Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Κώστας Κόκλας: «Είμαι πλούσιος γιατί έχω φίλους»

❱❱ Ο Κώστας Κόκλας μιλά για τον ρόλο τού άπιστου γιατρού και την αντροπαρέα στη σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η σεζόν που διανύουμε είναι σίγουρα πολύ δημιουργική για τον Κώστα Κόκλα. Στην τηλεόραση η κωμική σειρά του σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλου και του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», στην οποία πρωταγωνιστεί, έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό.
Την ίδια στιγμή ο θεατρικός ρόλος του Παναγιωτάκη στην παράσταση «Μαντάμ Σουσού» στο Παλλάς, που ολοκληρώθηκε προχθές, πρόσθεσε στο βιογραφικό του ακόμη μία επιτυχία.

Τον συναντήσαμε στο πολύ ζεστό bar-restaurant Bar De Theatre, που διατηρεί στη Στοά Σπυρομήλιου στο κέντρο της Αθήνας. Απλός και με χιούμορ, ο καταξιωμένος κωμικός ηθοποιός μίλησε στην «Espresso» για την αποδοχή της σειράς του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Ο χαρακτήρας που υποδύεται, αυτός του πλαστικού χειρουργού Χριστόφορου, ο οποίος είναι και άπιστος σύζυγος, έχει τις πιο απίθανες ατάκες. Οταν τον ρωτάμε πώς μπορεί ένας άνδρας να αγαπά τη γυναίκα του και να την απατά κατ’ εξακολούθηση, εκείνος γελά και απαντά: «Ο Χριστόφορος έχει μια εξαιρετική αδυναμία στο γυναικείο φύλο και απλά δεν μπορεί… ν’αντισταθεί, για να το πω λίγο κομψά και διακριτικά. Ωστόσο, με τον δικό του τρόπο αγαπά τη γυναίκα του. Της έχει αδυναμία. Είναι ο άνθρωπός του, μιλά στην ψυχή του. Είμαστε λίγο παράξενοι οι άνδρες. Δεν θα μας έχετε καταλάβει…»

Το σενάριο της σειράς αφορά, ως γνωστόν, μια παρέα ανδρών γύρω στα 45 που αποφασίζουν να ζήσουν μαζί έπειτα από τους επεισοδιακούς χωρισμούς τους. Ο Κώστας σχολιάζει την ανδρική συγκατοίκηση ως εξής: «Εχει την πλάκα της αυτή η παρέα, αλλά μια γυναίκα πάντα λείπει από ένα σπίτι. Εχει άλλη ευαισθησία η γυναίκα, άλλη φροντίδα. Κακά τα ψέματα. Η μεγάλη πλάκα στο σίριαλ είναι ότι αυτοί οι άνδρες, που είναι γύρω στα 45, έχουν κάνει γάμους, παιδιά, και πλέον δεν αντέχουν άλλο την πίεση, την γκρίνια των γυναικών τους και επαναστατούν. Θέλουν να ζήσουν ξανά σαν έφηβοι με τα φιλαράκια τους σε ένα σπίτι, άνετοι να τρώνε, να πίνουν, χωρίς παρατηρήσεις. Αυτό είναι το όνειρο πολλών ανδρών. Αλλωστε, αυτή η ρημάδα η ζωή είναι πολύ σύντομη και θέλει και μια τρέλα». Ωστόσο, ο ηθοποιός σημειώνει:

«Οι άνδρες, όσα και να λένε, την αγαλλίαση τη βρίσκουν πάντα στην αγκαλιά μιας γυναίκας. Είναι νομοτελειακό. Βέβαια, η ανδρική φιλία είναι δυνατή. Βασίζεται στον λόγο τιμής. Οχι ότι η φιλία ανάμεσα σε γυναίκες ή σε γυναίκα και άνδρα δεν είναι ιερή. Πάντα έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Μια φιλική σχέση έχει από μόνη της κάτι ιερό. Δυο μύστες. Το σημαντικότερο είναι όταν μεγαλώνεις να διατηρείς τις καλές, παλιές φιλίες αλλά και να δημιουργείς καινούργιες. Να επικοινωνείς χωρίς ταμπού και άμυνες. Να μην προσπαθείς να δείχνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Να είσαι αληθινός στον φίλο. Να προσεγγίζεις με παιδική, σχολική αθωότητα τους νέους φίλους. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ τυχερός και πλούσιος γιατί έχω καλούς φίλους».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...