Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ! Πέταξαν έξω από το θέατρο που έγινε «ρινγκ» τον Μάνο Παπαγιάννη

❱❱ Οι υπεύθυνοι του θεάτρου και ο σκηνοθέτης της παράστασης «Πετάει-Πετάει» έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον Μάνο ΠαπαγιάννηΤέλος ο Μάνος Παπαγιάννης από το Χυτήριο, μετά τις διαστάσεις που πήρε η καταγγελία για βίαιη επίθεση σε βάρος της συναδέλφου του Σοφίας Παυλίδου.

Επειτα από πολύωρη σύσκεψη των ιθυνόντων του θεάτρου Βασίλη Γκουρούση και Βάσιας Παναγοπούλου και του σκηνοθέτη της παράστασης «Πετάει-Πετάει» Γιώργου Βάλαρη αποφασίστηκαν η απομάκρυνση του ηθοποιού και η αντικατάστασή του από τον Σωτήρη Καλυβάτση, ο οποίος συμμετείχε ήδη στο έργο και πλέον θα είναι ο πρωταγωνιστής στο πλευρό της συναδέλφου και φίλης του Σοφίας Παυλίδου. Τον ρόλο του Σωτήρη Καλυβάτση θα αναλάβει ο Μάνος Πίντζης, τον οποίο βλέπαμε πριν από λίγους μήνες στο reality του ANT1 «Nomads».

Σύμφωνα με τους παραγωγούς του θεατρικού έργου, η απόφαση αυτή είναι «η ενδεδειγμένη για την παρούσα κατάσταση, χωρίς να αποδίδονται εκ μέρους της διοίκησης “τιμωρητικές” συνέπειες στο πρόσωπο του κ. Παπαγιάννη, ρόλο που αποκλειστικά και μόνο φέρει η Δικαιοσύνη».

Συμπεριφορές

Ωστόσο, στην ίδια ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες αναφέρεται πως η διοίκηση του θεάτρου «θεωρεί υποχρέωσή της να δηλώσει ότι καμία ανοχή ούτε ασυλία μπορεί να επιδείξει έναντι οιουδήποτε για απαράδεκτες συμπεριφορές, που θίγουν την αξιοπρέπεια των εργαζομένων στο θέατρο και παραβιάζουν τους κανόνες λειτουργίας του, και πλήττουν βαθύτατα το καλλιτεχνικό του έργο», για να συμπληρώσει ότι εκφράζει «τη βαθιά απογοήτευση και αποδοκιμασία για τη βίαιη συμπεριφορά του κ. Μάνου Παπαγιάννη απέναντι στη συνάδελφό του, ηθοποιό κυρία Σοφία Παυλίδου, μετά το τέλος της παράστασης, στον προσωπικό της χώρο, στο καμαρίνι που χρησιμοποιεί στο θέατρο, την παραβίαση του οποίου παραδέχθηκε ο ίδιος ο ηθοποιός δημόσια».

Σε άλλο σημείο του δελτίου Τύπου αναφέρεται ότι «επειδή όμως ως γεγονός εντάσσεται στις ιδιωτικές διαφορές, που απαιτείται έγκληση για τη δίωξη του δράστη, και δεδομένου ότι έχει ασκηθεί έγκληση από την κυρία Σοφία Παυλίδου, οφείλει η διοίκηση του θεάτρου να απέχει από τον δημόσιο διάλογο για το γεγονός αυτό, εφόσον ευρίσκεται πλέον στη σφαίρα του αποκλειστικού ελέγχου της Δικαιοσύνης», για να καταλήξει στην ανακοίνωση της αντικατάστασης του πρωταγωνιστή Παπαγιάννη: «Λαμβάνοντας υπόψη την καταγεγραμμένη αδυναμία της κυρίας Σοφίας Παυλίδου να συνεχίσει στη σκηνή του θεάτρου τη συνεργασία της με τον κ. Παπαγιάννη, την υποχρέωση διαφύλαξης της ομαλής λειτουργίας του θεάτρου και της προστασίας του συμφέροντος του θεάτρου, των δημιουργών και όλων των υπολοίπων ηθοποιών της παράστασης, η διοίκηση του θεάτρου αποφάσισε να συνεχιστούν οι παραστάσεις με την αντικατάσταση του ηθοποιού κ. Μάνου Παπαγιάννη από άλλο ηθοποιό».

Οι παραστάσεις του έργου «Πετάει-Πετάει» χωρίς τον Μάνο Παπαγιάννη θα ξεκινήσουν εκ νέου την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στο θέατρο Χυτήριο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...