στα media

Την ίδια ώρα η Σοφία Παυλίδου έστειλε μέσω του δικηγόρου της Αλέξανδρου Μίντζια μία επιστολή στα media στην οποία απαντά στους ισχυρισμούς του Παπαγιάννη ότι δεν υπήρξε χειροδικία στο θέατρο Χυτήριο, κάνοντας λόγο για «αοριστολογίες, γενικότητες και διαρκείς αντιφάσεις».

Θέτει μάλιστα πέντε ερωτήματα: α) Σε τι ψυχολογική κατάσταση ήταν ο κ. Παπαγιάννης όταν ανέβηκε στον επάνω όροφο και θέλησε να εισέλθει στο καμαρίνι της εντολέως μου; β) Ηταν έξαλλος και εξύβριζε αυτήν διαρκώς; γ) Γιατί ανέβηκε ημίγυμνος και χωρίς να φέρει υποδήματα; Τόσο πολύ βιαζόταν να λύσει τη δήθεν «παρεξήγηση»; δ) Γιατί με δύναμη κλότσησε σπάζοντας την πόρτα του καμαρινιού, αντί απλούστατα να χτυπήσει ώστε να του ανοίξουν και να εισέλθει στο καμαρίνι; ε) Ποιος εχέφρων άνθρωπος που έχει όλη τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, που μαρτυρά άνθρωπο εκτός εαυτού, θα είχε την ικανότητα να κάνει μία ήρεμη «συζήτηση»;

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...