Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Ενας Αϊβάζης στο «MasterChef»!

❱❱ Ο αδελφός του ηθοποιού, που στο παρελθόν είχε απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, πέρασε στην 50άδα του ριάλιτι μαγειρικής του StarΟ αδελφός του Γιάννη Αϊβάζη, ο Αλκιβιάδης, ο οποίος στο παρελθόν είχε μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη, πέρασε στην 50άδα του «MasterChef» του Star, αν και δίχασε τους κριτές, που έκαναν ανάμικτα σχόλια για το πιάτο του. 

Ο 41χρονος, ο οποίος είχε πολύ άγχος, έφτιαξε κοκκινιστό χοιρινό με μακαρόνια, όπως το έφτιαχνε η Σμυρνιά γιαγιά του, αλλά, όπως δήλωσε εξαρχής στους κριτές, δεν ήταν ευχαριστημένος με το πιάτο του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν ενθουσιάστηκε από τη δημιουργία του και μιλώντας πρώτος τού είπε «όχι», ωστόσο, οι Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς τού έδωσαν τη θετική ψήφο τους και αυτομάτως το εισιτήριο για την επόμενη φάση του talent show μαγειρικής του Star. «Μου θυμίζει τη δική μου γιαγιά» του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης και παρότι σχολίασε αρνητικά το απλοϊκό στήσιμο του πιάτου, αλλά και τον μικρό βαθμό δυσκολίας του, συνέχισε λέγοντας. «Με πήγε πολλά χρόνια πίσω… Μπορώ να πω ότι με συγκίνησε», για να συμφωνήσει μαζί του και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος εντόπισε το μυστικό της επιτυχίας του πιάτου στα μπαχάρια.

Νωρίτερα, με την είσοδο του Αλκιβιάδη στον χώρο, το πρώτο που ρώτησαν οι κριτές, όταν άκουσαν το επίθετό του, ήταν αν είχε κάποια σχέση με τον γνωστό ηθοποιό, καθώς, όπως του είπαν, η ομοιότητα μεταξύ τους ήταν παραπάνω από εμφανής! Στη συνέχεια, όταν τον ρώτησαν με τι ασχολείται, ο μεγάλος αδελφός του Γιάννη Αϊβάζη μίλησε για την αγάπη του σε οτιδήποτε μεταφυσικό και είπε πως ερευνά χώρους που είναι φορτισμένοι με ενέργειες, προκαλώντας την απορία των κριτών για το τι ακριβώς κάνει.

Μπλεξίματα

Στο παρελθόν ο Θεσσαλονικιός ερευνητής είχε απασχολήσει την επικαιρότητα όχι λόγω της ενασχόλησής του με το μεταφυσικό ή της συγγένειάς του με τον ηθοποιό, αλλά εξαιτίας των μπλεξιμάτων που είχε με τη Δικαιοσύνη. Ο 41χρονος είχε συλληφθεί ύστερα από καταγγελίες φοιτητών για απάτη, εκβιασμό, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ η καταγγελία τον ήθελε να εξασφαλίζει ακόμη και προνόμια στους φοιτητές έναντι αμοιβών. Τελικά, αθωώθηκε από τις κατηγορίες, παραλληλίζοντας τον εαυτό του με τον κόμη Μοντεκρίστο, από τον ομώνυμο ήρωα του μυθιστορήματος του Αλέξανδρου Δουμά.

Ομως, μόλις τον περασμένο Μάρτιο βρέθηκε ξανά ενώπιον της Δικαιοσύνης! Ο 41χρονος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Εφετείο της Αθήνας για να δικαστεί μαζί με ακόμη δύο άτομα. Μάλιστα, οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν ήταν ιδιαίτερα βαριές: πλαστογραφία με χρήση από κοινού, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, άνω των 30.000 ευρώ, καθώς και άμεση συνέργεια κατά συναυτουργία σε αυτή.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...