Εφυγε ο «μάγειρας του αιώνα»

❱❱ «Πάπας» της γαλλικής γαστρονομίας και «μάγειρας του αιώνα» είναι μερικοί  από τους τίτλους που είχαν απονεμηθεί στον Γάλλο σεφ Πολ Μποκίζ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. Ο σταρ της κουζίνας, που οικοδόμησε μια αυτοκρατορία αξίας σήμερα άνω των 50.000.000 ευρώ, ήταν ο μόνος σεφ της χώρας που κατάφερε να διατηρήσει τα τρία Μισελέν αστέρια του περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.

«Δουλεύω σαν να πρόκειται να ζήσω 100 χρόνια και απολαμβάνω τη ζωή σαν κάθε μέρα να είναι η τελευταία» συνήθιζε να λέει ο ίδιος. Το πάθος του για τη ζωή εκφράστηκε και στον ιδιωτικό βίο του, καθώς έζησε αρμονικά με τη σύζυγό του και ακόμη δύο ερωμένες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο