Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Έξαλλος Μπεγνής: Κατάντια να κάνουν ηθοποιό τον Ντάνο

❱❱ Σχόλιο-φωτιά από τον Μέμο Μπεγνή για τη συμμετοχή του νικητή του «Survivor» στο «Τατουάζ»Πόλεμος έχει ξεσπάσει για τον Ντάνο, κατά κόσμον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον οποίο μετά τη νίκη του στο «Survivor» θα τον δούμε και ως ηθοποιό στο «Τατουάζ».

Ο νεαρός εκπαιδευτής θαλάσσιων σπορ από τη Σκιάθο είπε «ναι» στην πρόταση του σκηνοθέτη της σειράς του Alpha Ανδρέα Γεωργίου (που, σημειωτέον, θα παίζει και «απέναντι» από το «Survivor 2», το οποίο άρχισε χθες), δημιουργώντας μια σειρά από αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν ήταν ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έγραψε στο facebook: «Κλαίω γοερά. Να τον βάλουν ζευγάρι με την πρωταγωνίστρια που διάλεξαν από το Ιnstagram. Tι ρόλο θα… γδυθεί δεν ξέρω, αλλά ατάκα και πήδημα δεν πάει η σειρά…»

Τη σκυτάλη του αρνητικού σχολιασμού για τον… νεόκοπο ηθοποιό πήρε ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος σημείωσε κάτω από την ανάρτηση του δημοσιογράφου «πόσο λυπάμαι για την κατάντια», δείχνοντας έτσι τη δυσαρέσκειά του που ένας άνθρωπος που δεν έχει κάνει σπουδές ηθοποιίας πήρε έτσι απλά ρόλο σε σειρά.

Ρόλος στα… μέτρα του

Πάντως ο Ανδρέας Γεωργίου υπερασπίστηκε την απόφασή του να παίξει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο «Τατουάζ» δηλώνοντας χθες στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ότι έχει γραφτεί ένας ρόλος στα… μέτρα του και ότι ο ίδιος ως σκηνοθέτης έχει μείνει ευχαριστημένος από τα δοκιμαστικά που έκανε. Οσο για το γεγονός ότι ο Ντάνος δεν έχει πάει σε δραματική σχολή, ο Γεωργίου δήλωσε με νόημα «ο κ. Μπεγνής είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και είναι το καλύτερο παράδειγμα ενός ανθρώπου που ξεκίνησε χωρίς να έχει σπουδές στην υποκριτική και μια χαρά τα πήγε»», ρίχνοντας έτσι το… καρφί του στον ηθοποιό που μίλησε περί κατάντιας.

Για το θέμα τού αν πρέπει ή δεν πρέπει να ασχοληθεί με την ηθοποιία ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η «Espresso» ζήτησε τη γνώμη μιας έμπειρης καλλιτέχνιδας, της Καίτης Φίνου. «Από τότε που καταργήθηκε η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, όποιος θέλει γίνεται ηθοποιός. Το κοινό και ο χρόνος θα αποφασίσουν τελικά ποιος θα είναι αλεξιπτωτιστής και ποιος θα παραμείνει στο επάγγελμα» μας είπε. «Το ότι ο Ντάνος θα παίξει έναν ρόλο στην τηλεόραση δεν με χαλάει καθόλου γιατί είναι ένα ωραίο παιδί και, πού ξέρετε, μπορεί να έχει και ταλέντο. Αλλωστε πόσοι και πόσες από άλλα επαγγέλματα έχουν παίξει ρόλους στην τηλεόραση και δεν άνοιξε μύτη… Εδώ κάποιοι χωρίς ταλέντο, αλλά προωθούμενοι από κλίκες, βγαίνουν και στο σανίδι, που θέλει κότσια…» συνέχισε η ηθοποιός.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...